pappaGIORGIO Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Zakladatel se ale dostal až k tudoru , ne sea-gullu !! co třeba nějaký ten BALL, Glycine airman ...... ony v tomhle rangu mi dominují němci, to je vlastně fakt - nomos nebo meistesinger - neobvyklý a chróónomagorský. Nevím, jak likvidní. Co se týče těch BALL a GLYCINE, tak jsem po nich taky koukal, jen nemám moc informací o značkách jako takových.. ale to si určitě dohledám, každopádně i tímhle směrem jsem dumal.. Nepotřebuji nosit vyloženě profláknutou značku, jde mi opravdu o to, aby se mi líbili a značka měla nějakou historii na kterou bych mohl být pyšný..
tano Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Sinn je dobra volba, ale ne ta podobna B, tu fakt ne.
cigi Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 A tak ono se da vymyslet ledacos, treba Alpinu s inhousem, zejo.. alpina není zrovna můj šálek kávy, ale jestli se vejde s inhousem do 60, tak je to jistě dobrá rada.
Micey Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 No fakt je, že to datum alá mimostředka je poměrně nešťastně hnusný řešení, bohužel:)
cigi Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) IMO je tohle jeden z větších přešlapů Sinnu. Tuhle značku mám hrozně rád, ale přijít s v podstatě úplnou kopií Béček je škoda. Ale nebudeme tu plevelit vlákno:-) COŽE ????? V sedumdesátých letech, zrovna bouřila quartz krize a tuším potomci zakladatele Breitling, který odcházel do důchodu, nechtěli firmu převzít a chtěli se věnovat jinému byznysu, tak tehdy se Breitling rozprodával a p. Sinn legálně koupil práva na navitimer, a udělal model Sinn 903 - takže 1. ORIGINÁL Navitimer, p. Wajs z Olech&Wajs koupil existující díly a dosud prodává model Aviation - vlastně autentický originál Navitimer a zbytek firmy koupil , snad až z druhé ruky, nynější majitel Breitling - třetí originál Navitimer , ale už s odřenýma ušima a přivřenýma očima. Nechám to tady, protože Sinn 903 je jen lehce nad 60.000,- a je to fakt dobrej tip !! Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem cigi
cigi Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) Jo, a zahlíd jsem v prodejním vlákně glycine SST chronograf za 43.000,- chronoshop je má nový za 63.000,- ( předváděcí model ve slevě) - oboje perfekt volba !! Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem cigi
xcmaniax Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 COŽE ?????Už jsem poučenej jak to tehdy bylo:-) Netušil jsem. Takže omluva Sinnu, ale i tak je pro mě originál s historií pořád B.
cigi Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Komu není rady, xcmaniax ... Pro mne je originál sinn a dnešní navitimer je remake. Ale historie je nejednoznačná :D Ještě, že jsou skoro stejný ....
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 No jo první Tudory s datumem jsou Pelagosy, ale za 60 litrů asi starší neseženeš...
pappaGIORGIO Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) tak po čase, kdy jsem se přehrabával v tom co vlastně chci, se možná pomalu dobírám k nějakému ucelenému okruhu.. do výběru se mi dostali - ORIS, GLYCINE, BREITLING (ty jsou něco přes limit), TUDORY (Black Bay) a nebo TUDORY Pelagos - a ty jsou přes limit ještě víc.. Zatím jsou tedy ty TUDORY PELAGOS ale na prvním místě, ale docela mě zaujali i ORISY a hlavně ty GLYCINE COMBAT SUB - ale tydle co se mi líbí, jsou dělané v limitované edici pro Polský trh a já je nové nikde neumím najít - třeba se to podaří Vám ..tohle je ta edice pro Polský trh když kouknu na to, co jsem tady dával posledně, tak je to teda posun - tak jak jste někteří psali Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem pappaGIORGIO
ADIkov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Za mna urcite Breitling SOH bud 42 alebo 46 ale to uz mas hodne viac nez 60k pokial nechces kupit pouzite tie by sa viacmenej zmestili do rozpoctu.
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Z těhle bych při zachování ceny bral ty modré Tudory BB. Mírně jeté ta 60k koupíš. Ale nemají datum. Breitling Héritage bych bral asi na gumě a tam se do 60k vlezeš taky. Navíc je to Breitling woe a tím pádem větší MI. :-) Ale ten mesh...no nevím, na své ruce bych si ho nějak nedovedl představit.
tano Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Tak z tohoto vyberu, bych bral ty Tudor Black Bay.
McStinger Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Ja napriek zaujatosti voči Tudoru by som neváhal a zobral Pelagosy. Som na ne náhodou natrafil a čumel, aké sú vydarené. Ak by som si trúfal mudrovať, povedal by som, že sú suché. Ako kvalitné suché víno.
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) U BB mne berou oproti Pelagosům více ty kulaté indexy. A opravte mne jestli se pletu - Pelagosy jsou titanofky ne ?EDIT: navíc, s tím budgetem - to je těžké. Když přisypeš něco nad těch 60k, tak máš Pelagosy, když přisypeš ještě něco tak máš Expy, když ještě něco tak máš SD a tak dále. Pokud jsi si dal strop 60k tak se toho drž - tím pádem jdou Pelagosy z kola ven. Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem wizard-ov
Specta Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Pěkný výběr hodinek mají taky třeba tady:http://www.armbanduhren-online.de/index.php/wahl-zur-uhr-des-jahres.htmljasně, že cenově jsou některé kousky úplně jinde, ale proto aby si člověk udělal představu co se mu líbí se to použít dákolem těch 60k se myslím pohybují třeba JEANRICHARD terrascope nebo aquascope, které se velmi líbí mě
DOSA Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) Ahoj.Určitě bych se podíval po pěkných Rolex. Zánovní kolem 60000 se koupit dají. Myslím, že hodně záleží pro jakou příležitost mají hodinky být. Do práce by mohli stačit levnější asi do 15 tisíc. Také záleží na zaměstnání. Ředitel silné fimy by pro reprezentaci mohl mít nové Rolexky. Dělník může mít v zaměstnání třeba jen Swatch za 1500. Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem DOSA
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 No nevím... zánovní za 60 litrů - to by musely prodělat několik sovětských ofenzív, jak říkali v Tankovém Praporu.
DOSA Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) Bravo. Rolexky třeba 70. léta mohou být zánovní. Ta cena 65000 je reálná. Mrkni na Chrono 24. Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem DOSA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se