Gilius Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2008 To věřím....jsou parádní!!!!...Congratz...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofrak Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Takže dnes mi přišly strapy z GnomonWatches pro Casio MDV-102D co sem postoval Milil. Jeden je klasický James Bond NATO Strap DiverTec Color Nylon Strap. DiverTec je výrazně silnější, odhadem 2-3x a tudíž i poměrně tuhý a má jiné zapínání. Sám ještě nejsem rozhodnutý který jim více sedí, na ruce mi více vyhovuje DiverTec, ale vzhledově spíše Bond. Jakou maji ty Casia rozteč nožiček 20 nebo 22 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 DiverTec je 20mm a Bond 22mm. Bond je poměrně tenký a poddajný a tak tam pasují oba dva bez větších problémů. Skutečná vzdálenost stěžejek je 21mm a možná nějaká desetinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogar Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Taky se pochlubím. Delší dobu vlastním Citizeny AS 2020-53E. Naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2008 Více zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pschrono Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Toto jsem nalezl na štědrý den doma pod jedličkou. Asi to tam nechal nějaký bezdomovec. Tak jsem si je zkusil a jsem spokojen. Pomsta od číňanů jsménem Casio mě už pít krev nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Pomsta od číňanů jsménem Casio mě už pít krev nebude... mno...hehe...ono jde o to,co konkrétně jsi na ruce od Casia měl.....??..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pschrono Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 mno...hehe...ono jde o to,co konkrétně jsi na ruce od Casia měl.....??..... Na záručáku je "Casio LIN-164" Jednoduché titanové quartzky. Materiál čehokoli na hodinkách je bláto, umí se samy zastavit, pár minut si odpočinout a pak se v klidu zase dát do práce. Nebo se předběhnout během chvilky o pět minut. Nemám nervy to jít v záruce reklamovat. Než se rozčilovat a věnovat jim čas, tak jsem je dal do šuplíku. Jsou hezké a třeba až nebudu potřebovat vědět přesný čas, dám si je na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Na záručáku je "Casio LIN-164" Jednoduché titanové quartzky. Materiál čehokoli na hodinkách je bláto, umí se samy zastavit, pár minut si odpočinout a pak se v klidu zase dát do práce. Nebo se předběhnout během chvilky o pět minut. Nemám nervy to jít v záruce reklamovat. Než se rozčilovat a věnovat jim čas, tak jsem je dal do šuplíku. Jsou hezké a třeba až nebudu potřebovat vědět přesný čas, dám si je na ruku. no jo....musíš si koupit pořádný Casia(Protrek,Pathfinder,G-Shock....Oceanus)...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pschrono Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 no jo....musíš si koupit pořádný Casia(Protrek,Pathfinder,G-Shock....Oceanus)...... Ještě starší Casia skončily taky v šupleti s vytrženým řemenem z pouzdra. Neopravitelné... Nechci tu hanět konkrétní značku, jen jsem rád, že jsem přesedlal na jinou. EDIT pouze kosmetická úprava citace,Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Ještě starší Casia skončily taky v šupleti s vytrženým řemenem z pouzdra. Neopravitelné... Nechci tu hanět konkrétní značku, jen jsem rád, že jsem přesedlal na jinou. EDIT pouze kosmetická úprava citace,Gilius No...ono jde o to,že Casio,jako takové,má jedny z nejnadupanějších a nejspolehlivějších strojků...chápu,že se může kus pokazit......ale modely,o kterých jsem psal,nejsou zrovna levné a rozhodně se jen tak nepotento..... Ale pohoda.....ať Ti Tvé nové hodinky dělají jen radost!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pschrono Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Ale pohoda.....ať Ti Tvé nové hodinky dělají jen radost!!!! Moc dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pschrono Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 I Citizeny jsou fajn, ale neznám osobně nikoho, kdo by mi je půjčil a objektivně zhodnotil. Já si řekl, že mé malé nároky snad zvládnou i tyto Festiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zagy Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 taky se pochlubím přírustkem. Lorus konkrétně RF805CX9, podfirma Seika, Seiko stroje a všechny součástky vyrobené v Seico Co. snad něco vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BIMBAM Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 taky se pochlubím přírustkem. Lorus konkrétně RF805CX9, podfirma Seika, Seiko stroje a všechny součástky vyrobené v Seico Co. snad něco vydrží. Taky se mi moc líbí i když víc na tom gumovým pásku, nemůžu nikde najít jejich rozměry. Nemohl bys mi prosím zaslat rozměr zleva do prava bez korunky, byl bych ti vděčen. A pokud by to bylo možné a moc tě to neobtěžovalo i foto z boku a zespoda. Nikde na internetu ani přímo na stránkách výrobce nemohu nic nalézt. Mám SEIKA a jsem s nima nadmíru spokojen, ale chtěl bych dokoupit i nějaké quartz sportovnějšího vzhledu a tyto mi padly do oka. Jinak Lorus skvělá volba poměr kvalita/cena. Dík a nenechej si zkazit náladu některými členy fóra, pro které jsou hodinky až někde v ceně o řád výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kardegic Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Casio Edifice EQW-500E-1AVER David Coulthart kevlar řemínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 Kardegic-taky sem po nich koukal,nikde sem je neviděl naživo,podle rozměrů by měly bejt docela velký nevíš jakej je rozměr ciferníku,píšou to na stránkách prodejců nejak zmateně,myslím že 46 mm?a jak si s nima spokojenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaK Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Konečně mi přišly objednané Trasery Super Sport. Co vám mám povídat - naprostá spokojenost. Bál jsem se aby nebyly moc veliké, obavy se však neptvrdily. Myslím, že si zvyknu rychle . Díky všem za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lugerman Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Na začátek roku jsem si nadělil Traser Supersport blue. Chtěl jsem původně mechaniky, ale skončil jsem u quartzu kvůli odolnosti. Spokojenost zatím perfektní, ale nelíbil se mi moc černý silikonový pásek. Komfort nošení není nic moc a navíc se na něj hodně nabaluje různé smetí. Objednal jsem si tedy u Kubsona k hodinkám modrého žraloka Di-modell a výsledek můžete posoudit. Dle mě je to daleko lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jops Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Casio Edifice EQW-500E-1AVER David Coulthart kevlar řemínek tyhle si chci taky koupit akorat v jine barevne kombinaci. Ale zajimalo by me, jak jsou vysoke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se