accutron Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Mě třeba potvrzovací mail o registraci přistál ve spam-koši.V pondělí budu kontaktovat dodavatele webu, aby s touto věcí něco udělal. Nejedná se totiž o jediný případ.
accutron Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Raděj bych viděl už opravený systém,aby při objednání nebylo takových zmatků.On ten systém je funkční, pouze se jedná o to, že najednou přišlo velké množství objednávek a já jako začátečník nasekal spoustu chyb. Učím se ale poměrně rychle a u nových objednávek by se to už nemělo opakovat.
Rodkopf Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 On ten systém je funkční, pouze se jedná o to, že najednou přišlo velké množství objednávek a já jako začátečník nasekal spoustu chyb. Učím se ale poměrně rychle a u nových objednávek by se to už nemělo opakovat. Taky si myslím, že to není žádný zásadní problém, spíše byl jen systém ( ty ) přetížen...jen tak dále, ať to fajn funguje.
accutron Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Podle všeho se prodalo cca 280ks hodinek za pár dní. Pokud za tím stojí obsluha v počtu 1-2 lidi a celé to začíná, tak se nedivím, že se ten nápor nezvládl úplně přesně. Pokud by to srovnával někdo s aukro, tak jejich systém byl v řádu mega kč a taky běží na jimém HW s jinou konektivitou. Prostě ten launch byl příliš. Osobně bych všechny transakce stornoval a vystavil zboží znova a to postupně..-)dělám to sám a po práci, takže se doma rozhodně nenudím. průměrná doba spánku se mi nyní snížila na cca 5 hodin, ale ono se to zase srovná. jde o to překonat prvotní nápor z poloviny týdne a bude dobře.
Návštěvník Jagman Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Me treba ty Bile televize fakt nasra..... Obednal jsem je pro kamarada na svatbu . A v nabidce jsem je videl jeste druhej den po obednani pak prisel mejl ze nic
bohus76 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 On ten systém je funkční, pouze se jedná o to, že najednou přišlo velké množství objednávek a já jako začátečník nasekal spoustu chyb. Učím se ale poměrně rychle a u nových objednávek by se to už nemělo opakovat.A bude fungovat tak,že po objednání zmizne daný kousek z nabídky?
straspol Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) A bude fungovat tak,že po objednání zmizne daný kousek z nabídky?...to je totiž jediné řešení které je k zákazníkům šetrné a nena.ere... Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem straspol
accutron Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) A bude fungovat tak,že po objednání zmizne daný kousek z nabídky?Bohužel ne. Zkusím to projednat s dodavatelem webu zda by to šlo upravit. Zatím to je nastaveno tak, že teprve v okamžiku kdy prodejce (bohužel zatím jenom já, nikdo se dosud nepřipojil) potvrdí objednávku, tak se u dané položky objeví že je prodána. Budu se snažit, aby prodleva mezi uplatněním objednávky a mým potvrzením byla během jednoho dne. Kromě toho blázince v polovině týdne, kdy se mi to nedařilo, nyní vyřizuji a i nadále budu vyřizovat objednávky v tom pořadí, tak přicházejí a pokud možno do 24 hodin. Tudíž by se nemělo opakovat opakovat to, že jsem některé položky potvrdil dvěma zájemcům. Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem accutron
straspol Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Bohužel ne. Zkusím to projednat s dodavatelem webu zda by to šlo upravit. Zatím to je nastaveno tak, že teprve v okamžiku kdy prodejce (bohužel zatím jenom já, nikdo se dosud nepřipojil) potvrdí objednávku, tak se u dané položky objeví že je prodána. Budu se snažit, aby prodleva mezi uplatněním objednávky a mým potvrzením byla během jednoho dne. Kromě toho blázince v polovině týdne, kdy se mi to nedařilo, nyní vyřizuji a i nadále budu vyřizovat objednávky v tom pořadí, tak přicházejí a pokud možno do 24 hodin. Tudíž by se nemělo opakovat opakovat to, že jsem některé položky potvrdil dvěma zájemcům.Tomu rozumím. Ale nám jde o to, aby položka přestala být aktivní v okamžiku, kdy ji někdo koupí. Protože jiné stránky tak fungují, vím že to jde. Jen to chce něco jinak nastavit. Za sebe doufám že to bude jen nějaká prkotina
accutron Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Tomu rozumím. Ale nám jde o to, aby položka přestala být aktivní v okamžiku, kdy ji někdo koupí. Protože jiné stránky tak fungují, vím že to jde. Jen to chce něco jinak nastavit. Za sebe doufám že to bude jen nějaká prkotina V okamžiku kdy potvrdím zájemci objednávku, tak se u všech položek z objednávky automaticky objeví PRODÁNO. Takže to dle mého názoru funguje a není potřeba nic nastavovat.
