PhoeniX Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 Co třeba U Sherlocka nad Hanákem na rohu Rašínové? Mir egal. Nějak to najdu.
lib Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 Takže zatím: afrikab Foundryman PhoeniX lib BFG
HonzaS Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 Sakra. Ve čtvrtek musím vstávat brzy ráno do školy. Ale podle toho, v kolik bude začátek, bych se možná otočil.
lib Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 Jsou svátky, jedeme pryč. Svátky jsou až ve čtvrtek. Navíc jenom jeden ! Pro účely rezervace tedy zatím počítáme: afrikab Foundryman PhoeniX lib BFG HonzaS + 2 jako rezerva pro další účastníky = 8 kousků. V kolik hodin se to hodí? - 19:00 ??? Udělal bych rezervaci na "Chronomag".
afrikab Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Prijdu jako obvykle pozdeji, tak ten sraz udelejte nekde blizko, at to najdu a hlavne at najdu cestu domu
HonzaS Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 U Sherocka - kouří se tam, nebo je to nekuřácké?
PhoeniX Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 U Sherocka - kouří se tam, nebo je to nekuřácké? Preferoval bych nekuřácké.
lib Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 U Sherocka - kouří se tam, nebo je to nekuřácké? Abych řekl pravdu, neznám žádnou nekuřáckou hospodu. Jsem kuřák.
Foundryman Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Abych řekl pravdu, neznám žádnou nekuřáckou hospodu. Jsem kuřák. To tak leda zajít někam do cukrárny Upřednostňuji pivo.
afrikab Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Co třeba U Sherlocka nad Hanákem na rohu Rašínové? Sherlocka schvaluji. Jsem taky nekurak, ale v tomto pripade bych to neresil. Libi se mi tam a jidlo maji taky dobre.
Foundryman Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Vždycky je to jen otázka kvalitní klimatizace a ta u Sherlocka funguje.
lib Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Dobře. Dávám rezervaci u Sherlocka na jméno "Chronomag".
lib Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Dnes zarezervováno 8 míst - středa 7.5. - 19:00 - Sherlock Holmes Pub. Na "firmu" Chronomag. Takto to ta slečna pochopila.
B.F.G. Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Himl gergot, vše se hroutí, no uvidím jak to dopadne ve středu....
PhoeniX Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Himl gergot, vše se hroutí, no uvidím jak to dopadne ve středu.... Bojůůj!!!
afrikab Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Dobře. Dávám rezervaci u Sherlocka na jméno "Chronomag". To abych si vytisknul na firmu Chronomag vizitku;) PS: dorazim jako obvykle az kolem osme.
PhoeniX Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Já taky dofrčím mezi sedmou a osmou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se