Foundryman Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 to je www.slunecnidvur.cz nebo neco jineho? nevim co je nova pivnice, jsem rad, ze jsem vubec nasel premyslovo namesti Neee, tohle ja naproti, červenej (nebo oranžovej) velkej barák, v přízemí je hospoda. Přeci vás nebudu tahat do hotelu
Foundryman Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Mimochodem, dostaví se i Millis jako hostující přespolní
Lord Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 tak sem se zasekal v praci, rano tam jdu zase, moc se omlouvam ale su death snad uz konecne priste to vyjde, ale hlavne at je to v sobotu
sibirnaya Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 takze diky vsem zucastnenym, za sebe mohu rict, ze se mi sraz velice libil, prijemna komorni atmosfera, priste opet na videnou...
Foundryman Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Taky jsem velice spokojen, Sibirnaya má můj obrovský dík, neb nás s Millisem dopravil k postelím, když už jsme byli poněkud v jiném stavu
rentier Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Taky jsem velice spokojen, Sibirnaya má můj obrovský dík, neb nás s Millisem dopravil k postelím, když už jsme byli poněkud v jiném stavu Hihi, došlo na domácí produkci? Bylo to fajn, díky všem! Btw nekecám, opravdu jsem cestou dopravou místo zastávky Langrova četl na Buse Longinova A ještě bych se přimlouval za slovní popis spolustolovníku, mám v tom zmatek:(
vor Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Škoda, že jsem nemohl zůstat do konce a při pivu. 4 Sibirnaya: Ty fotky, to byla ale rychlovka. 4 Millis & Foundryman : V jiném stavu?? Co jste tam spolu dělali??
PhoeniX Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Pánové, příště se hodlám také připojit.
New Milis Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Škoda, že jsem nemohl zůstat do konce a při pivu. 4 Sibirnaya: Ty fotky, to byla ale rychlovka. 4 Millis & Foundryman : V jiném stavu?? Co jste tam spolu dělali?? Ty myslíš, že Foundryman.. No, když o tom tak zpátky přemýšlím, tak možný to je. Pro jistotu si v pondělí skočím na testy, teďka si nemůžu dovolit mít další dítě. Jinak pánové díky Vám všem za skvělý večer a těším se, jak si to zas někdy zopákneme!
old black Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Millis & Foundryman vy mě děsíte, v hospodě jste vypadali jako skoro normální! Příjemný večer to byl.
Foundryman Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Nevím, co prováděl Millis Já měl na mysli stav značně jiný než střízlivý
Lord Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 tak a ja prave vyrazim na pivo, mam takovou slajcnu ze bych se o nu mohl oprit
sibirnaya Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 jj, ja taky razim do mesta, koktejly opet volaji
B.F.G. Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Jakožto opravdu střízlivej účastník zakončení celé akce musím prohlásit, že jste vypadali oba ouplně střízlivě. Jen se bojím, aby někdo nevzal na příští sraz nářadí, Millis miluje to kladívko.
afrikab Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Ja klidne naradi vemu, ale kdo se obetuje a veme neco na rozebrani? Sibirnaya ty sve Sportky asi do te doby stihne rozebrat;)
vor Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 (upraveno) Nějaký primky klidně obětuju, pokud vás uvidím v "akci". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. prosince 2007 uživatelem vor
afrikab Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 jj, ja taky razim do mesta, koktejly opet volaji Hod sem prosim fotku toho sveho vintage auticka.
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Hod sem prosim fotku toho sveho vintage auticka.
Cubert Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Tak to je paradicka, moc pekny.
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Ja klidne naradi vemu, ale kdo se obetuje a veme neco na rozebrani? Sibirnaya ty sve Sportky asi do te doby stihne rozebrat;) mel jsi pravdu, dnes prislo naradi a sportky uz sem otevrel:) ale dal zatim nerozdelaval:D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se