Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Knírači na procházce se mnou,zamrzlý rybník/málo/.

Průse..r. propadl jsem se. žena mi pomohla ven.

Vyšlo to.UF

Na ruce Tissot T-Touch Expert, máchali se se mnou v ledové vodě a jsou OK.

Odesláno

No vidíš, to je štěstíčko. V podstatě, kdyby tě nevytáhli, ba co, třeba ani nenašli, tak by hodinky měly fungovat i na dně, dokud jim nedojde baterie. Kvalita, ne? :clap:

Odesláno

TVL, no tak to je pěkný příběh na Silvestra, na tento určitě nezapomeneš. Já jsem takhle jako děcko taky tahal kámoše, byla to pěkná akcička, doteď na to vzpomínám. Mělo to dobrý konec. Podruhé narozen a sblížen se ženou.....

Odesláno

Jeste, ze to takto dopadlo.

Odesláno

Mně se kdysi taky na silvestra propadl kamarád - byli jsme oba trochu mázlí, ale tam byla voda jen po pás, tak on se hrnul ke břehu jako ledoborec a já před ním zdrhal, abych tam nezahučel za ním. Pak jsme to samozřejmě důkladně zapili. :drunk:

Odesláno

Kluci.žádná sranda,bylo to na hluboké vodě,jsem posr... ještě teď.

Tak to je dobre ze jsi to prezil vcera jsem taky videl nekolib blaznu i s detma na zamrzlr sterkovne kde je hned z kraje velka hloubka led rozhodne nebyl na blbnuti mraz  nebyl tak dlouho a byla dostatecna hloubka. muzes slavit druhe narozeniny.

Odesláno

Kluci.žádná sranda,bylo to na hluboké vodě,jsem posr... ještě teď.

No, tak to je dobrá zkušenost, za kterou jsi zaplatil maximálně tormentační zkouškou krevního řečiště. Tak už to nikdy nezkoušej  :bangin:

Odesláno

Ještě jsem zapoměl, v kapse Sony Z1 a přežil bez úhony.Je to neuvěřitelné,ale fakt je to vodotěsné. předtím jsem neměl odvahu vyzkoušet. Mají to fakt dobře zmáknuté.

Odesláno

Zetko je super, vodotěsnost jsem taky netestoval ale vydržel cca 10 minut v pračce.

Přijedu zas*anej od bláta z kola, všechny hadry do pračky pak se koukám po mobilu co byl v bundě v kapse na zádech.

Krásně pak voněl po tom pracím gelu :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

fotku bys neměl ?

Neumíš používat Google???

post-13313-0-92735400-1420216017_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Zmizík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...