HonzaS Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Přijdu tak 7:15, 7:45. Podle toho, jak stihnu vlak. Mimochodem, jestli někdo ze zúčsatněných vlastní Steinharty (B-uhr), mohl by je vzít s sebou? Předem díky.
Janekx Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Zdravim sice jsem tu novy ale hraju si s myslenkou take prijit, je to i pro novacky? mohu vzit http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=12323
lib Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Zdravim sice jsem tu novy ale hraju si s myslenkou take prijit, je to i pro novacky? mohu vzit http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=12323 Janekx: No jasně! Dále: Připojím se k HonzaS - Jestli má někdy ty Steinharty, mohl by je vzít s sebou? Moc na ně poslední dobou myslím a pořád se vracím na Kubsonovy stránky. Ta korunka je perfektní, ale 47mm + 10mm korunka na moje 16,5cm zápěstí - nevim, nevím ?! Navíc WR jen 30m ... Řekněte mi někdo, že je už má 4 roky a víčko se mu zevnitř neorosilo nebo tak nějak!
afrikab Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Zdravim sice jsem tu novy ale hraju si s myslenkou take prijit, je to i pro novacky? mohu vzit http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=12323 Pokud ti nevadi, ze novacek plati zapisne rundu pro vsechny
PhoeniX Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Pokud ti nevadi, ze novacek plati zapisne rundu pro vsechny
Janekx Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Fakt nikdo nevi co se toci u Holmesa?
Janekx Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 tak pokud to maji novacci za rundu tak to je v pohode my posulujeme standardne 15min spozdeni 1 clovekofernet coz zpravidla opozdilce vycvici
lib Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Fakt nikdo nevi co se toci u Holmesa? Prachy; Pivo; Kofola; a tak
afrikab Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Hlasim, ze se sraz vydaril. Tedy, aspon z meho pohledu. Domu jsem dorazil v poradku. Snad se ani Lib nikde neztratil
lib Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Hlasim, ze se sraz vydaril. Tedy, aspon z meho pohledu. Domu jsem dorazil v poradku. Snad se ani Lib nikde neztratil Všechno v pohodě. Bylo to dobrý. Měli bychom to za pár týdnů zopakovat. Mimochodem, doma jsem řekl, že to bylo "inspirující".
afrikab Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Všechno v pohodě. Bylo to dobrý. Měli bychom to za pár týdnů zopakovat. Mimochodem, doma jsem řekl, že to bylo "inspirující". Snad ne inspirujici pro nakup dalsich hodinek
Janekx Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Spise to bude s ohledem na jine zbozi
lib Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Snad ne inspirujici pro nakup dalsich hodinek Přesně!
afrikab Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Přesně! Firma Chronomag mela tedy uspech....
Foundryman Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Taky hlásím spokojenost, občasný proplach hlavy v příjemné společnosti je neobyčejně přínosná záležitost
HonzaS Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Taktéž spokojen. Afrikab - díky za radu. Strojek už je ven z pouzdra Ještě dotaz: jak jsem tak vystartoval na vlak, nezůstaly po mně nějaké resty?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se