Svatoslav Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Hezká: synagoga, musí být zajímavá i ve vnitř.
tano Odesláno 2. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Hezká: synagoga, musí být zajímavá i ve vnitř.Je, ale nedovolil jsem si fotit uvnitr
Radik Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Koukám, že Eterny, Déčka a Steiny skončily mezi všemi Seiky pod čarou. To si nezaslouží! Ale MM jsou super, to zas jo Dorazily
tano Odesláno 2. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Radik: omyl jen SteinyDecka jsou v Chronoshopu, myslel jsem ze necham prepiskovat pouzdro, ale prdim na to. Zustanou tak, jak jsou.Eterny nosim stale ty nemaji chybu.Ta cara je tam jen pro orientaci.
tano Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Par rychlocvaku, protoze je mam nove a fakt maj koule jako krava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cestou k autu na parkovisti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hura na nakup Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ridic se ma prej venovat rizeni tezko to dodrzet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nakoupeno, prvni test wr splnen. Dest vydrzi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cesta zpet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Uz jsme v suchym triku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farbakp Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 tano: uzasne su.. ty to vies podat tym spravnym sposobom..[emoji6] krasne foto..[emoji1305][emoji1303] Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
tano Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Ja jsem rovnez potesen z Tve nove akvizice a tesim se na prival fotek.
siwi Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 To bude chvíli trvat. Nejdřív je musí na sebe nechat působit.
tano Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Vzpominka na slunecne dny pri courani kolem Vltavy.Co jsem zjistil z meho okoli, kazdy tuto stavbu zna, ale malokdo vi, jak se nazyva.Priznam se, byl jsem na tom stejne, kdybych si pred par lety nenasel info k teto stavbe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krannerova kašna neboli pomník Františka I. se nachazi v parku Národního probuzení. Jedna se o novogotickou památku pobliz na Smetanova nábřeží na Praze 1. Základní kámen památníku byl položen v roce 1845, stavba se však velmi protáhla, památník byl odhalen až v roce 1850. Autory kašny byly Josef Kranner a Josef Max. Nevelká plocha zeleně vznikla v souvislosti s úpravami nábřeží v letech 1841-45. Jeho dominantou je novogotický památník císaře Františka I. Od roku 1996 je park ohraničen litinovým zábradlím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Detailnejsi foto spodni casti sousosi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zelvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A zelvy jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Tano, i s bolestmi v zádech jsi opět nezklamal.
tano Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Z dnesniho dne par mobilovek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fotky jsou porizene cestou k lekari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nez jsem vyhodil igelit do popelnice, tak me napadlo, ze by se dal vyuzit (samozrejme do trideneho odpadu-aby to nejakeho slunickare nechloudilo u srdicka) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neni nad chvilku odpocinku v cekare u lekare koho by to nebavilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jeste 1 igelitova na schodech bytovky. Pro upresneni, jednalo se o igel. obal v cem MM pricestovaly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tam kde jsme zacaly, tam skoncime, jen z jineho uhlu. Konec raportu pratele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Svatoslav: No to jsou tzv. fotky z Tanovi spizirny . Dnesni jsem delal trochu s bolestma, ale dal jsem to.Aby toho nebylo malo, nastydly je i jeden synator... Edit: taky at je malinko rozmanitost a ne jen zelvy.Ty MM me bavi, jako vsechny Seiko Jeste jedna starsi, ale nebyla tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Tano, věříš, že ani nevím zda mám něco ve spižírně? Já převážně, pokud někde jsem ta používám kameru.
tano Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Tano, věříš, že ani nevím zda mám něco ve spižírně? Já převážně, pokud někde jsem ta používám kameru.Tak to jsi na jinem levelu, nez ja. Jsem pouhy mobil boy
EpsteinBarr Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Je radost navstevovat toto vlakno, pane...
tano Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Je radost navstevovat toto vlakno, pane... Je mi velkou cti a dekuji za navstevu pane
Svatoslav Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Tano já myslím, že o žádný jiný level nejde. Jsou již filmy natočené jen mobilem, ale jen tak odbočím máš hezké hodinky, už jsem ti je pochválil? Edit: mě se celkem líbí Seiko SRP637K1, ale dám si chvíli pokoj. Ta radost z hodinek mi nějak splývá. Musím přibrzdit. I když jedny budou pod stromeček. Ty jsou, taková zvláštní záležitost nejsou drahé, ale hodně variabilní a dá se s nimi vyhrát a to já mohu.
tano Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Urcite jsi je pochvalil chlape Ja ti nevim ty baby tunaky, spatne nejsou to ne, ale dal bych prednost plnotucny tunakum. Sice baterka, ale jedny se doma muzou hodit, ne? Mozna jsem o tech baby tuna asi neuvazoval z duvodu, ze mi pripominaji monstra a dvoje skoro stejne hodinky, do to jsem jeste nedorostl Jeden cas jsem o tunacich uvazoval, ale pak jsem dal prednost MM a rozhodne nelituji.Ja si uz jeziska udelal predcasne a ted budu dlouho setrit abych....
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.