Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 10. 2010 v 20:40, 'sibirnaya' napsal:

tak sem supni nejaky fotky, ne? :)

Dneska jeste nafotim hodinky a pak na to mrknu (stahnu to do kompu naraz). Ale obavam se, ze z toho nic nebude, bylo blby svetlo a ty s bleskem jsou divny (podle posouzeni na malem LCD).
Odesláno
  V 9. 10. 2010 v 11:19, 'lib' napsal:

Sraz se, tedy alespon podle me, moc povedl. Zvedava Jane, to je fakt éro :D

Jééé, ahoj Libčo :) Zrovna leštim Ebely :) Jak říkával strýček Skrblík tomu svýmu pilotovi: M.O.L.O. - Mín otázek lepší obsluha :D Sraz byl óbr fajn, sorry za brzké ukončení, příště se povede vydržet dýl! B)

Díky moc ještě jednou za fajn večer Tobě a vůbec všem co tam byli - nejhorší ja ta moje skleroza - zas nevim podle těch nicků kdo je kdo :rolleyes:

Zdravim Jumpin' Jacka a přeju hezkej zbytek neděle :)

P.S. Přidávám foto slavnejch Ebelů

post-3141-078826900 1286719149.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 10. 10. 2010 v 19:52, 'sibirnaya' napsal:

tebe bych teda za fotografa na svy svatbe nechtel :)

V tom se shodnem. Ani ja bych sebe na svy svatbe jako fotografa nechtel :).

EDIT: To chce budto prirozeny svetlo (pomohl by i externi blesk), jinak je to na prd.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Sraz byl fakt bezvadný! Ještě jednou díky Karlovi za odvahu, že skočil do auta pro ty zbytky z parníku a Honzovi za kufřík plný pěkných hodinek. :smile_anim: Akorát už nikdy nebudu parkovat na Vaňkovce. :sad01_anim: Parkoviště funguje do 23:00 a ve 22:52 jsem stál zavřený ve výtahu, který po mě chtěl, vzhledem k nočnímu provozu, vložit k ovládacímu panelu parkovací lístek, který jsem měl v autě na střeše. Na žádné tlačítko dveře nereagovaly, tak jsem je musel ve 22:55 násilím rukama otevřít a po venkovní rampě si doběhnout nahoru. Stihnul jsem to tak o minutu. Fakt nezapomenutelný zážitek.

Odesláno
  V 10. 10. 2010 v 19:13, 'skalis' napsal:

Jak jsem tusil, pouzitelna je jen jedna fotka. Nadherne zlate cibulicky od IWC, ktere spolu s kapesnimi Omegami (taky zlatymi) prinesl na sraz Martin z Oriosy.

post-3049-028841500 1286737997.jpg

Pevně doufám, že je donese i na příští sraz. Posted Image

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak chlapci, jak to vypadá na další termín? Když jsem inicioval úterky, tak šlo o to dát tomu určitou pravidelnost pro ty, kteří chtějí s přáteli alespoň jednou za měsíc poplkat o těch tikajících nesmaslech. A to i kdyby jich (nás) bylo pár. Fakt je , že pátky pro mimobrňáka jsou trochu neatraktivní, ale většina má zpravidla rozhodnutí ve svých rukou.

Takže příští termín je jaký - úterý nebo pátek?

Hlavně jde o to že 2. úterý vychazí na 9.11. a pátek? no teda asi 12.11. :-)

Odesláno

Tentokrat se na utery 9.11. hlasim s jistotou.

V mensi skupince je to popovidani, velke patky jsou vetsi prehlidka a vetsi mumraj, mam rad obé. Kdo stiha nebo chce chodit jen na patky, uterky mu nemusi chybet (a druhou stredu v mesici se mu bude lehceji vstavat do hokny), neni to alternativa, je to heliovy filtr:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...