zrno Odesláno 9. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 (upraveno) Tak jsem vystřih krom klasiky , kterou už se mi nechce ani fotit jeden atyp, samože šitý komplet ručně. Upraveno 9. července 2020 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Jeden kousek na vintážky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Řemeny vem čert, ale ty boty, to jsem neměl vidět prohlédl jsem všechny, a nad většinou z nich uslintl. Nádherná práceň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 17. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 A trocha barev ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Něco málo z mýho aťasu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Jsem se tuhle stavil u Oty, jen tak na pokec. No a jak už to tak chodí odešel jsem s řemenem. Prostě jsem neodolal a ten vzorkový kus z něj vydyndal. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 A dneska jsem Na Alpinky vyzvedl u Oty druhý řemen. Ještě přidám fotky za denního světla, protože je opravdu krásnej. Ale o tohle se musím podělit hned :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Lumi remeň super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Krásná práce od Oty. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 jedny bagančata pro zakazníka prej nafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 8. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Něco málo řemeniva ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 V 17. 9. 2020 v 19:30, zrno napsal: A trocha barev ... Asi jsem To prehlidnul, ale tohle je prekrasnej remen na Big Piloty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 12 hodinami, Karussell napsal: Asi jsem To prehlidnul, ale tohle je prekrasnej remen na Big Piloty! Nic co by se nedalo vyrobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 15. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Tak zase něco málo ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Je to pěkný, Oto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Velké díky, Oto. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Paráda!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Nejakou dobu jsem tu nebyl. Tohle vlakno je pastva pro oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se