Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
to hciq : a levá korunka je na datumovku ?

jj

pro všechny: už bychom mohli být tři. 160 doláčů a shipping free... nemá někdo moneybooker účet. Někdy kdysi dávno jsem platil u Živnobanky voipboster, no a voni maj právě moneybooker účet a pro ty co ho neměli byla tato možnost. Neví někdo více o tomto?

Návštěvník Kamil
Odesláno
dobrá volba Kamile, rozhodoval jsem se mezi těma ukecancema a těmahle Ivanama. Na živo jsem je však ještě neviděl. Jelikož jsem závěr aukce na ty první zaspal a jistota nebyla jistotou, tak zvažuju tady tyto. Cena je totiž velmi příznivá. Když najdeš někoho, kdo nabízí PayPal platby a ceny budou příjemné dej vědět (ne ebay, tam jsou docela drahý ..kupodivu). Ty vod molnia.ru mají jen aktivovanej MoneyBooker.

edit: nebo co hromadnou nákupku :thumbsup_anim:

Hromadný nákup by nebyl od věci, má tam v aukci "preis vorschlag"

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=270124985851

Odesláno (upraveno)
Hromadný nákup by nebyl od věci, má tam v aukci "preis vorschlag"

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=270124985851

jenže jsem tam nenašel ty voranžády(ta zasraná němčina). Volal jsem tedy do Ruska, jestli by nebyla nějaká možnost, a zatím prd. uvidím koncen týdne. Myslím, že rozumná cena při hromadným nákupu (já nevím kolik) by byla cca 3000,- Co vy na to?

Upraveno uživatelem hciq
Návštěvník Kamil
Odesláno
jenže jsem tam nenašel ty voranžády(ta zasraná němčina). Volal jsem tedy do Ruska, jestli by nebyla nějaká možnost, a zatím prd. uvidím koncen týdne. Myslím, že rozumná cena při hromadným nákupu (já nevím kolik) by byla cca 3000,- Co vy na to?

Aha, to jsem špatně pochopil. Já bych chtěl ty černý s částečně oranžovými indexy a oranžově prošitým řemenem. Takže ne SCUBA ale REEF. Jedině, že bych se s vámi svezl při nákupu. Oranžový už mám Seiko Samurai.

Odesláno (upraveno)
Aha, to jsem špatně pochopil. Já bych chtěl ty černý s částečně oranžovými indexy a oranžově prošitým řemenem. Takže ne SCUBA ale REEF. Jedině, že bych se s vámi svezl při nákupu. Oranžový už mám Seiko Samurai.

to chápu, škoda :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno

Mne príde oranžová farba ciferníka úplne hnusná, bez ohľadu na značku... Takže nič pre mňa. :sick01:

Chcem sa iba spýtať, je oranžová farba ciferníka čisto módnas záležitosť, alebo má nejaký význam, napríklad je lepšie viditeľná pod vodou...?

Návštěvník RaGe
Odesláno
spíše na otáčení vnitřní lunety. jsou to potápěčské hodinky. i když dnes už většina lidí má pod vodou comp.

Promiň, jsem nováček, co získám otáčením lunety ? Co odečítám ? :blink:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...