simon_magus Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Ty někdy funguješ? Minule si taky nedošel. Nebyla ani zima, ani teplo. Možná bylo moc světla a večer tma? tak to sem asi neco prehlednul ... pac minule minule bylo hnusny vedro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 tak co hosi, este letos, nebo spis az za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 tak co hosi, este letos, nebo spis az za rok?Ja jsem ted dost zasekanej, volnejc budu mit az asi tyden pred vanocema, coz taky neni idealni. Sraz jeste letos by byl fajn, ale nevim, nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Tož chlopci, sem tu novy a rad bych nejaky Cadillac mezi hodinkami videl na zivo! Co takhle 30.11. treba v Komine, bo to mam blizko dom:-)lokace ja samozřejmě vtip, ale kdyz to pojmete za realne, branit se nebudu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 , bratia z blavy michaji metanol do borovicky toto je tenka poda na vtipy. K veci. Nikam sa nepcham ale ak by som eventualne bol vitany, tak az leden. Sak to poznate sami, same viamocne vecierky, klienti, partneri 2-3 do tyzdna, clovek ma toho plne kecky. a hodinarsky miting je snad o pohode a klude co je v tomto obdobi dost problematicke. Alebo nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 vsak jasne, Ivane, radi te tu uvidime, z BA vas jezdi vic a nestresuj se, my si delame p...l ze vseho ja si taky myslim, ze az leden, jen me to napadlo, kdyby mel nekdo extremni nutkani. ono stejne nejlepsi jsou srazy v lete na terase, co si budem povidat, ta zima je tak nejak za trest.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 vsak jasne, Ivane, radi te tu uvidime, z BA vas jezdi vic a nestresuj se, my si delame p...l ze vseho ja si taky myslim, ze az leden, jen me to napadlo, kdyby mel nekdo extremni nutkani. ono stejne nejlepsi jsou srazy v lete na terase, co si budem povidat, ta zima je tak nejak za trest..Večírky, večírky, výlet do Primu, večírky, já osobně vidím jenom jediný den v kalendáři (krom víkendů) a to čtvrtek 20.12. Tak zkuste taky navrhnout konkrétní datum na svařáček v Empire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Já jsem v Brneli až do 23.12., takže ten čtvrtek klidně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Mno tak když už jsem konečně na vlastní oči viděl Sibiře, tak už se pomalu přestávám bát a taky bych dorazil. Ale zrovna 20. je jediný datum kdy nemůžu, tak zase asi příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 20. taky nemůžu, ale já vám chybět nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 20. a 21. už mám dovolenou, takže můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 ja byl vcera v centru za pravnikem neco resit, a jestli budete delat predvanocni sraz, tak beze me, me to davovy silenstvi stacilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Však v té zimě se mi stejně nechce trajdat po klubech, takže se můžem nažrat a ožrat klidně někde mimo kentrum, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) ...sakra, jako cersvyho brnaka by me lakalo se na nejakej srazek podivat... mohlo by se do konce roku jeste neco uskutecnit. berete mezi sebe študentiky s Oriskama na neorigos gume, vy Rolexaci a spol. ? Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem Brownicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 uote name='Brownicek' timestamp='1354726984' post='856585']...sakra, jako cersvyho brnaka by me lakalo se na nejakej srazek podivat... mohlo by se do konce roku jeste neco uskutecnit. berete mezi sebe študentiky s Oriskama na neorigos gume, vy Rolexaci a spol. ? To jako, kdo nerma hodinky min. za 30k, nebo sbirku za 100k, tak ma vstup na sraz zapovezen?Pravda, jsem tu jen chvili, tak prosim zkusenejsi, at me pripadne opravi, ale rekl bych, ze jednim z duvodu srazu, je hodinkovy Cadillacy "ocuchat", a propadnout chronobundusu jeste vic:-), no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Pravda, jsem tu jen chvili, tak prosim zkusenejsi, at me pripadne opravi, ale rekl bych, ze jednim z duvodu srazu, je hodinkovy Cadillacy "ocuchat", a propadnout chronobundusu jeste vic:-), no ne? V Brně je to tvrdý. Mě s nomosy málem vyrazili. Musel jsem ukázat účtenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Sedlinarkrage: no nevim, ja bych se asi s nikym kdo ma levnejsi hodinky nebavil, tak se radsi ptam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 ...sakra, jako cersvyho brnaka by me lakalo se na nejakej srazek podivat... mohlo by se do konce roku jeste neco uskutecnit. berete mezi sebe študentiky s Oriskama na neorigos gume, vy Rolexaci a spol. ?A otázka zásadní - chlastáš? To jako, kdo nerma hodinky min. za 30k, nebo sbirku za 100k, tak ma vstup na sraz zapovezen?Pravda, jsem tu jen chvili, tak prosim zkusenejsi, at me pripadne opravi, ale rekl bych, ze jednim z duvodu srazu, je hodinkovy Cadillacy "ocuchat", a propadnout chronobundusu jeste vic:-), no ne?Přesně tak - a ti, co ten úvod už mají pár let (hodinek) za sebou se smějí pod vousy a v tichosti mezi sebou šeptají, jak je "ten novej úplně v pasti a už nemá šanci uniknout" V Brně je to tvrdý. Mě s nomosy málem vyrazili. Musel jsem ukázat účtenku.Ale nedivíš se, že ne Sedlinarkrage: no nevim, ja bych se asi s nikym kdo ma levnejsi hodinky nebavil, tak se radsi ptam.. Jeden z důvodů, proč si na zápěstí vzít ruský digošky - jeden má pak klid a pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Gougy: no, myslim, ze mi to celkem jde, když na to přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 To jako, kdo nerma hodinky min. za 30k, nebo sbirku za 100k, tak ma vstup na sraz zapovezen?tusim sa ti to poplietlo. Ja som si to zistoval a podla mojich informacii musis mat hodinky za 100k (1ks hodiniek, nie cela zbierka dokopy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se