Návštěvník RaGe Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 jojo, levá korunka otáčí vnitřní lunetou... a co ten stroj 2416B?? -20/+60sec je trochu dost, máte někdo vlastní zkušenost?[/quoProč se otáčí ta luneta ?
Filipes Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 nastavíš proti minutové ručce a ukazuje ti pak aktuální čas (ponoru nebo třeba varu vajíček na tvrdo - zde oblíbená funkce)
Návštěvník RaGe Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 nastavíš proti minutové ručce a ukazuje ti pak aktuální čas (ponoru nebo třeba varu vajíček na tvrdo - zde oblíbená funkce) Bingo !!! Díky, díky, díky !!!! To musím vyzkoušet !!! Mámo, kde máme vajíčka ?!
Luk Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Teď si jedu na 14 dnů dovolovat, tak jestli budete realizovat ten nákup tak závazně jedny pro mně kupte. Díky
Filipes Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 tak přátelé, jak to celé dopadlo? Máte je někdo, postřehy a dojmy?? hciq, grga, Kamil, Luk,..?
grga_pitic Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 taky by me to zajimalo spousta nadseni na pocatku a makonec nic z toho ?
hciq Odesláno 17. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 zatím nijak, pro zájemce, určitě půjdou objednat přes Interwatch. Je to českej zástupce Volmaxu. Já se už nechci do ničeho angažovat (na pivní inspekci-milis, olda- jsem se svěřil se svým jednonulovým omylem), který se mi povedlo naštěstí vyřešit. Co vím jistě, pošlou mi všechny nový ruský obojživelníky co se u nich dělaj. Co nevím jistě, kdy mi je pošlou. Takže.. určitě si je všechny nenechám a něco se tady objeví, no a závěrem.. Hodně štěstí!, Udači!, Zol zayn mit mazl!, mo'afagh bashed, Alles Gute!, Good Luck!, Buona fortuna!,.....atd
Luk Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Já o nich pořád uvažuji. Vznesl jsem dotaz na Interwatch. Odpověď negativní: Dobry den, dekujeme Vam za poptavku, ale hodinky Vostok uz nedovazime. preji pekny den, V. Baranov
Pepino65 Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Ale fuj, dej pokoj, celé na hovno včetně toho modrého potapěče a šíleného deklu na korunce Potápěč směřuje ke špuntu (korunce). aby věděl, kde má ta náramková lahvička na Stoličnou víčko.
Luk Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Budu objednávat oranžové scuby. Pokud se chce někdo připojit tak mi napište.
tiktaktiktak Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Budu objednávat oranžové scuby. Pokud se chce někdo připojit tak mi napište. Jsem tu sice relativne novy, ale take bych jedny opravdu mooc potreboval , pokud bude nekdo hromadne objednavat, prosim rovnez o jedny, penize na ucet predem z me strany samozrejmosti, staci poslat cislo uctu a spojeni. Dekuji
Conrad Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Promiň, jsem nováček, co získám otáčením lunety ? Co odečítám ? Zbývající čas po kterém již při potápění následuje pitva
B.F.G. Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Možná to bude někoho zajímat: http://www.aukro.cz/item221936205_23_ks_na...ve_hodinky.html
B.F.G. Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Odesláno 12. září 2007 Nechcete si někdo udělat ve sbírce další zářez? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...s_promot_widget Nemít zákaz, tak!
Návštěvník Kamil Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Odesláno 12. září 2007 Krásný! Kdyby byly v bílém kovu, neváhám.
B.F.G. Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Odesláno 12. září 2007 Krásný! Kdyby byly v bílém kovu, neváhám. Byly minulý týden, vydraženy za 305,- USD, v NOS stavu. Druhý den sem si vzal černou do páce...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Odesláno 12. září 2007 To mi ani neříkej, nějak poslední dobou nestíhám sledovat. Doufám, že sem příště hodíš upozornění včas. Já půjdu do práce v černé zítra.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se