midloch Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 Jacobs napsal: Mission Imposible- To mi taky nevychazi proto jsme s Midlochem mlivili o Lednu aby kazdy mel cas si udelat volno a v klidu to vysvetlit starenkam, zamestnavateli ..... ze se jedna o klicovou akci roku kde proste jako sparvny hodinovy uchyl musi byt Přesně navrhuju, teda někdy v půlce ledna ideálně pátek, ale hlavně něgde, gde je čepovaná plznička 12, já do hospod skoro nechodím a gdyž už, tak na pořádnou kvalitku, místo bych nechal na nějakém znalci brněnského pivního podsvětí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 Půlka ledna by vyhovovala i mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 Jsem pro. Půlka ledna je O.K. Konečně opět uvidím velkého B-guru Midlocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 Jsem taky pro leden. Pokud mi do toho nic neprijde, tak se ukazu. Co se knajpy tyce, tak bych to udelal jako posledne u Sherlocka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 Jestli budu v CR, tak bych take prisel. Ten Sherlock mel jednu nevyhodu a to tu, ze tam byla tma na prohlizeni hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacobs Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 (upraveno) midloch napsal: Přesně navrhuju, teda někdy v půlce ledna ideálně pátek, ale hlavně něgde, gde je čepovaná plznička 12, já do hospod skoro nechodím a gdyž už, tak na pořádnou kvalitku, místo bych nechal na nějakém znalci brněnského pivního podsvětí Na Blahovce nam asi rezervacku nedaji tam maji Plzen s velkym P. Ja bych nechal Charlies nahore- toci tam Hoegaarden a ten ja muzu . Jinak s patkem nemam problem- starence to doma vysvetlim raz dva- stejne jako jsem ji v noci vysvetlil ze pan domu se vratil domu v plne sile . BTW: Kde je Sherlock? Neni to kousek od sv. Jakuba a neni v patre ? Upraveno 21. prosince 2008 uživatelem Jacobs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 Jacobs napsal: Na Blahovce nam asi rezervacku nedaji tam maji Plzen s velkym P. Ja bych nechal Charlies nahore- toci tam Hoegaarden a ten ja muzu . Jinak s patkem nemam problem- starence to doma vysvetlim raz dva- stejne jako jsem ji v noci vysvetlil ze pan domu se vratil domu v plne sile . BTW: Kde je Sherlock? Neni to kousek od sv. Jakuba a neni v patre ? Sherlock je kousek nad Hanákem a seděli jsme v přízemí. Ještě je sympatická hospoda "Pod lékárnou" na Slovákové. Cca 20 druhů piva a skvělé žebírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 B.F.G. napsal: Sherlock je kousek nad Hanákem a seděli jsme v přízemí. Ještě je sympatická hospoda "Pod lékárnou" na Slovákové. Cca 20 druhů piva a skvělé žebírka. Hmmm, 20 druhů piva to zní slibně! Gale, taky si dáš se mnou jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 já jakožto lidská zrůda nemůžu přijít a ukázat svých pět rukou a sloní hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacobs Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 midloch napsal: Hmmm, 20 druhů piva to zní slibně! Gale, taky si dáš se mnou jedno? Jedno od kazdeho druhu :-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Steakovy a pivni bar "Pod lekarnou" je muj oblibeny podnik. Maji tam i vyborny tatarak! Jsem pro. Mengelisi, pet rukou nevadi, aspon muzes nosit vice oblibenych hodinek najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Taky bych se přijel mrknout. Termínu a místu se přizpůsobím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 skalis napsal: Steakovy a pivni bar "Pod lekarnou" je muj oblibeny podnik. Maji tam i vyborny tatarak! Jsem pro. Mengelisi, pet rukou nevadi, aspon muzes nosit vice oblibenych hodinek najednou Můj návrh je teda 16.1.2009 kolem cca 18hod? Zarezervoval by nějakej štamgast místo ,,Pod lékárnou,, pro cca 10- 15 lidí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 midloch napsal: Hmmm, 20 druhů piva to zní slibně! Gale, taky si dáš se mnou jedno? V posledních letech konzumuji cca. 3 - 4 piva. Za rok. A mám v plánu s tebou vypít svoji roční spotřebu za večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacobs Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 midloch napsal: Můj návrh je teda 16.1.2009 kolem cca 18hod? Zarezervoval by nějakej štamgast místo ,,Pod lékárnou,, pro cca 10- 15 lidí? OK ja jsem pro- ten kdo uhodne jake hodinky budu mit ma ode mne hrazenou celou utratu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Jacobs napsal: OK ja jsem pro- ten kdo uhodne jake hodinky budu mit ma ode mne hrazenou celou utratu:-) Festiny. Těm nevadí, když je utopíš v pivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacobs Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 NIGHTinGALE napsal: Festiny. Těm nevadí, když je utopíš v pivu Tak ty si platis utratu sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2008 NIGHTinGALE napsal: V posledních letech konzumuji cca. 3 - 4 piva. Za rok. A mám v plánu s tebou vypít svoji roční spotřebu za večer Tak to je moje optimální spotřeba za jeden večer! Beru tě za slovo B.F.G. uměl by jsi to tam zamluvit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2008 midloch napsal: Tak to je moje optimální spotřeba za jeden večer! Beru tě za slovo Já jsem nejel MHD už asi 12 let. Všude jezdím autem, takže proto jsem si zvykl na akcích nepít. Ale že jsi to ty, udělám vyjímku a pojedu buď MHD nebo tágem. A vezmi ti konečně to CDčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2008 midloch napsal: Tak to je moje optimální spotřeba za jeden večer! Beru tě za slovo B.F.G. uměl by jsi to tam zamluvit? Uměl. Takže termín a hodinu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se