rejan Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Knírači na procházce se mnou,zamrzlý rybník/málo/.Průse..r. propadl jsem se. žena mi pomohla ven.Vyšlo to.UF Na ruce Tissot T-Touch Expert, máchali se se mnou v ledové vodě a jsou OK.
Fajkus Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 No vidíš, to je štěstíčko. V podstatě, kdyby tě nevytáhli, ba co, třeba ani nenašli, tak by hodinky měly fungovat i na dně, dokud jim nedojde baterie. Kvalita, ne?
FraK Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) Tak to ti gratuluji k zachrane. Mel jsi stesti v nestesti. Aspon mas ted dobrou historku do hospody. Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem FraK
NIGHTinGALE Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 To je hodná žena, že tě tam nenechala
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Asi ho má ráda ...Hlavně, že jsi v pohodě.
rejan Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Nic vymyšleného,nikomu bych to nepřál. Být tam sám tak nepíšu.
Sborez Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 TVL, no tak to je pěkný příběh na Silvestra, na tento určitě nezapomeneš. Já jsem takhle jako děcko taky tahal kámoše, byla to pěkná akcička, doteď na to vzpomínám. Mělo to dobrý konec. Podruhé narozen a sblížen se ženou.....
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Mně se kdysi taky na silvestra propadl kamarád - byli jsme oba trochu mázlí, ale tam byla voda jen po pás, tak on se hrnul ke břehu jako ledoborec a já před ním zdrhal, abych tam nezahučel za ním. Pak jsme to samozřejmě důkladně zapili.
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 to máš u mě velkej rum a groga ve virtuální hospodě grátis
Sedlin Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 když sem uviděl tohle vlákno, resp. název tohodle vlákna, moje paměť automaticky doplnila:"..., Tereze do ksichtu koukám. Čágo belo šílenci, zdraví vás Tereza...."
rejan Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Kluci.žádná sranda,bylo to na hluboké vodě,jsem posr... ještě teď.
quest987 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Tvl vic stesti nez rozumu. Hlavni je ze tam nikdo nezustal.
kupko Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Kluci.žádná sranda,bylo to na hluboké vodě,jsem posr... ještě teď.Tak to je dobre ze jsi to prezil vcera jsem taky videl nekolib blaznu i s detma na zamrzlr sterkovne kde je hned z kraje velka hloubka led rozhodne nebyl na blbnuti mraz nebyl tak dlouho a byla dostatecna hloubka. muzes slavit druhe narozeniny.
straspol Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Kluci.žádná sranda,bylo to na hluboké vodě,jsem posr... ještě teď.No, tak to je dobrá zkušenost, za kterou jsi zaplatil maximálně tormentační zkouškou krevního řečiště. Tak už to nikdy nezkoušej
rejan Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Ještě jsem zapoměl, v kapse Sony Z1 a přežil bez úhony.Je to neuvěřitelné,ale fakt je to vodotěsné. předtím jsem neměl odvahu vyzkoušet. Mají to fakt dobře zmáknuté.
Qvido Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Zetko je super, vodotěsnost jsem taky netestoval ale vydržel cca 10 minut v pračce.Přijedu zas*anej od bláta z kola, všechny hadry do pračky pak se koukám po mobilu co byl v bundě v kapse na zádech.Krásně pak voněl po tom pracím gelu
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) fotku bys neměl ?Neumíš používat Google??? Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem Zmizík
Z. Paul Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Hele ten příběh je jak malé PR na T-Touche a Z1 Hlavně že jsi OK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se