Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Jinak tahle cela diskuse patri do sekce Digitalni hodinky. A na to jsi přišel jak? Vždyť tady rozebíráte quartzky s analogovými ručkami, tak proč digitální?
Dantechno Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 A na to jsi přišel jak? Vždyť tady rozebíráte quartzky s analogovými ručkami, tak proč digitální? Asi me zmatly digi subdialy.... Je to Anadigi.
lub Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 do digi sekce patří dle mého jen ty dnešní příspěvky.. jinak jsem se neovládnul a tenhle týden objednal hned dvoje g-shocky...blázen, no..
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Asi me zmatly digi subdialy.... Je to Anadigi. Ono to máš jedno. Stejně to nejsou HODINKY ani jedny.
P Hajda Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 tak objednáno - ještě mi prozraď jaký je průměr skla ? Sklo má 35 mm
Juraj11 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) Doteď jsem quartz nemusel,ale neodolal jsem a koupil nové mazlíky použil jsem foto s inzerátu-nemám u sebe zrovna foťák a řekl bych že tu vypadají dobře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem Juraj11
Dantechno Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Tyhle si koupil muj kolega z prace na gumo-karbonovym remenu..... No..ehm..neni to muj salek kavy. Ale jsou docela mohutny a zpracovani neni nejhorsi.
Lumpy.T Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Doteď jsem quartz nemusel,ale neodolal jsem a koupil nové mazlíky použil jsem foto s inzerátu-nemám u sebe zrovna foťák a řekl bych že tu vypadají dobře takhle pekny ale vypadaj takhle dobre i na ruce?
Marty35 Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 CITIZEN BL5280-52X Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. "pracanty", za málo peněz hooodně muziky ;-)
lastam Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 na ruce vypadaj fantasticky tak hlavne at slouzi dlouho, na me byly opravdu velky, jsem rad ze ti sedly
Peter2 Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Synovi do skoly zena kupila v duty free shope pekne Swatchky. Oproti tomu co som ja nosil do skoly je to trochu rozdiel.
wave ceptor Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 hezké,škoda že se na těch Swatch už loupe řemínek.
Peter2 Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 hezké,škoda že se na těch Swatch už loupe řemínek. ta horna vrstva je vlastne folia na bielom gumovom, alebo silikonovom remeni. A ta folia trosku odstava v rohoch pri hodinkach. A to ich este nemal ani raz na ruke. Tak vlastne cele hodinky su robene ako jednorazovky. Ale asi vacsiu radst mam z nich ja ako syn. On sniva o cervenych G-shockoch.
wave ceptor Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 tak syn to snívá správným směrem..... můj syn chce to samé ale černé.
siwi Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 tak syn to snívá správným směrem..... můj syn chce to samé ale černé. Tak tyhle červené primky nosil do školy jako své první hodinky taky můj brácha!!! Někdy kolem roku 1980. To je paráda to zase po letech vidět. U těch swatch se mi líbí ta snadná možnost výměny baterie.
Peter2 Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Tak tyhle červené primky nosil do školy jako své první hodinky taky můj brácha!!! Někdy kolem roku 1980. To je paráda to zase po letech vidět. U těch swatch se mi líbí ta snadná možnost výměny baterie. Ano, te primky som nosil na zakladku. Mozu mat cca 30rokov. ...ta nostalgia
furo Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 Invicta 3332 Lefty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se