lib Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Znovu oprašuji toto důležité setkání ve jménu pokroku! Třeba hned 2.5.2008 ??? Pátek odpoledne a zavečír, co může být pro tělo a ducha prospěšnějšího? Jestli nevadí, že nemám moc příspěvků, tak se hlásím. V pátek 2.5. je dobrá volba. Můžeme si sdělit dojmy z průvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Tak si vezmi Emergency, kdyby si zapadl do nějaké dírky ve skále Beru jenom Casio Pro Trek, snad to nebude tak horký, i když Fosset ví svý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Beru jenom Casio Pro Trek, snad to nebude tak horký, i když Fosset ví svý .......... a tady se ukazuje,že je Casio za pár babek nejlepší .... taky si je beru na nevyzpytatelné situace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Šel bych taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2008 Ani tento ani příští pátek mi nepasuje. Takže jestli se sejdete, tak si to užijte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2008 PŘIHLASTE SE DALŠÍ ! PODÍVEJTE SE NA VÝCHODNÍ ČEHY, PRAHU ATD. ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 Kdyby nevadil nejen naprostý chronolaik, ale hůře - prakticky abstinent, tak bych se stavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 2.5. i 9.5. vyhovuje, kdy a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 2.5. i 9.5. vyhovuje, kdy a kde? 2.5. je zítra safriš! A 9.5. nemůžu(sportem k trvalé invaliditě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 2.5. je zítra safriš! A 9.5. nemůžu(sportem k trvalé invaliditě). Jestli se to 2.5. koná, rád přijdu. Kdo to ale rozhodne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Chlapi, nechci vám do toho kecat, ale myslím, že se nedohodnete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Chlapi, nechci vám do toho kecat, ale myslím, že se nedohodnete... To je pravda. Teď už asi ne. Škoda. A co příští pátek: 9.5., nebo ten další: 16.5.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Za sebe říkám, že prostě půjdu a ne že ne, ale na mně to nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Za sebe říkám, že prostě půjdu a ne že ne, ale na mně to nestojí. Za sebe říkám, že půjdu taky. Uvědomil jsem si, že příští týden je ve čtvrtek volno, takže další alternativou by mohla být středa 7.5. Nezafixujeme to rovnou na toto datum, ať se ostaní začnou hlásit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2008 Ve středu klidně, navrhněte hospodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2008 Ja bych ve stredu klidne prisel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2008 Pozor, slyšíte to taky? To jako že se to rozhejbalo. Někdo navrhněte tu knajpu, já toho moc neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2008 (upraveno) Pozor, slyšíte to taky? To jako že se to rozhejbalo. Někdo navrhněte tu knajpu, já toho moc neznám. Co třeba U Sherlocka nad Hanákem na rohu Rašínové? Upraveno 3. května 2008 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2008 Začneme na středu 7.5. psát seznam? Co jsem mohl vysledovat, tak zatím: afrikab Foundryman PhoeniX lib Co HonzaS ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2008 BFG může ve středu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se