Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
to je www.slunecnidvur.cz nebo neco jineho? nevim co je nova pivnice, jsem rad, ze jsem vubec nasel premyslovo namesti :)

Neee, tohle ja naproti, červenej (nebo oranžovej) velkej barák, v přízemí je hospoda. Přeci vás nebudu tahat do hotelu :)

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak sem se zasekal v praci, rano tam jdu zase, moc se omlouvam ale su death

snad uz konecne priste to vyjde, ale hlavne at je to v sobotu

Odesláno
Taky jsem velice spokojen, Sibirnaya má můj obrovský dík, neb nás s Millisem dopravil k postelím, když už jsme byli poněkud v jiném stavu :D

Hihi, došlo na domácí produkci? Bylo to fajn, díky všem! Btw nekecám, opravdu jsem cestou dopravou místo zastávky Langrova četl na Buse Longinova :worried_anim: A ještě bych se přimlouval za slovní popis spolustolovníku, mám v tom zmatek:(

Odesláno

Škoda, že jsem nemohl zůstat do konce a při pivu. :drunk:

4 Sibirnaya: Ty fotky, to byla ale rychlovka. :)

4 Millis & Foundryman : V jiném stavu?? :crying_anim02: Co jste tam spolu dělali?? :wheelchair:

Odesláno
Škoda, že jsem nemohl zůstat do konce a při pivu. :drunk:

4 Sibirnaya: Ty fotky, to byla ale rychlovka. :)

4 Millis & Foundryman : V jiném stavu?? :crying_anim02: Co jste tam spolu dělali?? :wheelchair:

Ty myslíš, že Foundryman.. No, když o tom tak zpátky přemýšlím, tak možný to je. Pro jistotu si v pondělí skočím na testy, teďka si nemůžu dovolit mít další dítě.

Jinak pánové díky Vám všem za skvělý večer a těším se, jak si to zas někdy zopákneme!

Odesláno

Jakožto opravdu střízlivej :) účastník zakončení celé akce musím prohlásit, že jste vypadali oba ouplně střízlivě. Jen se bojím, aby někdo nevzal na příští sraz nářadí, Millis miluje to kladívko.

Odesláno
Ja klidne naradi vemu, ale kdo se obetuje a veme neco na rozebrani?

Sibirnaya ty sve Sportky asi do te doby stihne rozebrat;)

mel jsi pravdu, dnes prislo naradi a sportky uz sem otevrel:) ale dal zatim nerozdelaval:D

DSCN0292.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...