Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník RaGe
Odesláno

jojo, levá korunka otáčí vnitřní lunetou... a co ten stroj 2416B?? -20/+60sec je trochu dost, máte někdo vlastní zkušenost?

[/quoProč se otáčí ta luneta ?

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník RaGe
Odesláno
nastavíš proti minutové ručce a ukazuje ti pak aktuální čas (ponoru nebo třeba varu vajíček na tvrdo - zde oblíbená funkce) :)

Bingo !!! Díky, díky, díky !!!! To musím vyzkoušet !!! :thumbsup_anim: Mámo, kde máme vajíčka ?! :thumbsup_anim:

• po 5 týdnech...
Odesláno

zatím nijak, pro zájemce, určitě půjdou objednat přes Interwatch. Je to českej zástupce Volmaxu. Já se už nechci do ničeho angažovat (na pivní inspekci-milis, olda- jsem se svěřil se svým jednonulovým omylem), který se mi povedlo naštěstí vyřešit. Co vím jistě, pošlou mi všechny nový ruský obojživelníky co se u nich dělaj. Co nevím jistě, kdy mi je pošlou. Takže.. určitě si je všechny nenechám a něco se tady objeví, no a závěrem.. Hodně štěstí!, Udači!, Zol zayn mit mazl!, mo'afagh bashed, Alles Gute!, Good Luck!, Buona fortuna!,.....atd

Odesláno

Já o nich pořád uvažuji. Vznesl jsem dotaz na Interwatch. Odpověď negativní: Dobry den, dekujeme Vam za poptavku, ale hodinky Vostok uz nedovazime.

preji pekny den,

V. Baranov

Odesláno
Ale fuj, dej pokoj, celé na hovno včetně toho modrého potapěče a šíleného deklu na korunce :thumbsdown_anim:

Potápěč směřuje ke špuntu (korunce). aby věděl, kde má ta náramková lahvička na Stoličnou víčko. :lol:

Odesláno
Budu objednávat oranžové scuby. Pokud se chce někdo připojit tak mi napište.

Jsem tu sice relativne novy, ale take bych jedny opravdu mooc potreboval :) , pokud bude nekdo hromadne objednavat, prosim rovnez o jedny, penize na ucet predem z me strany samozrejmosti, staci poslat cislo uctu a spojeni.

Dekuji

Odesláno
Promiň, jsem nováček, co získám otáčením lunety ? Co odečítám ? :blink:

Zbývající čas po kterém již při potápění následuje pitva

• po 4 týdnech...
Odesláno
Krásný! Kdyby byly v bílém kovu, neváhám.

Byly minulý týden, vydraženy za 305,- USD, v NOS stavu. Druhý den sem si vzal černou do páce... :crying_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno

To mi ani neříkej, nějak poslední dobou nestíhám sledovat. Doufám, že sem příště hodíš upozornění včas. Já půjdu do práce v černé zítra. :crybaby:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...