Vit Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 super Pěkné.Oto šil jsi už i na Ingy? (IWC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Pěkné.Oto šil jsi už i na Ingy? (IWC)Asi nee , nevím jestli tam není potřeba udělat nějakou plastovou vložku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmfreshmeat Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Nádherná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Od novýho roku jsem se rozhodl více věnovat botařině takže se nelení a maká ... po neděli se bude šít ja o život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 No ty jedes, super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Ale i řemeny ti pořád jdou. Starý v podobném stylu dosloužil, tak mi Zrnič spíchl novýho macka na 399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 i boty i remen jsou vynikajici! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Pochlubím se i zde ... parádní šrajtofli i s řemenem mi Oto udělal, parádní !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 luxusni pracicka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Oto musim taky smeknout, řemeslo ovládáš fakt mistrně. Hlubokosklon.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 (upraveno) Tak jsem zpět z indie a doháním resty. Upraveno 13. března 2018 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 19. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Po delší době mě chytl vintage záchvat , jeden řemen ze starýho opasku co jsem měl jako malej, jeden ze starý tašky a jeden z horweenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Nádhera, jeden hezčí než druhej.Dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 A nějaký cestovní futrály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Oťas díky, sedí parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 31. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Od každého trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Vyborne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 topanky su mega! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 1. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 (upraveno) Tak jsem se pustil do bot co v čr nikdo ze ševců nedělá takzvaný split toe ... tohle mě opravdu baví , posouvat svuj řemeslnej um zase trochu dál .. ta rejha uprostřed je spoj dvou částí sešitých ručně natupo dohromady Upraveno 1. června 2018 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se