sibirnaya Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 hura, long time no see Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 hura, long time no see Jj a Kometa z terasy jako bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 Sibirnaya si určitě zaslouží velké poděkovaní jako neúnavný organizátor brněnských srazů. I tentokrát to bylo fajn, myslím že jako vždy bylo na co koukat. Rád jsem viděl všechny známé i neznámé chronomary, navíc Kometa vyhrála a někteří se dočkali přírustku do rodiny - prostě bezva sraz. Děkuji:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 Jj, prima sraz a Kometa to doplnila Přikládám dvoje "fakt hezký hodinky" které doputovaly na můj konec stolu a které jsem chtěl vidět naživo - jinak standardní převaha dobré nálady, bezva dam a chlapíků a nějakých těch hodinek - super večer, díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Ale je to ostuda pro brňáky, že to do konce museli dotáhnout dva opaváci Dělám si legraci, bylo to super a děkuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ..ještě že jsem jel zavčas domů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 skoda, ze jsem jel za vcasu domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Bylo to fajn draci. Příště si budu muset zajistit nějaké bydlení v Brně, abych s váma mohl malinko zapařit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 super sraz, díky! příště snad zůstanu déle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Sraz perfektní, díky moc Honzovi za organizaci. Zavírali jsme Empire a pak jsem ještě s m.n. zavzpomínal na zlaté studentské časy v Livingstone... PS: Poznatky z Brněnských barů: Moraváci prominou, ale slezské holky v Opavě jsou hezčí:-) Kdo nevěří je vítán a s m.n. ho provedem noční Opavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 25.05. 18:30 Empire - heslo mozna prijde i kouzelnik 1. OldBlack2. sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Dej to na 1.6 at muzu taky chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 25.05. 18:30 Empire - heslo mozna prijde i kouzelnik jaké bylo heslo minule? Protože jsem číšníkovi řekl:"jdu za těma magorama s hodinkama" a bylo to správně 25.05. 18:30 Empire - heslo mozna prijde i kouzelnik 1. OldBlack 2. sibirnaya 3. gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 25.05. 18:30 Empire - heslo mozna prijde i kouzelnik 1. OldBlack2. sibirnaya3. gougy 4. m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Gasiku, nemuzu, to by mi nevyslo prekvapko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 A doufám, že konečně půjdem na dydžinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 25.05. 18:30 Empire - heslo mozna prijde i kouzelnik 1. OldBlack2. sibirnaya3. gougy 4. m.n.5. adamjursa dobré termíny začínáš vybírat džejáre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 25.05. 18:30 Empire - heslo mozna prijde i kouzelnik 1. OldBlack2. sibirnaya3. gougy4. m.n.5. adamjursa6. HonzaS Překvapení - to si nemůžu nechat ujít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Škoda, že to není o den dříve. To se nás v Brně zřejmě dost sjede zaslintat nad limitkou J. Verna. Bylo by to dobré pokračování večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se