Návštěvník eloga Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 dobrý počin, konečně je odkud odvíjet ceny, od Libora, přeju na nový server aby se dařilo a PF15.**
JR_2010 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 dobrý počin, konečně je odkud odvíjet ceny, od Libora, přeju na nový server aby se dařilo a PF15.**Z čeho usuzuješ, že by to tak mělo být?
p3k Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Rozjezd bazar sekce byl famózní. Aby bylo za chvilku co prodávat. To byl vír.Velmi pěkná grafika webu, opravdu se mi to líbí.Dobrý počin. Taky jsem do sítě nechytl všechny "ryby". A ty mouchy, ty se vychytají.
financ Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Z čeho usuzuješ, že by to tak mělo být?Napadlo mě to samý. Zajímavý a cenově příjemný kousky byly pryč velice rychle.
FrantisekH Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Hoši, sakra jste mi dali.. na to jak krásně jsem hodinky ignoroval, tak tady by se mi i lecos líbilo...asi mě budete mít na svědomí
Anela Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 na jednu stranu mě mrzí, že mi na některé věci přišlo storno, ale zatím je tam toho, co mi chybí, dost kdyby se u hodinek zobrazil příznak, že jsou fuč, asi by to bylo lepší. kdyby zmizely hned úplně, tak bych si nemohl rvát vlasy, o co všechno jsem přišel! takhle mají autoři určitě super statistiku, jaký je o které hodinky zájem... zajímalo by mě, o které hodinky byl včera největší zájem
financ Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 A kdy bude další várka? Abych stihl prisetrit, prasátko dostává poslední dobou zabrat.
Georgeisin Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 No tak já si du taky něco naklikat, jestli ještě zbude . Snad jo. Pěkný počin.
t.p Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Sakra, zase jdu s křížkem po funuse. Přehlíd jsem něco, nebo ta informace o otevření byla jen pro vyvolené?No naštěstí už není vidět o co jsem přišel. Jinak tento počin hodnotim velmi kladně!!! Oceňuji, že u prodávaných kousků je zaručena autenticitanarozdíl od různých šméčkařů, kterých je plné Aukro.
financ Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Sakra, zase jdu s křížkem po funuse. Přehlíd jsem něco, nebo ta informace o otevření byla jen pro vyvolené?No naštěstí už není vidět o co jsem přišel. Jinak tento počin hodnotim velmi kladně!!! Oceňuji, že u prodávaných kousků je zaručena autenticitanarozdíl od různých šméčkařů, kterých je plné Aukro.já to chytil tady, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78793-primky-které-v-katalogu-hodinky-prim-nenajdete/?p=1329563
Tea Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Sakra, zase jdu s křížkem po funuse. Přehlíd jsem něco, nebo ta informace o otevření byla jen pro vyvolené?No naštěstí už není vidět o co jsem přišel. Jinak tento počin hodnotim velmi kladně!!! Oceňuji, že u prodávaných kousků je zaručena autenticitanarozdíl od různých šméčkařů, kterých je plné Aukro.Jedna z nápověd se objevila v Accutronově publikaci.Prodané kusy lze taky v systému zobrazit ;-) Ale raději bych to nedělal, je z toho akorát mrzení )
Návštěvník eloga Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Z čeho usuzuješ, že by to tak mělo být?** no je to daný, na tom primlandu budou správný ceny od správných majitelů a ne žádných aukrařů..... prostě se mrkneš a bude vědět, koupíš/nekoupíš, budeš chtít prodat - prodáš/neprodáš...atd,.... bla bla bla, Radio Gaga blah blah chápeš? Překvapuje mne, že zrovna ty kvíne se na to ptáš. **
t.p Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 já to chytil tady, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78793-primky-které-v-katalogu-hodinky-prim-nenajdete/?p=1329563Díky. Holt jsem to prošvihnul, dobře mi tak. To mám za to, že řádně nečtu Prim vlákno.
financ Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 **no je to daný, na tom primlandu budou správný ceny od správných majitelů a ne žádných aukrařů.....prostě se mrkneš a bude vědět, koupíš/nekoupíš, budeš chtít prodat - prodáš/neprodáš...atd,.... bla bla bla,Radio Gaga blah blah chápeš?Překvapuje mne, že zrovna ty kvíne se na to ptáš.**Jakože ceny v aukci jsou mimo a tyhle budou jediný správny, od těch spravnych majitelů? Snad ne
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Libore!Moje manželka ti za tento počin móóóc děkuje!
