Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Brno

mrakodrap

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

, bratia z blavy michaji metanol do borovicky

toto je tenka poda na vtipy. :sad01_anim:

K veci. Nikam sa nepcham ale ak by som eventualne bol vitany, tak az leden. Sak to poznate sami, same viamocne vecierky, klienti, partneri 2-3 do tyzdna, clovek ma toho plne kecky. a hodinarsky miting je snad o pohode a klude co je v tomto obdobi dost problematicke. Alebo nie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vsak jasne, Ivane, radi te tu uvidime, z BA vas jezdi vic a nestresuj se, my si delame p...l ze vseho :) ja si taky myslim, ze az leden, jen me to napadlo, kdyby mel nekdo extremni nutkani. ono stejne nejlepsi jsou srazy v lete na terase, co si budem povidat, ta zima je tak nejak za trest..

Odkaz ke komentáři

vsak jasne, Ivane, radi te tu uvidime, z BA vas jezdi vic a nestresuj se, my si delame p...l ze vseho :) ja si taky myslim, ze az leden, jen me to napadlo, kdyby mel nekdo extremni nutkani. ono stejne nejlepsi jsou srazy v lete na terase, co si budem povidat, ta zima je tak nejak za trest..

Večírky, večírky, výlet do Primu, večírky, já osobně vidím jenom jediný den v kalendáři (krom víkendů) a to čtvrtek 20.12.

Tak zkuste taky navrhnout konkrétní datum na svařáček v Empire ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

...sakra, jako cersvyho brnaka by me lakalo se na nejakej srazek podivat... mohlo by se do konce roku jeste neco uskutecnit. berete mezi sebe študentiky s Oriskama na neorigos gume, vy Rolexaci a spol. :) ?

Upraveno uživatelem Brownicek
Odkaz ke komentáři

uote name='Brownicek' timestamp='1354726984' post='856585']

...sakra, jako cersvyho brnaka by me lakalo se na nejakej srazek podivat... mohlo by se do konce roku jeste neco uskutecnit. berete mezi sebe študentiky s Oriskama na neorigos gume, vy Rolexaci a spol. :) ?

To jako, kdo nerma hodinky min. za 30k, nebo sbirku za 100k, tak ma vstup na sraz zapovezen?Pravda, jsem tu jen chvili, tak prosim zkusenejsi, at me pripadne opravi, ale rekl bych, ze jednim z duvodu srazu, je hodinkovy Cadillacy "ocuchat", a propadnout chronobundusu jeste vic:-), no ne?

Odkaz ke komentáři

Pravda, jsem tu jen chvili, tak prosim zkusenejsi, at me pripadne opravi, ale rekl bych, ze jednim z duvodu srazu, je hodinkovy Cadillacy "ocuchat", a propadnout chronobundusu jeste vic:-), no ne?

V Brně je to tvrdý. Mě s nomosy málem vyrazili. Musel jsem ukázat účtenku.

Odkaz ke komentáři

A otázka zásadní - chlastáš? :D

To jako, kdo nerma hodinky min. za 30k, nebo sbirku za 100k, tak ma vstup na sraz zapovezen?Pravda, jsem tu jen chvili, tak prosim zkusenejsi, at me pripadne opravi, ale rekl bych, ze jednim z duvodu srazu, je hodinkovy Cadillacy "ocuchat", a propadnout chronobundusu jeste vic:-), no ne?

Přesně tak - a ti, co ten úvod už mají pár let (hodinek) za sebou se smějí pod vousy a v tichosti mezi sebou šeptají, jak je "ten novej úplně v pasti a už nemá šanci uniknout"

V Brně je to tvrdý. Mě s nomosy málem vyrazili. Musel jsem ukázat účtenku.

Ale nedivíš se, že ne :lol2:

Sedlinarkrage: no nevim, ja bych se asi s nikym kdo ma levnejsi hodinky nebavil, tak se radsi ptam.. thumbsup_anim.gif

Jeden z důvodů, proč si na zápěstí vzít ruský digošky - jeden má pak klid a pohodu :lol2:

Odkaz ke komentáři

To jako, kdo nerma hodinky min. za 30k, nebo sbirku za 100k, tak ma vstup na sraz zapovezen?

tusim sa ti to poplietlo. Ja som si to zistoval a podla mojich informacii musis mat hodinky za 100k (1ks hodiniek, nie cela zbierka dokopy)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...