indigo Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Uvádějí 13,7mm , fotka z boku ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jops Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Uvádějí 13,7mm , fotka z boku ZDE och diky, ja nikde nemohl najit fotku, jak to vypada z boku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Nechci zakládat nové vlákno kvůli kravině, jen jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte českej návod na Casio EQW-500DBE-1AVER, nebo něco podobnýho. Dneska mě přišly z UK, byly úplně skvělý, měl jsem z nich ohromnou radost ale stalo se neštěstí - za hodinu potom přišel kámoš a já mu je v nějakým pohnutí mysli střelil. A on mě teď otravuje s návodem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 tady je,může si ho stáhnout(anglicky): http://www.casio-europe.com/euro/watch/edi...w-500dbe-1aver/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 tady je,může si ho stáhnout(anglicky): http://www.casio-europe.com/euro/watch/edi...w-500dbe-1aver/ Díky Gillie, to jsem nenapsal, že ten analfabet potřebuje českej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 u "složitějších" modelů Casio návod v češtině není, musí si vystačit s anglickým. Resp. je případně jen základní, shodný pro více typů a který uvádí jen pár základních věcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Nechci zakládat nové vlákno kvůli kravině, jen jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte českej návod na Casio EQW-500DBE-1AVER, nebo něco podobnýho. Dneska mě přišly z UK, byly úplně skvělý, měl jsem z nich ohromnou radost ale stalo se neštěstí - za hodinu potom přišel kámoš a já mu je v nějakým pohnutí mysli střelil. A on mě teď otravuje s návodem... Viděl sem je jen vy výloze,na ruce sem je neměl,chtěl sem se zeptat,píšou že maj 46 mm,ale to mě nepřipadalo,sou opravdu takhle velký?mě se taky líběj,ale nevím jestli už nesjou takový moc přeplácaný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Viděl sem je jen vy výloze,na ruce sem je neměl,chtěl sem se zeptat,píšou že maj 46 mm,ale to mě nepřipadalo,sou opravdu takhle velký?mě se taky líběj,ale nevím jestli už nesjou takový moc přeplácaný.. Jsou přeplácaný a ještě se krásně celý lesknou. Průměr maj tak 44mm, řekl bych. Vypadaj parádně i na tenký hůlce, přinutil jsem k přiložení jednoho rachitického kolegu a vypadalo to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Dneska mě přišly z UK, byly úplně skvělý, měl jsem z nich ohromnou radost ale stalo se neštěstí - za hodinu potom přišel kámoš a já mu je v nějakým pohnutí mysli střelil. ty vole, ty máš kliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Díky Gillie, to jsem nenapsal, že ten analfabet potřebuje českej... o českým nevím,zkusím se poptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 e-e....tak prej ne-e.......dávaj k tomu nějakej papír se základním nastavením. To dá i podle anglickýho......:)Však je to jak wokna....blbuvzdorný......nebo ať s tímzaběhne do kterýhokoliv hodinářství.....tam mu to nastaví.....akorát ze sebe udělá ale wolla...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasZel Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2009 Tak jsem se nějak rozjel a mám další přírůstek...Festina 16177/7-takže červené...uvdíme jak budou sloužit a jestli je unosím,nevybral jsem si je sám,ale celkem se mi líbí Tyhle se mi taky libí! Konečně mi přišly objednané Trasery Super Sport. Co vám mám povídat - naprostá spokojenost. Bál jsem se aby nebyly moc veliké, obavy se však neptvrdily. Myslím, že si zvyknu rychle . Díky všem za rady Taky je mam, jsou super, ale ted je asi pustim znovu do obehu at delaji nekomu radost...nosil jsem je do prace,ted jsem zmenil pozici a potrebuju hodinky vic..rekneme spolecenstejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasZel Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2009 Mám je asi čtrnáct dní stříbrné, pochopitelně od Kubsona a stejně dokonalý servis. Kubson ani hodinky nemají chybu. Prostě super servis. Mam je taky od Kubsona a pridavam se k pochvale, paradni servis! Ochota! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 taky se pochlubím jedněma.I když už jsou trochu dodrbané tak s nich mám radost.Nečekejte něco značkového,jsou to náké propagační nebo co,ale teď jak se ke mě dostaly.Brácha dělal v anglii v nějaké firmě no a jeho šéf byl pozván na zápas ligy mistrů liverpool versus už nevím kdo a tam je dostal od sponzora.chlápek je nenosil,brácha je od něho za pár šupů koupil a já zas od něho vyměnil.Tak a tady jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Traserům z Chronoshopu jsem pořídil ještě pásek z Cordury Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Traserům z Chronoshopu jsem pořídil ještě pásek z Cordury Dobre si poridil a pekne zkombinoval. ... U me ted nejak ten quartz prevlada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 Tak ja práve nosím na ruke TISSOT T-Touch Expert Titanium. Zatiaľ som s nimi nadmieru spokojný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Včera objednané, dneska došly. Netřeba psát, od koho. Další slova zbytečná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 (upraveno) Ještě pár detailů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2009 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Tak já se taky pochlubím... takovou docela haluzí jsem koupil Seiko Chronograph, typ SNAB05P1. Došlo k tomu tak, že jsem se pevně rozhodl je na eBayi nekoupit a přihodil jsem tam poslední nabídku, z hecu, ve výši zhruba 50% běžné eBayácké ceny - znáte to, jen pro ten pocit... Jenže on už potom nikdo nepřihodil. No, nestěžuji si, hodinky se mi fakt líbí... Více fotek a detailů je ZDE. Čímž se mi zase rozrůstá galerie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se