t2 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Aha, omlouvám se za svou neznalost. Žiju v domění, že jsou (normal) quartz a (lepší) high "něco" quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany007 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 CERTINA DS FIRST, WR 200M, Safír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Ty se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanoista Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 (upraveno) JVD X28 krásné titanové hodinky, posuďte sami EDIT: nejdou mi nahrát fotky, tak dávám odkaz na album na rajčeti: http://kotel23.rajce.idnes.cz/Hodinky_JVD_X28_-_TITANIUM/ Upraveno 18. května 2012 uživatelem kanoista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk14 Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Nove Q Q hodinky trochu podobne velmi zname znacce, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterG_SVK Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Žeby inšpirácia Chronomastrom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Přidávám taky fotku nových quartz hodinek. Traser P 6600 Shadow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Tak je ještě cvakni za tmy, ať vidíme, jak svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Ještě teda jedna tritiová fotka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull is Bull Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 (upraveno) Traser-vecny "konkurent" Luminoxu Gratulujem mas paradny agregat tak ho nesetri a poriadne uzivaj.Tiez v noci poskulujes na svietiace rucicky? Upraveno 4. června 2012 uživatelem Bull is Bull Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Škoda, že nemají svítící i vteřinovku. Celkem mi tam chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull is Bull Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 (upraveno) Len pre porovnanie Traser vs Luminox recon. Oboje maju svoje caro to sa nezaprie! Upraveno 4. června 2012 uživatelem Bull is Bull Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 U těch Luminox mi vadí, že už je tam toho trochu moc. Na druhou stranu svítící vteřinovku bych u traserů p 6600 taky rád viděl a docela mi tam chybí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull is Bull Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 U těch Luminox mi vadí, že už je tam toho trochu moc. Na druhou stranu svítící vteřinovku bych u traserů p 6600 taky rád viděl a docela mi tam chybí.. Tiez som mal pocit,ze to bude preplacane kompas,merac rychlosti kroku+klasicky odpocet na lunete,ale neni.Na zivo su krasne prehladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Přátelé, co se týče svítivosti jsou bezkonkurenční Deep Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull is Bull Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 No ved daj nejaku fotku na porovnanie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Deep Blue-tady máte pár obrázků, co jsem našel na netu, se kochejte jo a mimo to, co je to vůbec za značku, zná někdo blíže/více o ní?????? good or bad????? luminox-vs-deep-blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 jj, díky, ale já myslel samozřejmě osobní zkušenost-jak jinak, jestli je tu vůbec někdo má či měl a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se