Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jinak tahle cela diskuse patri do sekce Digitalni hodinky.

A na to jsi přišel jak? Vždyť tady rozebíráte quartzky s analogovými ručkami, tak proč digitální?

Odesláno
A na to jsi přišel jak? Vždyť tady rozebíráte quartzky s analogovými ručkami, tak proč digitální?

Asi me zmatly digi subdialy.... Je to Anadigi.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Asi me zmatly digi subdialy.... Je to Anadigi.

Ono to máš jedno. Stejně to nejsou HODINKY ani jedny.:lol2:

Odesláno (upraveno)

Doteď jsem quartz nemusel,ale neodolal jsem a koupil nové mazlíky

použil jsem foto s inzerátu-nemám u sebe zrovna foťák a řekl bych že tu vypadají dobře

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Juraj11
Odesláno

Tyhle si koupil muj kolega z prace na gumo-karbonovym remenu..... No..ehm..neni to muj salek kavy. Ale jsou docela mohutny a zpracovani neni nejhorsi.

Odesláno
Doteď jsem quartz nemusel,ale neodolal jsem a koupil nové mazlíky

použil jsem foto s inzerátu-nemám u sebe zrovna foťák a řekl bych že tu vypadají dobře

takhle pekny ale vypadaj takhle dobre i na ruce? :)

• po měsíci...
Odesláno

Synovi do skoly zena kupila v duty free shope pekne Swatchky. Oproti tomu co som ja nosil do skoly je to trochu rozdiel.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

hezké,škoda že se na těch Swatch už loupe řemínek.

ta horna vrstva je vlastne folia na bielom gumovom, alebo silikonovom remeni. A ta folia trosku odstava v rohoch pri hodinkach. A to ich este nemal ani raz na ruke. Tak vlastne cele hodinky su robene ako jednorazovky. Ale asi vacsiu radst mam z nich ja ako syn. On sniva o cervenych G-shockoch.

Odesláno

tak syn to snívá správným směrem..... můj syn chce to samé ale černé.

Tak tyhle červené primky nosil do školy jako své první hodinky taky můj brácha!!! Někdy kolem roku 1980. To je paráda to zase po letech vidět. U těch swatch se mi líbí ta snadná možnost výměny baterie.

Odesláno

Tak tyhle červené primky nosil do školy jako své první hodinky taky můj brácha!!! Někdy kolem roku 1980. To je paráda to zase po letech vidět. U těch swatch se mi líbí ta snadná možnost výměny baterie.

Ano, te primky som nosil na zakladku. Mozu mat cca 30rokov. ...ta nostalgia :crying_anim:

Odesláno

Invicta 3332 Lefty :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...