AndyAaron Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Pokud je zelitej v plastu, tak ne. Mam pocit, ze jejich Sistem 51 jsou taky jen jednorazovky...
Frostie Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Pokud je zelitej v plastu, tak ne. Mam pocit, ze jejich Sistem 51 jsou taky jen jednorazovky...tak v tom případě nic...
EDYMI Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Dnes mi pani poštárka priniesla staršie quartzky od Certiny. Podľa výrobného čísla by vo vnútri mal byť stroj Certina cal.738 čo je ESA 952.111. Potešilo ma, že sekundová ručička pekne lícuje na indexy po celom obvode číselníka. Zatiaľ sa mi nepodarilo dohľadať žiadny návod k spomínanému kalibru. Viete niekto poradiť ako sa u tohto kalibru správne nastavuje čas a dátum?
EDYMI Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Tak sa to podarilo rozbehať. Problém bol v zatuhnutej korunke.
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Mládí, takže pravěkJuu, twl. Ty jsou ovšem parádní. Kupovals na ebayi?
lucid Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Juu, twl. Ty jsou ovšem parádní. Kupovals na ebayi?Dostaly se ke mně v konvolutu hodinek jako nefunkční. Když se teď dívám na fotku, tak by chtěly ještě více vypiglovat, ale proti tomu jakým humusem byly pokryty.... V obchodě u nás jsem měl i poměrně velký problém sehnat do nich baterii, ale nakonec se oživení mrtvoly podařilo
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Dostaly se ke mně v konvolutu hodinek jako nefunkční. Když se teď dívám na fotku, tak by chtěly ještě více vypiglovat, ale proti tomu jakým humusem byly pokryty.... V obchodě u nás jsem měl i poměrně velký problém sehnat do nich baterii, ale nakonec se oživení mrtvoly podařilo Chybičky by se možná našly, ale i tak oceňuji tvoji snahu. Co je tam za tak atypickou baterii?
lucid Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Je tam SR1120W (391), neřekl bych, že netypická, ale dnes již asi málo používaná, takže ji na sklad zřejmě neberou. Chytil jsem se až v šestým obchodě, a to ještě zpřeházeli celý šuplík, takže o tom, jak na tom bude s kapacitou, si iluzi nedělám. V podstatě jsem ale potřeboval jen vyzkoušet, zda hodinky poběží.
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Je tam SR1120W (391), neřekl bych, že netypická, ale dnes již asi málo používaná, takže ji na sklad zřejmě neberou. Chytil jsem se až v šestým obchodě, a to ještě zpřeházeli celý šuplík, takže o tom, jak na tom bude s kapacitou, si iluzi nedělám. V podstatě jsem ale potřeboval jen vyzkoušet, zda hodinky poběží.Měls ji koupit na ebayi a ne někde lítat. I samotná se tam dá sehnat za páďo, Maxell nebo Varta...
lucid Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Měls ji koupit na ebayi a ne někde lítat. I samotná se tam dá sehnat za páďo, Maxell nebo Varta...Jasně, já vím, bez pošťáka z Asie za pár týdnů, z Německa s pošťákem za pár dnů, už jsem jí měl i v košíku, ale myslíš, že se mi chtělo tak dlouho čekat? Potřeboval jsem zjistit zda fungují, hned! Venku je dnes naštěstí hezky, takže příjemná potulka centrem a ty tři pětky jsem za ni rád dal.
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Jasně, já vím, bez pošťáka z Asie za pár týdnů, z Německa s pošťákem za pár dnů, už jsem jí měl i v košíku, ale myslíš, že se mi chtělo tak dlouho čekat? Potřeboval jsem zjistit zda fungují, hned! Venku je dnes naštěstí hezky, takže příjemná potulka centrem a ty tři pětky jsem za ni rád dal.Tak to beru, to je pořádný argument! Našels ji, byla to ona a hlavně, hodiny frčí. Paráda!
blam Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Tak dneska dorazily z Ebay nove vibra procovni Timexy. Nejvic pohodlne jsou na nylonu. Co myslite?
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Tak dneska dorazily z Ebay nove vibra procovni Timexy. Nejvic pohodlne jsou na nylonu. Co myslite?Výborný výběr a na tom nylonu parádní. Tak ať ti hezky a spolehlivě slouží!
blam Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Diky moc. Jsou drobnejsi, ale nevadi. Zase jsou lehounky a na ruce se netoci a nejsou ani citit. Mel jsem vibra casia w735 a pak ty vetsi Timexy Shock. Premyslel jsem i o Jirkovych w736, ale s Timexem mam lepsi zkusenosti. Myslis, ze tyto jsou idealni pomer velikost a prakticnosti.
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Diky moc. Jsou drobnejsi, ale nevadi. Zase jsou lehounky a na ruce se netoci a nejsou ani citit. Mel jsem vibra casia w735 a pak ty vetsi Timexy Shock. Premyslel jsem i o Jirkovych w736, ale s Timexem mam lepsi zkusenosti. Myslis, ze tyto jsou idealni pomer velikost a prakticnosti.A kolik mají vlastně v průměru?
blam Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 45mm promer a lug to lug cca 51mm. Snesu i vic. Ruku mam kolem 19 cm a posledni dobou davam prednost pohodli pred velikosti.
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 (upraveno) 45mm promer a lug to lug cca 51mm. Snesu i vic. Ruku mam kolem 19 cm a posledni dobou davam prednost pohodli pred velikosti.ale 45 mm digi, to už je luxus, samozřejmě. Pak bys třeba mohl mít géčka 52 mm, ale to ne každý dá a jsou i vyšší. Toto mi příjde jako apartní hodinka pod rukáv Upraveno 17. února 2017 uživatelem Frostie
blam Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 (upraveno) Jsou akorad, ale problem je vyska. Zase chapu aby udelali odolnejsi pouzdro tak musi byt bachratejsi. Ja potrebuji vibrace na budik a timer a v tomto je Timex idealni. Casio ma vlnky na remenu a nic moc dalsiho se s vibracema nedela. Vibrace jsou i v chytrych naramcich a sportestrech, ale to zase nema vodotesnost a cena je zbytecne vysoka. Zkousel jsem i gecka nejake mam, ale ted pres zimu jsou mensi a tenci hodinky snesitelnejsi. A mit hodinky na zimu a pak na leto je uz superuchylka. :-D :-D Upraveno 17. února 2017 uživatelem blam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se