Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak supr... no a co změnit lokál... sme tudle s hasičským klanem byli v pivovarský na mendláku a jak je to teď vopravený, tak to je supr....

Návštěvník dabelM
Odesláno

Termín mě vyhovuje, se změnou lokálu na Pivovarskou na Mendláku také nemám problém.

Odesláno

bych raci nakou fajnovou restiku, dobre se najist a napit, s mensim vobecenstvem. s kufrem rolad mezi masy nevlezu.

Jestli změnu,  co Il Mercato? Dlouho jsem tam nebyl, ale jedlo se slušně :cheers:

Odesláno

Do Miguela můžu dojít v papučkách, mám to přes ulicu, když bude hezky, terasa na Empiru je super, takže já budu každopádně spokojenej...

Odesláno (upraveno)

v Mercatu je blbý se zlejt jak mužik.... :taz:  je fakt, že ta empajt terasa neni uplně špatná.... jen by tam mohli polepšit jídlo....

Upraveno uživatelem Denjl
Odesláno

ja nerikam, mercato. to uz je zbytecne nobl. na empiru me bavi terasa na strese a koktejly. a fakt, ze nam tam bez problemu udelaj rezervacku na patek pro 30 lidi trebas. terasu ma aji sunset na prikope. ale to uz neni tak centrum, no.. fajnovou zahradku ma aji archa.

Odesláno

Kufry rolád nechte doma a vyrazíme na cestu po Bajkalsko* - Amurské** magistrále.

* původně Bajkal, potom Hacienda Mexicana, dnes Butcher's.
** restaurace Amur ve Starém Lískovci

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...