Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

a objevil jsem tyto ukecaný Seika. Jsou za pár šupů a na šnorchlování taky dobrý. A hlavě se mi nějak líběj ty pavoučí nohy. Tak jsem přihodil.... (na jistotu) :blowup:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by hciq
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ne!!! chci ukecaný je horko...todle je už nuda, trochu mě naladily ty od Steinhart-Debaufre. Akorát ten ventil, nebo so je to za pochystávku, se mi nějak začíná nelíbit, ale to se poddá

Edited by hciq
Posted
a objevil jsem tyto ukecaný Seika. Jsou za pár šupů a na šnorchlování taky dobrý. A hlavě se mi nějak líběj ty pavoučí nohy. Tak jsem přihodil.... (na jistotu) :blowup:

Taky jsem na ně koukal a nejsou marný, jen by nebyly špatný na ocelovém tahu. ;)

Posted

promiň... omyl, musej bejt na tom nylonu, jinak to nemá význam (možná zatím názor z fotek)

Posted
promiň... omyl, musej bejt na tom nylonu, jinak to nemá význam (možná zatím názor z fotek)

No, velmi rád se nechám překvapit !!! :thumbsup_anim:

Posted
ne!!! chci ukecaný je horko...todle je už nuda, trochu mě naladily ty od Steinhart-Debaufre. Akorát ten ventil, nebo so je to za pochystávku, se mi nějak začíná nelíbit, ale to se poddá

Není to ventil, myslím, že se tím otáčí vnitřní lunetou. taky k vodě používám už několik let Seiko divers a byla to dobrá volba, zejména poměr výkon - cena mi vyhovuje, když je někde utopím, nebude to taková tragedie.

Posted

už se to tu probíralo...otáčením po mapě ukazuje vnitřní luneta vzdálenost v km, obdobná nezbytnost jako "kompas" na atlasech ;)

Posted (edited)
už se to tu probíralo...otáčením po mapě ukazuje vnitřní luneta vzdálenost v km, obdobná nezbytnost jako "kompas" na atlasech ;)

no jo, už to vidím, ale jen pro mapu v měř. 1:50 000, ostatní musíš přepočítat :wacko: takže určitě veledůležitá funkce

Edited by hciq
Guest Kamil
Posted
no jo, už to vidím, ale jen pro mapu v měř. 1:50 000, ostatní musíš přepočítat :wacko:

Už jsem ti to psal napoprvé, zase už mě nevnímáš. :) :) :)

EDIT: Už tě vidím, jak si pod vodou měříš vzdálenost na mapě. :snorkle:
Posted
Už jsem ti to psal napoprvé, zase už mě nevnímáš. :) :) :)

Hale musím asi k doktorovi, :eek: já to tam uviděl, až když jsem na ten tvůj replay kliknul a vyjelo mi to před rypákem

Posted
A co Doxa?

Doxy jsou fajn, občas na ně koukám. Ale cenově jsou bohužel někde jinde než Seika vyhlédnutá hciq. Nebo jsi natrefil na nějakou výhodnou nabídku?

Guest Kamil
Posted
Doxy jsou fajn, občas na ně koukám. Ale cenově jsou bohužel někde jinde než Seika vyhlédnutá hciq. Nebo jsi natrefil na nějakou výhodnou nabídku?

Nenatrefil, občas se povede dobrá cena na Ebay, stejně se ale pod 30 tisíc nedostane.

Posted
Nenatrefil, občas se povede dobrá cena na Ebay, stejně se ale pod 30 tisíc nedostane.

No právě. Škoda, tak zase zbývá jen šetřit.