sibirnaya Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 tak este nekdo nam odpadne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 tak este nekdo nam odpadne? Už jsem třetí den zasekanej v Praze - respektive v pondělí jsem to ještě domů dal, ale kdo ví, co bude pozítří... 1. OldBlack 2. sibirnaya 3. gas 4. gougy (50%) 5. HonzaS (90%) 6. NiG (50%) 7.bolverk 8. adamo (79%) 9. Paleolit ale 50/50 když nebudu v NDR 10. Jumbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Vy kokoti zasrany, priste se na vas muzu vy...t. Sedime tu jak ctyri kokoti, pulku terasy mame bloklou, povest posramocenou a musime chlastat aji za vas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Vy kokoti zasrany, priste se na vas muzu vy...t. Sedime tu jak ctyri kokoti, pulku terasy mame bloklou, povest posramocenou a musime chlastat aji za vas To zní jako srdečné pozvání tož si dejte do kokosů borci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Asi nahovno organizace Já ani nevím, že někdo někde sedí a teď už nikam nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 (upraveno) Sorry, že jsem nedorazil. Příště platím rundu jako omluvu. Upraveno 23. června 2012 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Asi nahovno organizace Já ani nevím, že někdo někde sedí a teď už nikam nejdu mas se taky divat do sekce srazy, ne jen bike Sorry, že jsem nedorazil. Příště platím rundu jako omluvu.to se dost prohnes, lili sme Long Island Ice Tea á 120Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Fak mě to mrzí že jsem si toho nevšim, sem holt blbej Tak snad bude v létě ještě jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 to se dost prohnes, lili sme Long Island Ice Tea á 120Kč Psal jsi, že tam sedíte čtyři, takže pokud bude příští účast podobně početná, tak těch 480Kč nějak zvládnu, neboj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Psal jsi, že tam sedíte čtyři, takže pokud bude příští účast podobně početná, tak těch 480Kč nějak zvládnu, neboj se Ty si nedáš nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Ale i ve čtyřech (a pak chvilku v pěti) to bylo dobré. Základním zjištěním byla šokující skutečnost, že OldBlack není OldBlack, ale že je vlastně svým vlastním, nacionalisticky laděným, dědečkem! Bylo to neuvěřitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) tak co, dame to na konec srpna nebo zacatek zari? a patek, nebo vsedni den? Upraveno 27. července 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 vsedni den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 konec srpna a vsedni den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Spíš začátek září. A je jedno který den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Taky jsem pro začátek září a den je mi jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Spíš všední, víkendy už mám nacvakaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 je mi to jedno, muzu kdykoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 ctvrtek 23.08.2012 18:30 Empire2 Brno nam. Svobody, hlaste se: 1. OldBlack2. sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 ctvrtek 23.08.2012 18:30 Empire2 Brno nam. Svobody, hlaste se: 1. OldBlack2. sibirnaya 3. financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se