Ruiz.aw Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Myslím, že v tomto konkrétním případě by celníci přikročili k tomu, aby cenu zboží určili oni Což se nedozvíme, protože si to nevyzvednu. Prodejce mě sice nas..l, ale taková svině nejsem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 tak to je škoda, že to nejsou Seiko se lvíčkem, snad by hodinky Seiko nemusely být za kilečko :DJo, hochu, na tom by šlo vydělat. Kdyby člověk kupoval GS, poprosit prodejce, aby na ty hodinky jakkoliv připevnil ciferník z nějakých pětek a ten originál poslal zvlášť. Koupit jakékoliv nejlevnější pětky a při celním řízení ty GS proclít jako ty pětky. A doma pak vyměnit zpátky ciferník a cca 20tis. je v kapse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Což se nedozvíme, protože si to nevyzvednu. Prodejce mě sice nas..l, ale taková svině nejsem :-)to je jasný...každej dobrej skutek bude po zásluze potrestán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Jo, hochu, na tom by šlo vydělat. Kdyby člověk kupoval GS, poprosit prodejce, aby na ty hodinky jakkoliv připevnil ciferník z nějakých pětek a ten originál poslal zvlášť. Koupit jakékoliv nejlevnější pětky a při celním řízení ty GS proclít jako ty pětky. A doma pak vyměnit zpátky ciferník a cca 20tis. je v kapse...Myslím si, že trochu preceňuješ schopnosť colníkov odhadnúť skutočnú cenu hodiniek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 (upraveno) Myslím si, že trochu preceňuješ schopnosť colníkov odhadnúť skutočnú cenu hodiniek...Nebudu je ani podceňovat, ale kategorie "Seiko watch" asi bude mít většinu v rozmezí 50-200 dolarů a ne 6000 to by se museli zbláznit, nebo mít spoustu odborníků na všechno. Těžko říct. Upraveno 19. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 (upraveno) Tico1: Myslím, že když tam bude GS, tak jejich tabulky jim napoví. A když tam bude Seiko 5, tam jim napoví něco jiného Upraveno 19. ledna 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 to je jasný...každej dobrej skutek bude po zásluze potrestán Potrestán tím, ze nebudu mít 00devítky za cenu DPH :-) ..... Už jsem na tom byl i hůře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) MNě se stalo něco podobného (jen s tím rozdílem, že prodejce komunikoval). Kupoval jsem heblo do práce, zaplatil a nechal poslat na náš účet u DHL. Za dva dny plný refund. Ptám se, co je - dodavatel, že vrací za přepravu. Píšu, že za přepravu jsem neplatil, že vrátil vše... No a on, že ne, že jen za přepravu. Tak jsem si ještě párkrát takhle napsali a já to pak vzdal. Zboží máme za cenu přepravy. Špatné svědomí z toho nemám, dělal jsem, co se dalo. Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 20. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Tak na včerejší email zase žádná reakce a měli na to celý japonský pracovní den. Takže s komunikací končím, jen jsem se ještě 100% nerozhodl, že balík nepřevezmu. Ten čertík v hlavě pořád něco šeptá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Hele, na tvém místě bych ho vzal, pokud ty hodinky chceš a až se prodejce ozve, tak bych mu je zaplatil, ale jednal bych se o slevě, abys byl za svou poctivost odměněn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Někde se tu řešily putovní hodinky a co by měly stát. S těmahle by neměl být problém, když je nikdo neplatil. Odpověz ve stejném duchu prodejci, že mu budem posílat z chronomagu fotky. Chvilku je ponos, pošli dál a svědomí máš čisté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Někde se tu řešily putovní hodinky a co by měly stát. S těmahle by neměl být problém, když je nikdo neplatil. Odpověz ve stejném duchu prodejci, že mu budem posílat z chronomagu fotky. Chvilku je ponos, pošli dál a svědomí máš čisté. čoveče dobrej nápad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) čoveče dobrej nápad...Doufám, že se bude respektovat, že když jsem to vymyslel, tak jsem druhej uživatel. resp. na seznamu první komu přijdou... Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Doufám, že se bude respektovat, že když jsem to vymyslel, tak jsem druhej uživatel. resp. na seznamu první komu přijdou...no tak jistě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Tak hodinky jsou doma, DPH a výpalné poště zaplaceno a teď budu čekat jestli se ozvou. Vzhledem k tomu, ze u hodinek byla faktura se zaplacenou částkou, tak mají asi hodinky jako zaplacené .... mají v tom bordel. Mimochodem, jsou nádherný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Tak pokud se bude realizovat putovní pouť hodinek, tak jako poradce se hlásím na druhé místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Já bych se pak s dovolením ujal role zcela posledního, který je zaletí vrátit do Japonska. Když se teda zadaří stejným způsobem koupit mi letenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 to budes prekvapeny, ze ked ti o 2 roky na dvere zaklopene japonsky exekutor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Chceme foto, jak vypadají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Chceme foto, jak vypadají.japonský exekutoři ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se