Frostie Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Smůla. Je to těžké. Pokud se tak stane, bude volit horní díl a dolní bude datum jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 U 2747 je totéž a naprosto dementní je pak i samotné nastavování času, kdy se extra nastavuje analog a extra digitál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 U 2747 je totéž a naprosto dementní je pak i samotné nastavování času, kdy se extra nastavuje analog a extra digitál.což je zde právě též... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Pořídil jsem solární a rádiem řízená Casio LCW M100DSE-2A, úspěšně jsem zachytil signál a tak mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Pořídil jsem solární a rádiem řízená Casio LCW M100DSE-2A, úspěšně jsem zachytil signál a tak mám radost Casio LCW M100DSE-2A.jpgGratuluji k hezkému přírůstku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Téže gratuluji. V poslední době nad něčím podobným od Casia taky uvažuji.. No uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Gratuluji k hezkému přírůstkuDíky! chtěl jsem zkusit po automatech něco úplně jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Dobrá volba. Měl jsem podobné a spokojenost. Naprosto spolehlivé a bezúdržbové hodinky - což jejich jediná vada, protože můžou začít nudit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Dobrá volba. Měl jsem podobné a spokojenost. Naprosto spolehlivé a bezúdržbové hodinky - což jejich jediná vada, protože můžou začít nudit. :-)Díky. Mohly by mít WR 100 a byly by dokonalé (mají 50). Charizma mechanických hodinek asi nemají, ale lovení signálu je taky napínavé . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Těch WR50 ti na sprchu, bazén, tobogán a plavání bohatě stačí, pokud nebudeš nic mačkat pod vodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Jasný, a já s hodinkama vlezu max do sprchy, takže v pohodě To bylo míněný spíš teoreticky, že při výběru jsem měl kritéria solár, RC, ocel, tah, safír a WR 100 ale z těch jsem v tý vodotěsnosti nakonec slevil. Byli v akci a cenový rozdíl na nejbližší Citizen s WR 100 byl prostě nesmyslný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcak46 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Občas se tu probírá rádiově řízené.Pro zajímavost jsem otevřel aktualnicas.cz a presny-cas-online.cz a rozdíl je minuta a čtvrt.Kde se stala chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Občas se tu probírá rádiově řízené.Pro zajímavost jsem otevřel aktualnicas.cz a presny-cas-online.cz a rozdíl je minuta a čtvrt.Kde se stala chyba?Že si otevřel nevhodné weby. Zde jsou rozdíly menší a přesnější: http://www.presnycas.cz/https://time.is/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcak46 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Asi jo,ale rozdíl minuty mě hodně překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Asi jo,ale rozdíl minuty mě hodně překvapil.to jistě, ono také občas záleží na vytížení sítě a bufferu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 ntp.nic.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Asi jo,ale rozdíl minuty mě hodně překvapil.Brát přesný čas z interbetu není to nejvhodnější. Nějakou dobu trvá, než ta informace k tobě dojde a než ti ji prohlížeč zpracuje. Minutový rozdíl je ale i tak příliš. Čas na rádiem řízených hodinkách má smysl srovnávat pouze s časovým znamením Českého rozhlasu šířeným pozemní analogovou cestou (obyčejné rádio). TV vysílání je také nevhodné, protože je digitální a má časový posun i několik vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 ty Casia výše jsou po noční synchronizaci +2s proti http://www.presnycas.cz/ . Ale úplně souhlasím s názorem, že internet není optimální zdroj přesného času. Zkusil bych to rádio, ale nemám ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Cas z internetu se merit da. Pocitac komunikuje se serverem, nejen server s pocitacem, tzn. ze to je obousmerna komunikace, a da se jednoduse vyhodnotit, jaka je odchylka. Time.is to ukaze automaticky (a mel jsem zato, ze to tak funguje na vetsine serveru) - nejen odchylku vnitrnich hodin pocitace, ale presnost synchronizace (druhy radek): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 ty Casia výše jsou po noční synchronizaci +2s proti http://www.presnycas.cz/ . Ale úplně souhlasím s názorem, že internet není optimální zdroj přesného času. Zkusil bych to rádio, ale nemám ho to mi příjde, že je perfekt. DCF 77,5 je přesné, takže pokud máš na displeji synchronizaci RCVD, je to ok a na pc se vykašli. Najdi si nejvhodnější polohu hodinek v domě pro synchronizaci - je to např. okno směr západ a máš po starostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se