Lamiczka Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Myslím, že zmrzlina by sem měl postnout ty lístky co si fotil, aby bylo jasný, že malej al bunda fakt bude zdravej jak řípa :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 No jelikož jsem tam nechal víc, než stál kočárek, tak jsme toho museli vychlastat mraky...ty fotky by mě taky zajímaly, bohužel jsem tam ty cejchy zapomněl :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 musel sem si vzít dneska dovolenou, nebejt yarasa, domu bych nedojel a nepamatuju si jak sem dojel. Odpoledne, když už jsem se mohl hýbat a vylezl sem z pelecha volám mladý, jestli sem nedělal bordel, jak sem došel, jestli sem ji nebudil, no prostě tak. Prej sem byl zlatej, ale prej mám bejt tak hodnej a jít umýt umyvadlo. Netušil o čem to mluví. Tak mi taktně naznačila, že se jí ráno, pravda když byla ospalá, zdálo, že je nějaké špinavé, jakoby pozvracené. Nato sem se nasral a říkám, pravda je, že sem se fakt ožral, taky je pravda, že cestu domu si nepamatuju, ale do umyvadla sem rozhodně neblil, nejsem přece prase. Omyl, přátelé! jdu do koupelny, a fakt jo, poblitý umyvadlo, takže sem prase.Hřeje mě, že jesi to na té povidačcě o hojnosti zapíjení a pevného zdraví mláděte něco je, tak malej Al bundovic bude jak řípa. Umyvadlo to potvrdilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 )) sorry kluci ale bozi. Kdyz se narodilo sestre mlade tak jsme vypili rum, ze vsech samosek v ulici(3) bylo to snad 11 lahvi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Lehce na pifko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Fuuu, kdo pořídil ty modrý yachty? Mira? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Miro gratuluju, nádherný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Na mirovu ruku mi to přijde moc málo chlupatý, tak si nejsem jistej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Bing ho! Díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Jo a ruka není moja, furt mi je tu berú :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Tak už se přiznal, připojuju se taky ke gratulacím, to abych zase někdy zavítal na pivo :-) A ten třetí do party je Yaras, nebo kdo - jsem čučel že prodal suma, tak že by hned skočil do expů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Jo a ruka není moja, furt mi je tu berú :-Dto bude tím, syčáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Třetí ruka, majitelka expů, není z fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Má nějakou chlupatou ruku a nejezdí ona bílou Q7? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Moje ženská ma DJ1 :-D dalsi pokus :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 sakra....tak tenhle kviz asi projedu, aleda ze by se prodalo pred vanocema hodne batohu a Mira vzal rolby zrovna dvoje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 To by tam ty ruce asi takhle nenakroutil :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Vychazim z jeho napovědy, že majitelka expů není z fóra...:-)Asi se nechám podat a už dost OT. Chtělo by to nějaký novoroční pivo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Ruka je majitelka, ruku ale vlastní majitel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Lehce.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se