pavel_k Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) http://www.bachmann-scher.de/en/Omega/Omega-Moon-Watch-Speedmaster-Professional-18K-Yellow-Gold-Bj.-2000-6911.html http://www.fratellowatches.com/astronauts-speedmaster/ Musim rict, ze jednou, az budu starsi, tak si neco takoveho poridim. Driv jsem hodinky ze zluteho zlaza nesnasel, ale postupne se to obraci ( asi vek:-). Co vy na to? Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem pavel_k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) Za mně dobrý Jsem zapomněl uvést zdroj: vojnar.com Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Nevypadají zle. Začínám tomu zlatu také propadat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Mě se strašně líbí s černým cifrem na koženém řemenu. Prďácký hodinky k padesátinám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 No spíš k 60 , pokud nejsi Kočka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) Za mne rozhodne ne! Viz nazory shora. Vidis Cegy, ty se mi nelibi Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 neni to spatny. nedavno jse videl full goldovy chrona od breitling na cernym aligatorovi a vypadaly....jak to rict ---- silne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Moony jsou krásné z oceli, keramiky i ze zlata. Taky jsem si říkal, že kdybych si chtěl někdy v budoucnu pořídit zlaté hodinky, byly by to moony. Chtěl bych je aspoň někdy vidět naživo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_k Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 http://www.fratellowatches.com/speedy-tuesday-speedmaster-professional-ba-145-022/Evidentne je tech variant vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Pro starsiho opaleneho gentlemana skvele hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Za mně dobrý matejska101.jpg Jsem zapomněl uvést zdroj: vojnar.comVobec tomu nerozumies. Zlato je kozmicky prvok cislo jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) Bílé, růžové, žluté, společně s email ciferníkem a co-axem = dokonale vyleštěná Moon klasika Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Tak takhle to nevypadá tak zle, ale nešel bych do nich. Ty s tou červenou lunetou už vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Náhodou dobrý. Moony jsou hezké skoro v každé variantě. Tohle je všechno docela decent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Vobec tomu nerozumies. Zlato je kozmicky prvok cislo jeden.Nekecej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Libej se mi moc,zlaty rlx nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 tohle je hodne velka pecka. fantazije.Bílé, růžové, žluté, společně s email ciferníkem a co-axem = dokonale vyleštěná Moon klasikaOmega Speedmaster Professional Moonwatch Co-Axial Limited Series 4.jpgOmega Speedmaster Professional Moonwatch Co-Axial Limited Series 1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Každej správnej chronomagor by měl mít aspoň jedny zlatý hodinky...takže proč ne moony? S tím černým cifrem vypadají moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/moonwatch/professional/36955031 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Škoda , měkého zlata.Jinak bych už dávno zlaté hodinky měl.Jelikož jsem dal na rady zkušenějších , tak nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se