Anela Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Jedna z nápověd se objevila v Accutronově publikaci.týjo fakt, na celou stranu!
JR_2010 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 **no je to daný, na tom primlandu budou správný ceny od správných majitelů a ne žádných aukrařů.....prostě se mrkneš a bude vědět, koupíš/nekoupíš, budeš chtít prodat - prodáš/neprodáš...atd,.... bla bla bla,Radio Gaga blah blah chápeš?Překvapuje mne, že zrovna ty kvíne se na to ptáš.**Já osobně se tedy domnívám, že za současně nastaveného systému, kdy objednávka je potvrzena, nebo taky ne, to může vést třeba i ke skrytým aukcím, a nikoho teď neobviňuju a ani nepodezřívám, ale vzhledem k tomu, že je ten prodejní systém zatím otevřený pro jakéhokoli prodávajícího a identita prodávajících je zároveň všem známá, tak si umím živě představit u některých kusů tu zákulisní komunikaci, tedy jakýsi cenový etalon jen na základě vystavení předmětu se pak určitě nebude tvořit. Například já do této chvíle u jednoho kousku nemám žádné vyjádření, dopadne to, nedopadne, jedná se s někým dalším, nebo prodávající neví, jestli nedal málo, nebo jen prostě neměl ještě čas? Nevím, jen se mohu domnívat.Transparentní by bylo zboží vystavit, učinit nabídku a odesláním ZÁVAZNÉ objednávky by došlo prostě k akceptaci smlouvy a zároveň k zneviditelnění zboží, pak by se dalo mluvit o jakési cenotvorbě, i když ruku na srdce, kolik lidí obecně zná Accutrona, možná i tady leckdo neví, o koho jde. Ještě jen dodám a spíš zdůrazním, že pro mne je jeho osoba určitou zárukou solidnosti a věřím, že je to dělané s nejčistšími úmysly, ale ten prodejní systém by chtěl asi trochu doladit, předejde se spekulacím a šíření nedůvěry.
Návštěvník eloga Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) no já ti nevím, zdá se mi že v tom hledáš něco, co bych tam zkraje neviděl, já bych to vzal rovnou od nuly, Libor slíbil knihu a dodal jí na vysoké úrovni. Udělal Primland, tudíž já předpokládám, že všichni kdo budou chtít prodávat na nějaké solidní úrovni se toho nemusí bát. Já jen doufám, že to vydrží a přežije začátky a nápor, který má teď Libor na krku, když všechny objednávky musí vyřídit teď hned a že právě to, co tu naznačuješ, bude jen opar či kouř nad vodou a rozplyne se raz dva. A také myslím, že snad lidé i laici nakonec přijdou své primky po babičce prodat tak, aby to i pro ně mělo smysl. Ale samozřejmě do nikoho nevidíme, přesto pokud jde o Libora, díky za to, ale nechme ho pracovat. jinak jsem tomu rád, protože se mohu podívat a vidět, co mám doma a jak s tím dál. Nemám toho sice kýble jako jiný závodníci, ale nějaká krabka to je. ještě bych řekl, že je dobře že se Liborovi povedlo vydání knihy do Vánoc a nyní se plně věnuje tomuto tématu. Díky za námět. ** Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem eloga
straspol Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Jakože ceny v aukci jsou mimo a tyhle budou jediný správny, od těch spravnych majitelů?Snad neTy se normálně bojíš :lol2: :lol2:
financ Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Ty se normálně bojíš :lol2: :lol2: čeho?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se