Návštěvník RaGe Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 to hciq : a levá korunka je na datumovku ?
grga_pitic Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 hmmmm, pekne hodinky - asi je na case rozsirit sbirku
hciq Odesláno 16. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2007 to hciq : a levá korunka je na datumovku ? jj pro všechny: už bychom mohli být tři. 160 doláčů a shipping free... nemá někdo moneybooker účet. Někdy kdysi dávno jsem platil u Živnobanky voipboster, no a voni maj právě moneybooker účet a pro ty co ho neměli byla tato možnost. Neví někdo více o tomto?
grga_pitic Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 POkud budete kupovat, pocitejte se mnou, drazi pratele
Návštěvník Kamil Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 dobrá volba Kamile, rozhodoval jsem se mezi těma ukecancema a těmahle Ivanama. Na živo jsem je však ještě neviděl. Jelikož jsem závěr aukce na ty první zaspal a jistota nebyla jistotou, tak zvažuju tady tyto. Cena je totiž velmi příznivá. Když najdeš někoho, kdo nabízí PayPal platby a ceny budou příjemné dej vědět (ne ebay, tam jsou docela drahý ..kupodivu). Ty vod molnia.ru mají jen aktivovanej MoneyBooker. edit: nebo co hromadnou nákupku Hromadný nákup by nebyl od věci, má tam v aukci "preis vorschlag" http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=270124985851
Luk Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 do těch oranžových bych taky šel. Pro mne zatím nejzajimavější rusáci.
grga_pitic Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 pokud pujdete do tech oranzovych potvor s tim oranzovym paskem tak si na me vzpomente - myslim vazne. Ty chci
hciq Odesláno 16. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) Hromadný nákup by nebyl od věci, má tam v aukci "preis vorschlag" http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=270124985851 jenže jsem tam nenašel ty voranžády(ta zasraná němčina). Volal jsem tedy do Ruska, jestli by nebyla nějaká možnost, a zatím prd. uvidím koncen týdne. Myslím, že rozumná cena při hromadným nákupu (já nevím kolik) by byla cca 3000,- Co vy na to? Upraveno 16. července 2007 uživatelem hciq
Návštěvník Kamil Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 jenže jsem tam nenašel ty voranžády(ta zasraná němčina). Volal jsem tedy do Ruska, jestli by nebyla nějaká možnost, a zatím prd. uvidím koncen týdne. Myslím, že rozumná cena při hromadným nákupu (já nevím kolik) by byla cca 3000,- Co vy na to? Aha, to jsem špatně pochopil. Já bych chtěl ty černý s částečně oranžovými indexy a oranžově prošitým řemenem. Takže ne SCUBA ale REEF. Jedině, že bych se s vámi svezl při nákupu. Oranžový už mám Seiko Samurai.
hciq Odesláno 16. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) Aha, to jsem špatně pochopil. Já bych chtěl ty černý s částečně oranžovými indexy a oranžově prošitým řemenem. Takže ne SCUBA ale REEF. Jedině, že bych se s vámi svezl při nákupu. Oranžový už mám Seiko Samurai. to chápu, škoda Upraveno 16. července 2007 uživatelem hciq
Návštěvník RaGe Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Amfibia_catalog_1_.pdf
Návštěvník RaGe Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 161 dolarů http://www.vostok-inc.com/index.php?do=col...eng&group=3
hciq Odesláno 16. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2007 161 dolarů http://www.vostok-inc.com/index.php?do=col...eng&group=3 dík, zejtra to obvolám a uvidíme
gas Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 oranžové nemám, šel bych do nich taky
Mech Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 dík, zejtra to obvolám a uvidíme Any news?? Do těch oranžových bych šel taky. Bude se ten hromadný nákup konat?
uns Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Mne príde oranžová farba ciferníka úplne hnusná, bez ohľadu na značku... Takže nič pre mňa. Chcem sa iba spýtať, je oranžová farba ciferníka čisto módnas záležitosť, alebo má nejaký význam, napríklad je lepšie viditeľná pod vodou...?
decebal Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 to hciq : a levá korunka je na datumovku ? spíše na otáčení vnitřní lunety. jsou to potápěčské hodinky. i když dnes už většina lidí má pod vodou comp.
Návštěvník RaGe Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 spíše na otáčení vnitřní lunety. jsou to potápěčské hodinky. i když dnes už většina lidí má pod vodou comp. Promiň, jsem nováček, co získám otáčením lunety ? Co odečítám ?
Návštěvník RaGe Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Tady jsou za 165 dolarů http://www.smirs.com/product_info.php?products_id=1277
Filipes Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 jojo, levá korunka otáčí vnitřní lunetou... a co ten stroj 2416B?? -20/+60sec je trochu dost, máte někdo vlastní zkušenost?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se