Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Protože  si vybavuji člena, co koukal na mé dýnko od ES 2012 s tím, že on jej má jiné (bez vyleštěného okruží), zajímalo by mě, jestli si i někdo další všiml různé kompletace dílů, případně jiných rozdílů.

Co si o tom máme všichni myslet (pozor některé mohly být modifikovány na zakázku, ideální by bylo srovnávat jen ty, co vyšly z fabriky v "původním stavu"), moc rozepisovat nechci, to je jasné.

Takže ES 2012, dýnko. Kdo ho má jinak, prosím? (ideálně vč. fota)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To mě zlobilo na zekonově limitce Orlíků,pouzdro pískované a hrany dýnka lestěné.Je to do očí bijící.Na financově limitce Orlíků již vše v pořádku.

Odesláno

To mě zlobilo na zekonově limitce Orlíků,pouzdro pískované a hrany dýnka lestěné.Je to do očí bijící.Na financově limitce Orlíků již vše v pořádku.

Mě se to líbí, ale jde mi o to, že by jeden čekal, že bude výrobcem udělaná série stejná a ne že tam bude jeden kus tak a jiný jinak :D

Odesláno

Limitka Orlíků 45LE má hrany dýnka taky leštěné. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...