Lamiczka Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Vsak ja psal ze to mam 50:50, cert vem ze ne sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Brno slabota, to ty čarodějky určitě... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 to musí zorganizovat Honza, aby někdo přišel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Datum vážně nebylo ideální.Nicméně, taky jsem si už říkal, že v Brně snad půl roku nic nebylo. Teda vyjma soukromých akcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 takže teda červen? co 5.6. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Pro mě to bude poslední volnej víkend až do listopadu, takže za mě ok, pozdější termíny nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 tak supr... no a co změnit lokál... sme tudle s hasičským klanem byli v pivovarský na mendláku a jak je to teď vopravený, tak to je supr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 5.6. bych se rád přidal i já, je-li možno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Termín mě vyhovuje, se změnou lokálu na Pivovarskou na Mendláku také nemám problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 bych raci nakou fajnovou restiku, dobre se najist a napit, s mensim vobecenstvem. s kufrem rolad mezi masy nevlezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 bych raci nakou fajnovou restiku, dobre se najist a napit, s mensim vobecenstvem. s kufrem rolad mezi masy nevlezu.Jestli změnu, co Il Mercato? Dlouho jsem tam nebyl, ale jedlo se slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 me by stacil aji miguel. nebo terasa na empiru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Do Miguela můžu dojít v papučkách, mám to přes ulicu, když bude hezky, terasa na Empiru je super, takže já budu každopádně spokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 (upraveno) v Mercatu je blbý se zlejt jak mužik.... je fakt, že ta empajt terasa neni uplně špatná.... jen by tam mohli polepšit jídlo.... Upraveno 2. května 2015 uživatelem Denjl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 ja nerikam, mercato. to uz je zbytecne nobl. na empiru me bavi terasa na strese a koktejly. a fakt, ze nam tam bez problemu udelaj rezervacku na patek pro 30 lidi trebas. terasu ma aji sunset na prikope. ale to uz neni tak centrum, no.. fajnovou zahradku ma aji archa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 A co Butcherˇs na Dobráku? tam je krásně zašitá zahrádka pod střechou... http://www.mexicana.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 to je debilni hospoda kam chodi vetsina tech individui, co driv chodila do haciendy kdyz steak, tak bill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Kufry rolád nechte doma a vyrazíme na cestu po Bajkalsko* - Amurské** magistrále. * původně Bajkal, potom Hacienda Mexicana, dnes Butcher's.** restaurace Amur ve Starém Lískovci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 tak teda empajr? Honzo uděláš rezervačku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 rezervacka se dela, az je termin a aspon pribliznej pocet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se