Přejít na obsah

Tanovo toulani

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim Vas kolegove. Musim se podelit o darek, ktery jsem dostal pod stromecek.

Jedna se hodinky Eterna Kontiki Date v bilem provedeni, ty jsem mel cest zakoupit ve skvele prodejne hodinek Chronoshop. Omlouvam se Vam za spatne fota, fotim to mobilem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Jeste jedna fotecka lumi, po nasviceni lampickou, asi 1,5 minuty.

Odesláno

Tak paráda, tyhle na mě mrkly hned při oficiální prezentaci značky v chronoshopu. Krásná bílá a modrá, k tomu celková preciznost. Gratuluju. Jedny z nejlepších univerzálů v teto ceně.

Dekuji, mam z nich velikou radost, jako maly kluk. Jen je velice tezke nafotit tu hru odlesku-barev ciferniku. Nejde mi to :).

Odesláno

Dekuji chlapi, moc si toho vazim.

Odesláno

Gratuluju ke krásným hodinkám s bohatou historií.

Diky :)

Odesláno

Vim, ze se opakuji, ale presto dekuji chlapi.

Odesláno

Ano, chtelo :). Fotim to, ale z mobilu, bohuzel.

Odesláno

Nazdar tano, tak predsa si čosi kúpil. No, MM300 to síce nie je...ale inak paráda!

Gratulujem, a nech Ťa bavia....kým nepôjdeš po Seikach .-)

Štastný Nový Rok.

F.

Odesláno

Nazdar tano, tak predsa si čosi kúpil. No, MM300 to síce nie je...ale inak paráda!

Gratulujem, a nech Ťa bavia....kým nepôjdeš po Seikach .-)

Štastný Nový Rok.

F.

Dekuji F.B., Tveho prani si velice vazim. Take preji za svou rodinu Tobe a Tvym blizkym Stastny Novy Rok. Pavel

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...