Přejít na obsah

Nákup, nenákup hodinek

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tak to je škoda, že to nejsou Seiko se lvíčkem, snad by hodinky Seiko nemusely být za kilečko :D :D

Jo, hochu, na tom by šlo vydělat. Kdyby člověk kupoval GS, poprosit prodejce, aby na ty hodinky jakkoliv připevnil ciferník z nějakých pětek a ten originál poslal zvlášť. Koupit jakékoliv nejlevnější pětky a při celním řízení ty GS proclít jako ty pětky. A doma pak vyměnit zpátky ciferník a cca 20tis. je v kapse...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, hochu, na tom by šlo vydělat. Kdyby člověk kupoval GS, poprosit prodejce, aby na ty hodinky jakkoliv připevnil ciferník z nějakých pětek a ten originál poslal zvlášť. Koupit jakékoliv nejlevnější pětky a při celním řízení ty GS proclít jako ty pětky. A doma pak vyměnit zpátky ciferník a cca 20tis. je v kapse...

Myslím si, že trochu preceňuješ schopnosť colníkov odhadnúť skutočnú cenu hodiniek...

Odkaz ke komentáři

Myslím si, že trochu preceňuješ schopnosť colníkov odhadnúť skutočnú cenu hodiniek...

Nebudu je ani podceňovat, ale kategorie "Seiko watch" asi bude mít většinu v rozmezí 50-200 dolarů a ne 6000 ;) to by se museli zbláznit, nebo mít spoustu odborníků na všechno. Těžko říct.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

MNě se stalo něco podobného (jen s tím rozdílem, že prodejce komunikoval). Kupoval jsem heblo do práce, zaplatil a nechal poslat na náš účet u DHL. Za dva dny plný refund. Ptám se, co je - dodavatel, že vrací za přepravu. Píšu, že za přepravu jsem neplatil, že vrátil vše... No a on, že ne, že jen za přepravu. Tak jsem si ještě párkrát takhle napsali a já to pak vzdal. Zboží máme za cenu přepravy. Špatné svědomí z toho nemám, dělal jsem, co se dalo.

Upraveno uživatelem Traveller
Odkaz ke komentáři

Tak na včerejší email zase žádná reakce a měli na to celý japonský pracovní den. Takže s komunikací končím, jen jsem se ještě 100% nerozhodl, že balík nepřevezmu. Ten čertík v hlavě pořád něco šeptá :-)

Odkaz ke komentáři

Někde se tu řešily putovní hodinky a co by měly stát. S těmahle by neměl být problém, když je nikdo neplatil. Odpověz ve stejném duchu prodejci, že mu budem posílat z chronomagu fotky. :lol2:  Chvilku je ponos, pošli dál a svědomí máš čisté.  :)

Odkaz ke komentáři

Někde se tu řešily putovní hodinky a co by měly stát. S těmahle by neměl být problém, když je nikdo neplatil. Odpověz ve stejném duchu prodejci, že mu budem posílat z chronomagu fotky. :lol2:  Chvilku je ponos, pošli dál a svědomí máš čisté.  :)

čoveče dobrej nápad...

Odkaz ke komentáři

čoveče dobrej nápad...

Doufám, že se bude respektovat, že když jsem to vymyslel, tak jsem druhej uživatel.  :lol2: resp. na seznamu první komu přijdou...

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

Tak hodinky jsou doma, DPH a výpalné poště zaplaceno a teď budu čekat jestli se ozvou. Vzhledem k tomu, ze u hodinek byla faktura se zaplacenou částkou, tak mají asi hodinky jako zaplacené .... mají v tom bordel. Mimochodem, jsou nádherný :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...