xcmaniax Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Zdravím pánové. Na jaře bych rád pořídil chrona a to buď jako "one watch" nebo tak, že pustím buď pouze 1 z LHC a Sinn 104 a druhý si nechám. Zatím mám v plánu kupovat hodinky nové. Jednou to určitě skončí u Moonwatch, ale tam je ta cenovka zatím u nových víceméně nedostižná, alespoň u varianty se safírem. Líbí se mi také TH Carrera, ale tam se moc neumím sžít s cenovkou. Velikost mezi 40-42 v extrému bych asi snesl i 44 ale budu se držet níž, safíru bych se vzdal jen výjimečně. Barva cifru je jedno, záleží na celkovém vzhledu. V případě jediných hodinek je datum nutností, když si jedny automaty nechám, oželím ho. Tah nebo pásek je jedno, tah beru spíš jako +, pásek se dá dokoupit vždycky. Zatím Švýcar > Němec, ale není to podmínka. Když si 1 hodinky nechám cena do 40, když půjdou obě tak cca 50. Zde zatím co mě napadlo: Sinny jsou pro mě skoro ideál vzhledu, ale až na subciferníky žádná změna oproti 104. Longines jsou krásný, ale bojím se, že mě ten heritage vzhled za chvíli přestane bavit. Alpina má krásný poudro a cifr, ale velikost už je hraniční a pro mě zbytečné hodnoty na lunetě a 24 h stupnice bez HMT...ML beru jako alternativu, zatím až moc společenské. Tak jak dál?
Ardennius Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Ty Orisky tady jednu dobu pouštěl Belkov a za dost dobrou cenu a bral bych je hned, ale je tady taky možnost, že Tě taky hned omrzí! Ale na zkušenou 1+.
xcmaniax Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Díky za reakce. Orisky jsou už moc tool, taky by mě nebavilo omezení na řemeny. Nosím spíš košile, oblek minimálně, ale po stránce vzhledu spíš blíž těm co jsem dal do příspěvku. Taky jsem zapomněl napsat, že by měly mít alespoň minimální voděodolnost, prostě ať na to při běžných věcech nemusím myslet. To mají snad ale všechny. Ty tagy budou Quartz, ne? To jsem taky zapomněl zmínit.
USER47 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) SDGZ013 Cenově ale asi mírně přes čáru. Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem USER47
xcmaniax Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Kluci diky za tipy. Tissot, Certina, Archimede atd. beru trosku niz nez treba longines, ML, Sinn.
zarkow Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 To máš asi pravdu, na druhou stranu já při výběru nestavím prestiž značky jako nejdůležitější parametr. Ale to bude hlavně tím, že se pohybuju v nízkých cenových hladinách :-)
stosi Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Ty Seika jsou moc krásné, škoda, že jsem je zaregistroval v okamžiku, kdy byly všechny peníze utraceny za jiné kusy.Četl jsem, že by se snad mělo jednat o omezenou sérii. Takže asi i případná likvidita bude v pohodě. Seiya - skladem.
USER47 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 (upraveno) Někde na WUS jsem četl, že by se snad měly chystat podobný GS chrona se stejným strojkem, ale klasicky v lepším finiši, tak máš ještě čas něco přišetřit.:-D Jinak tyhle jsou parádní, ta struktura cifru vypadá výborně i na živejch fotkách. Je to limitka 500ks. Upraveno 1. ledna 2015 uživatelem USER47
stosi Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Nádhera. Vadí mi jen to zakončení korunky. (Co to je?? onyx?) nepokrytě závidím šťastným majitelům.
USER47 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Jo, je to onyx. Řada Brightz tyhle korunky mívá...
xcmaniax Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Seika jsou paradni, k Japonsku me to ale zatim netahne. Cim vic o tom premyslim, tim vic to u chrona vidim na cekani na Moony... A v mezidobi neco co aspon rok vydrzi a bez chrona.
vrufino Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Ty Seika jsou nádherný! Maj takovej vintage nádech!Krása.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se