tano Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 To mas pravdu, ale ja to nijak nehrotim To je dobre . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 V Nedeli odpoledne jsem absolvoval presun do Austinu v Texasu. Na odletu jsme meli zpozdeni asi hodinu, protoze dle slov kapitana nam vletela do motoru igelitka, takze jsme se vraceli a technici to radsi zkontrolovali. Cloveku to moc na jistote neprida, ale doleteli jsme v cajku. Diky tomu jsem ale nemel tolik casu na nejake vychazky kolem. Takze jen par fotek. A rovnou dodavam, ze to bude zase jen mesto Nejdriv tedy Texas Capitol: S igenama v Tombed stajlu: Po ceste zpet k hotelu jsem videl tohohle mazlika: Nocni vyhled ze strechy hotelu: A ted uz jen natazene nohy... Prijemne pondelni rano do CR vinsuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 No do háje, ten bazén na střeše, to je pecka! To je jak z filmů, akorát tam se teda ještě vždy promenádují ty čičiny v plavkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Super fotky Ondro, nejvíc se mi líbí ty noční, kontrastní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Ondro tak to ano toto je zasluzeny oddych po asi tazkom vikende;-) fotky opät paraaadne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Ten Texas Capitol je moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Ondro, až polezeš do Colorada, nech se zvěčnit!Nebo až polezeš ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Opět krásné a zajímavé fota.Texas Capitol je perfektní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Diky moc, kluci!@Bells - ciciny uz asi obstastnovaly pany na pokojich Uz bylo celkem pozde. @nividic uvidime jestli na to dojde. Ted tu skoro mesic prselo, tak jsou reky rozvodnene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Tento tyden jsem proste na cestach, tak tady holt budu jeste dal prudit s fotkama Po praci jsme zajeli do texassko-mexicke restaurace Hula Hut na brehu reky Colorado. Slunce uz zapadlo za kopec, ale stejne to byla uzasna podivana: Neco malo z nasich pokrmu. Avokado plnene kurecim masem a syrem. Vyborny predkrm! Ja jsem si pak dal lososa: Kolegove na pul velky talir s zebrama, nacos, plackama a ja nevim s cim jeste... Po veceri jsem si dal lehkou prochazku dokola hotelu. Zaujaly me svitici nazvy ulic: A nakonec nejake blbinky okolo bazenu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Teda ty teď jedeš, ale je to vážně paráda a ten wrist se ti povedl, tady ty Eterny vypadají naprosto fantasticky. Myslím ten wrist u mola, má to skvělou atmosféru. Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Diky Bellsi. Tam bylo zrovna super svetlo, takze pak hodinky pekne vyniknou vcetne AR. Bohuzel jsem tam nemel moc casu ne vetsi akce, tym byl hladovy, vcetne me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Nádhera a ako vždy môžeš prudit s fotkami. Závidím ti každý krok. Len si to uži a zasyp nás ďalšími reportami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Diky! Zase trosku zaprudim vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Ty si ale riadny prudic Ondro :-))) len tak dalej, radost pozerat na tie fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 (upraveno) Diky Tome!Dneska me dostala zasedacka u klienta, ve ktere jsme se cely den vyskytovali. Jelikoz se jednalo o mistnost bez oken uprostred budovy, tak si nekdo dal praci s poradnou vyzdobou Nejlepsi byly snehove vlocky tohoto tvaru Po praci si sly holky nakoupit nejake plavky. Panska sekce sla "na jedno". Tuhle fotku jsem nazval "Duha": Austin je mesto piva a vybirat bylo fakt z ceho: Na veceri jsme sli tentokrat do japonske restaurace. Je to ta nejlepsi, co jsem zatim navstivil. Jidlo jsem bohuzel nefotil, zase tak vystavni nebylo. O to lip ale chutnalo. Tak jen snad japonske pivko belgickeho stylu: No a vecer uz tradicne chvilkovy posed u bazenu: Ve 23h prisel typek a tvrdil, ze strechu a bazen uz zaviraji. Snazil jsem se ho presvedcit jeste aspon na pul hodiny, ale byl neoblomny. Tak jsem vyuzil chvilku nepozornosti a rychle hupnul do bazenu, abych aspon vyzkousel vodotesnost igenu: Upraveno 24. srpna 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 tak to je megavýčep, klobouk dolů. hlavně si to s těma návratama rozmysli, ani nevíš jak moc ti to bude chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Bohuzel uz ted vim, ze mi to bude chybet strasne moc. Stejne tak je ale narocne byt tady uplne sam. Jasne, mam tu kolegy a spousta z nich jsou fajn kamaradi. Ale preci jen uz tu maji nejake svoje zazemi a svuj zivot. Vsechno moje zazemi a muj puvodni zivot je v CR.Na druhou stranu si myslim, ze by nebyl problem vratit se do US, pokud budu chtit. No uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Ono to treba prijde samo ... vyskytne se nejaka ta "kolegynka", treba americkeho puvodu s koreny, rodinou a zazemim v NY, "pustis korinek" a nez se nadejes, budes do CR jezdit jako do skanzenu a na dovolenou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Tak to samozrejme nevylucuju. Zatim to tak ale nevypada. Mezi Amiky je celkem tezke se dostat. To spis bude cizinka zijici tady, mozna Asie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se