Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Podařilo se mi velmi rozumně získat velmi pěkná gun metal Seika, je to snad puškařská ocel či co, tvrdý a těžký tah. Tak se musím pochlubit :-). Černá trička mám oblíbená ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Moje nové chronografy, přihodil jsem na ebayi a zůstaly mi v ruce, jsou sice moc krasny, ale zjistil jsem ze dvoje quartzky asi neunosim

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Včera objednané, dneska došly. Netřeba psát, od koho. :) Další slova zbytečná.

No sakra, ty trasery, to jsou krasny hodinky, ze jsem se o nich nedozvedel driv... :crying_anim:

Odesláno

lastam tie su krasne, mam presne rovnake, aj co sa tyka farieb ciferniku a spokojnost :) Ale uz mam tri skrabance na sklicku,dva skoro nevidiet a jeden je dost velky... Ale tak nosim ich denne uz 4. rok asi :)

Odesláno
lastam tie su krasne, mam presne rovnake, aj co sa tyka farieb ciferniku a spokojnost :) Ale uz mam tri skrabance na sklicku,dva skoro nevidiet a jeden je dost velky... Ale tak nosim ich denne uz 4. rok asi :)

no ja je mam asi mesic a zatim chodi presne, uz jsem je hlidal co se tyka presnosti...

Odesláno
no ja je mam asi mesic a zatim chodi presne, uz jsem je hlidal co se tyka presnosti...

jojo,presne su, aj dobre vyzeraju po dlhsej dobe, neopozeraju sa rychlo ;) napriek tomu trosku pokukujem po mechanikach, konkretne Tag heuer Carrera,tak uvidime,co z toho bude :D

Odesláno
jojo,presne su, aj dobre vyzeraju po dlhsej dobe, neopozeraju sa rychlo ;) napriek tomu trosku pokukujem po mechanikach, konkretne Tag heuer Carrera,tak uvidime,co z toho bude :D

Tak to je nekde pro me jako pro studenta financne uplne jinde, uvidime do budoucna kam me hodinarsky magorismus moji hlavy zavede:-)

Odesláno

Tak se také pochlubím svým novým přírůstkem. Jedná so o analogové hodinky CITIZEN Eco Drive BM0230-51E - kompletně v titanu. Jsou úžasně lehké, dobře čitelné a za měsíc jsem u nich naměřil odchylku +1,5 sec.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Odesláno

jsem linej zakladat nove vlakno... neni to uplne novy prirustek, jen jsem poridil Traserum novej pasek a byl jsem sam prekvapenej, jak jim sedi:

tras_2241_xl.JPG

a detail:

tras_2245_xl.JPG

navic mam podezreni, ze se da pouzit na noseni i z rubove strany:

tras_2247_xl.JPG

Pasek je, myslim, nove v sortimentu Modeny - aspon jsem ho tam predtim nevidel. Za 12 dolaru to je kauf jako prase, rekl bych. No ne?

Odesláno
Pasek je, myslim, nove v sortimentu Modeny - aspon jsem ho tam predtim nevidel. Za 12 dolaru to je kauf jako prase, rekl bych. No ne?

To teda sakra JO :thumbsup_anim:

A na zápěstí to vypadá jak?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...