mrakodrap Odesláno 17. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Díky za akci a budu se těšit na další. Speciální díky pak INOVI, že mě ukázal jak vypadají pořádný hodinky EDIT: jo a taky díky mojí ženě Filoméně za odvoz Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem mrakodrap
Jumbo Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Akce byla bezva, rád jsem poznal nové lidi, i když jsem musel brzy odejít. Až dneska jsem zjistil, že ty JLC, které měl INA, mají reservu chodu 8 dní (pokud jsem se díval na správné hodinky. Na to, jak je to pouzdro malé, všechna čest!
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Jumbo napsal: Akce byla bezva, rád jsem poznal nové lidi, i když jsem musel brzy odejít. Až dneska jsem zjistil, že ty JLC, které měl INA, mají reservu chodu 8 dní (pokud jsem se díval na správné hodinky. Na to, jak je to pouzdro malé, všechna čest! jo, dival si se spravne, ty JLC sou masakr..
skalis Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Rad se take pripojim ke chvalozpevum, protoze sraz byl neskutecne povedena akce. Velmi prijemna spolecnost, spousta krasnych hodinek a temat k rozhovorum a celkove setkani, ktere stoji za to zopakovat. Dik patri i Sybirnayovi, ktery nas posledni vytrvalce rozvezl ve tri rano k domovum. Jeste jednou dekuji vsem!
old black Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 mrakodrap napsal: EDIT: jo a taky díky mojí ženě Filoméně za odvoz Poděkuj i za mě! Jo, ale bylo toho chlastu asi málo, páč jsem na sraz veteránů nezaspal. Díky všem. Ale ty Rolexy ...
INA Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Take bych chtel vsem zucastnenym moc podekovat za velmi prijemny vecer a super akci. Rad jsem vas vsechny poznal a urcite se tesim na pristi sraz. Nebylo by spatne treba v lete udelat celorepublikovy slet chronomagistu... Napr. nekde na "neutralni" pude, napr. kolem Humpolce, coz je zhruba tak napul odevsad (aby si nikdo nemohl stezovat ze to ma prilis daleko... ). Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem INA
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 INA napsal: Take bych chtel vsem zucastnenym moc podekovat za velmi prijemny vecer a super akci. Rad jsem vas vsechny poznal a urcite se tesim na pristi sraz. Nebylo by spatne treba v lete udelat celorepublikovy slet chronomagistu... Napr. nekde na "neutralni" pude, napr. kolem Humpolce, coz je zhruba tak napul odevsad (aby si nikdo nemohl stezovat ze to ma prilis daleko... ). tomu rikam slovo do pranice
grakij Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Koukam ze se srazy jinde v republice se roztrhl pytel nedavno Praha ted brzy Ostrava... Jaka je casova delta mezi temi Brnenskymi ?
kajmid Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Dobrá otázka. Hlodala mě už dlouho a bylo mě blbý se zeptat..... Ale když už jsi to nadhodil, tak se připojuji s dotazem i já.
watcher Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Mohlo by se v Brně něco zase uskutečnit, rád bych byl tentokrát u toho
skalis Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 grakij, kajmid, watcher a ostatni brnaci. Co takhle udelat zas nejakej sraz ve Stadtlu? Slysel by na to nekdo?
grakij Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 skalis napsal: grakij, kajmid, watcher a ostatni brnaci. Co takhle udelat zas nejakej sraz ve Stadtlu? Slysel by na to nekdo? Casu do 20. kvetna mam sice nula, ale snazil bych se ukazat. Jeste lepe po tom 20. @skalis to je jako bychom se sledovali, jeden prispevek za druhym za sebou :-)
watcher Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 (upraveno) Já jsem jednoznačně pro...květen mám sice dost zasekanej, ale chtěl bych na srazu konečně být. Záleží na datu! Mrknu do kalendáře a nahodím nějaký datum, ať se někam pohnem. A bude... Upraveno 5. května 2009 uživatelem watcher
grakij Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 ja bych tedy bral to datum po 20. kvetnu jestli uz si smim vymyslet ;-)
skalis Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 grakij napsal: ja bych tedy bral to datum po 20. kvetnu jestli uz si smim vymyslet ;-) Mne to taky spis tak vyhovuje. A i potencialni dalsi ucastnici budou mit spis cas, nez kdybychom to spytlikovali nejak narychlo. A na jaky den v tydnu to smerovat? Minule to byl patek a byla to dobra volba. INA, Sibirnaya a ja jsme to zarizli az ve tri rano.
Foundryman Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Pátek je dobrej a i ta náhodně okupovaná hospoda byla dobrá (Jim Beam).
grakij Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 :-) Den v tydnu uz mi je pak zrejme jedno. Pokud se osvedcil patek tak proc ne. Vetsinou tu na vikend nejsem, ale na sraz ... ;-)
watcher Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Pátek 22. bude ideální......kdo má tip na dobrou restauraci - hospůdku, tak sem s ním....
sibirnaya Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 watcher napsal: Pátek 22. bude ideální......kdo má tip na dobrou restauraci - hospůdku, tak sem s ním.... www.donmiguel.cz
watcher Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 (upraveno) Miguel může být....mně vyhovuje Upraveno 6. května 2009 uživatelem watcher
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se