Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl bych dotaz zda mi může někdo poradit....koupil jsem pendlovky pérové, ale bijí 5min po celé a 5min po půl.Jak seřídit bití na přesno?Díky.

Odesláno (upraveno)

To nejde je na čtyřhranu to dovolí jen 4 směry.

Upraveno uživatelem ricci35
Odesláno

Nevadí i tak díky za reakci.Myslím,že bude potřeba podržet středovou hřídel kleštičkami a pootočit minutovou hřídel....nicméně potřebuji radu odbornou,aby jsem to nepoškodil.

Odesláno

Jednoduše o 5 minut přesadíš minutovou ručičku.

To ne.

Sundáš minutovou ručku . Jestli má mosazné futro, tak si vemeš nějaký čtyřhran upneš ho do svěráku a nasadíš na něj pořádně tu ručku .No a pak buď opatrně ručkou když to půjde ,nebo kleštěma s ručkou otočíš tolik kolik je potřeba určitě to nepude napoprvé .

Ale hlavně jí neurvy.

Kdyby tam futro nebylo, tak by se to muselo přesunout na kolech jako u závažových pendlovek a kdyby to konstrukce spouštění neumožňovala, by se musela pootočit vačka spouštění bití na minutovém kole což už není taková sranda a doma to neuděláš.  Jirka

Odesláno (upraveno)

Jiří....Mockrát díky za bezvadný popis,to jsem přesně potřeboval - popis.Nicméně futýrko bohužel ručička nemá,je jednodílná a čtyřhran vypilovaný v těle.Bude to chtít pootočit na kolech či vačce jak píšeš.Nějaký popis postupu,foto či video by jsi neměl?Něco málo umím spravit na hodinách neboť je sbírám,ale tohle je pro mě neznámo (jen do chvíle než to jedenkrát udělám).

Upraveno uživatelem ricci35
Odesláno

Víš co napiš jaký máš typ hodin  případně vlož foto  ještě lépe se sundaným číselníkem,nebo mi pošli foto na email a uvidíme. Hodin je velké množství typů takže nemá cenu psát o něčem když to stejně nepomůže. Jirka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...