Mirek Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Jo, tam to byla jedna velká ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Ty vole nemuzu se smat, jak mam kocovinu jak jsem sedl do rozjezdu, tak jsem zas vytuhl, nastesti jsem se probral primo na zastavce u baraku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Pinkl: "Prosím Vás, probuďte si kolegu, tady se nespí, tady se chlastá".. Já:"On se sem přišel vyspat záměrně, doma má novorozenou dceru a manželku v šestinedělí, takže teď vyspává po barech a hospodách"...měli z nás ohromnou radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 ajoo, ja ho fotil, nandu to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Pinkl: "Prosím Vás, probuďte si kolegu, tady se nespí, tady se chlastá".. Já:"On se sem přišel vyspat záměrně, doma má novorozenou dceru a manželku v šestinedělí, takže teď vyspává po barech a hospodách"...měli z nás ohromnou radost...no ty vole, vzdycky kdyz tam skoncime na posledni drink, tak to stoji za to. Nastesti jsou asi zvykli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Na můj vkus měli dost požadavků: "Pánové, hlučíte, ztište se!", "Pánové, neházejte po sobě ten led, trefujete se do ostatních hostů! ", "Na co máte ten hasičák, nehodláte ho, doufám, použít!?", "Vstávejte, tady se nespí! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 No tak to jsem celkem rád, že mě Lamiczka nepřemluvila, já mám stejně bar co neexistuje zakázáný, poté když jsme tam zapíjeli syna a byly na nás hnusní, že už neartikulujeme, že nám nenalijí, kamoš vzal tu karafu s vodou co donesla jako naše poslední potí co nám nalijí, řekl koc, že žádná ...číča... Nebude rozhodovat za něj a nalil jí to na hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 (upraveno) Taky dobrý...myslím, že si celkem oddychli, když jsme od tam vypadli...jinak jsem s akcí spokojenej, po dlouhé době jsem nikde nic nenechal, ba naopak přinesl dom něco navíc, hasičák jsem dal manželce k posteli, ráno byla nadšená...táta vždycky říkal: "Z pořádnýho tahu musíš donést suvenýr-značku, popelnici, cokoliv!" Upraveno 6. září 2014 uživatelem Mirek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Ty a já si myslel, ze jo dostanou tvoje pichajici zaměstnankyně :-D jinak ultra ultimativní mejdan :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Ja uz se pul dne tlemim a zacinam s tim svoji drahou stvat. Povedeny vecirek, ted jsme se sli vyvencit, tak jsem se stihl i spravit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 když mě manželka v pět vzbudila, ať jdu jakože uvařit nutrilon pro mládě, tak jsem po cestě do kuchyně málem zboural botník a v kuchyni jsem povalil židli.... prostě kalba jak má být.... a ta hasičská limitka by byla fajn no přece jen až přístě přijdem do neexistujícího s hasičákem, tak budeme víc v klidu s hasičskou limitkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 (upraveno) no vy jste játra, se křením, že manželka neslyší televizi.............. :lol2: hlavně že má Mirek bundu......... Upraveno 6. září 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak jsme se Sedlinem právě vrátili hasičák do Empiru, provozák z nás měl celkem prdel, příště jsme opět vítaní, akorát nemáme nic odnášet, nebo to pak aspoň vrátit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak jsme se Sedlinem právě vrátili hasičák do Empiru, provozák z nás měl celkem p...l, příště jsme opět vítaní, akorát nemáme nic odnášet, nebo to pak aspoň vrátit ;-)ty bláho, to vypadá, že byl zase sraz! :D Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 no já bych tomu spíš nežsraz říkal nezřízená ožírací akce čtyř místních alkáčů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Ja uz se do toho Brna budu normalne bat prijet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 bud v klidu, tohle byl sraz renegadu, oficialni srazy jsou ve vsi pocestnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 bud v klidu, tohle byl sraz renegadu, oficialni srazy jsou ve vsi pocestnosti Máš recht, chodíme domů jako slušný lidi - za světla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Von hlavně Sedlin je takovej Reno Raines :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se