bohus76 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Když se ,ale na jednu položku sejde během půl hodiny deset zájemců /jak to bylo hned po spuštění webu/,tak než dojde k potvrzení,tak těch dalších devět neví na čem jsou.
straspol Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Když se ,ale na jednu položku sejde během půl hodiny deset zájemců /jak to bylo hned po spuštění webu/,tak než dojde k potvrzení,tak těch dalších devět neví na čem jsou.To je přesně to co asi vadí.
Tea Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) Uz jsem to psal na foru primlandu. Stejně jako straspol jsme měli spíše na mysli funkci, kdy se deaktivuje zboží ve chvili, kdy někdo odešle objednávku (protože pro nakupujícího je odesláni objednávky rovno nákupu). Jak ale zmiňuješ Ty, Libore, zboží dostane atribut Prodáno až v okamžiku, kdy objednávku potvrdíš, což může být i pár hodin, mezitím jsou hodinky (nabízené v jednom ks) k dispozici i pro ostatní koupěchtivé?Bylo by tedy dobré, kdyby okamžikem odeslání objednávky se hodinky stáhly z prodeje, resp. nebyl nikomu jinému umožen nákup stejného zboží. Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem Tea
accutron Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Když se ,ale na jednu položku sejde během půl hodiny deset zájemců /jak to bylo hned po spuštění webu/,tak než dojde k potvrzení,tak těch dalších devět neví na čem jsou.ano, to je bohužel pravda.
accutron Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Uz jsem to psal na foru primlandu. Stejně jako straspol jsme měli spíše na mysli funkci, kdy se deaktivuje zboží ve chvili, kdy někdo odešle objednávku (protože pro nakupujícího je odesláni objednávky rovno nákupu). Jak ale zmiňuješ Ty, Libore, zboží dostane atribut Prodáno až v okamžiku, kdy objednávku potvrdíš, což může být i pár hodin, mezitím jsou hodinky (nabízené v jednom ks) k dispozici i pro ostatní koupěchtivé?Bylo by tedy dobré, kdyby okamžikem odeslání objednávky se hodinky stáhly z prodeje, resp. nebyl nikomu jinému umožen nákup stejného zboží.už jsem o této záležitosti psal dodavateli webu. uvidím zda se s tím dá něco udělat. rád bych to upravil k vaší spokojenosti, ale nevím jak je to složité a kolik to bude stát peněz.
bohus76 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 ano, to je bohužel pravda.Pak to zbytečně přidává práci i Tobě.
straspol Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 už jsem o této záležitosti psal dodavateli webu. uvidím zda se s tím dá něco udělat. rád bych to upravil k vaší spokojenosti, ale nevím jak je to složité a kolik to bude stát peněz. Libore, jseš frajer že jsi to spustil a sklízíš tady jen kritiku. Web je úžasnej a jsme všichni rádi že jsi se do toho dal! Když se podaří vychytat mouchy, budeme šťastní- držíme palce (teda píšu to za sebe, ale je nás určitě pořádná banda..).
gougy Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Libore, jseš frajer že jsi to spustil a sklízíš tady jen kritiku. Web je úžasnej a jsme všichni rádi že jsi se do toho dal! Když se podaří vychytat mouchy, budeme šťastní- držíme palce (teda píšu to za sebe, ale je nás určitě pořádná banda..).klasicky "plus tak tisíc"
Tea Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Libore, jseš frajer že jsi to spustil a sklízíš tady jen kritiku. Web je úžasnej a jsme všichni rádi že jsi se do toho dal! Když se podaří vychytat mouchy, budeme šťastní- držíme palce (teda píšu to za sebe, ale je nás určitě pořádná banda..).Amen
bohus76 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Myslím,ze pokud je kritika konstruktivní a přínosná, tak je vše v pořádku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se