pavel1980 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Sponu raději přehazovat nebudu, protože bych ten řemen musel rozpárat a zase sešít a na to se necítím (hlavně tedy na to zpětné sešití :-), a zase taková tragédie ta spona není, je to spíš o vzhledu, funkční jsou obě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Jasan, to jsem nevěděl (to s tím páráním..). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ja si ve stredu poridili Omega Aqua Terra 38,5mm v quartz - jaky je prosim Vas nazor? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 No... poridil sis je Ty. Jaky je Tvuj nazor? U mne dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Dekuji, nejak jsem si porad nebyl jisty - bylo to v ramci nakupni manie :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Dorazila nahrada za rozbite hodinky pro mamu... panove, prosim jaka do toho prijde baterka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 řekl bych, že SR626SW / 377 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Diky, vyzkousim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Otloukánky z bazaru(200kč) Casio MRW-S300h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Myslim, ze odpovida "pomer/vykon" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Myslim, ze odpovida "pomer/vykon" :-)Právě že ne, ty hodinky jsou mnohem lepší, než za dvě kila. Mám nástupnický model se stejným solárním kalibrem 5330 a + 3-4 sec/měsíc mluví zcela jinou řečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Ano - to mi nedoslo @Frostie, dekuji, za vysvetleni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Mam uz je tedy par dni, ale porad jsou pro me nove. Idealni levne univerzaly. V zime na nylon v lete na gumu. Slusi jim to na obouch myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Sluší. Jinak koukám, standardní nelícující ronda vteřinovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Diky. Ano pul cifru v pohode pul mimo. Ale za ty penize jsou to fakt super a pro me moc pekne otloukanky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Diky. Ano pul cifru v pohode pul mimo. Ale za ty penize jsou to fakt super a pro me moc pekne otloukanky.JJ, v pohodě. To je prostě standardní vada kalibru, ale jak píšeš, za ty peníze hodně muziky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Da se s tou vterinovkou neco delat? Mam stejny problem na mych quartz Aqua Terrach viz. Vyse a docela me to stve..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Když jsem kupoval INOX, ze 4 kusů lícoval přesně jen jeden, a to dokonce po celém obvodu cifru. Chtěl jsem tenkrát černý ciferník a mám modrý, protože u hodinek s černým zrovna byla vteřinovka v půlce mezi indexy. Ronda 715 Swiss Made. I prodavačka tenkrát říkala, to je prostě Ronda. Ale jinak proti nim nemůžu říct křivého slova, přesnost tak +2 sekundy za měsíc, nosím je na cokoliv a nic jim to zjevně nedělá. Možná by šla ta vteřinovka poladit, to budou vědět místní hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Ale teď koukám jak říkáš, že to máš i na Omegách, to by snad měla být jiná liga, než obyčejný hodinky s Rondou. Lícující vteřinovku má každej japonskej strojek za pár korun... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Možná by šla ta vteřinovka poladitAno, jde to rozebrat a celé přesadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se