Hami8 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Opravdu skvělá práce, člověk se nemůže vynadívat! Úplně nejvíc mě dostala ta brašna na řemeny, ta je fakt bombová.Už zvažuju, kterým ze sbírky v blízké budoucnosti nechám vytvořit nějaký pěkný řemen případně i v setu s páskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Spousta z Vás tady fotí tak něco pro změnu pro fotografy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Paradny popruh....a co to je za diabolsku masinu? Celkom k svetu vyzera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 To je klasika fuji x100t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Ota se opět vytáhl, tady je pár rychlých fotek. Až se dostanu k pořádnému focení, přidám něco lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 moc peknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Tak ještě pár fotek za denního světla, ten řemen je skvělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Nový řemen. Díky Oto, skvělá práce! Foceno před chvilkou, světlo nebylo úplně ok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 já bych si taky určitě objednal, a určitě by mi to usnadnilo, kdyby byly fotky očíslovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 já bych si taky určitě objednal, a určitě by mi to usnadnilo, kdyby byly fotky očíslovaný Sleduj čísla příspěvků, to by mohlo stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Tak zase z jinyho soudku ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 fujtajbl, ked si predstavim aka je to piplacka tak sa mi stavaju vsetky tri chlpy na chrbate!! fakt obdivujem tvoju trpezlivost s tymi topankami! ale asi to stoji za ten dobry pocit ked si ich obujes, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 No je to uplne jiny srani nez reminek s ohnutejma koncema to si pis ale ten pocit je nepopsatelnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 A zase jedna klasika , vintage bund Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pony Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Pustit se do bot, obdivuji Oto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Něco trochu méně obvyklého, řemen na Dynamicy, sedí super, díky Oto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Jak si někteří již všimli, pomalu se posouvam víc od řemínku k botám .. tady je další pár ? tentokrát zkušební ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Hm, pecka :-) Asi bych je spis mohl v hnede nebo tan, ale tvarove pecka.Ty uz zadny remeny neusijes kamarade, ty si hotovej shoemaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se