mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Zdravím pánové a dámy, tož jsem si pořídil hodinky předběžně na léto,volný čas.Dlouho jsem uvažoval o Longinech HC,které jsem vlastnil již několikráte a pořád po nich pokukuji.Ale změna je život,tak jsem se po nějaké době vrátil zase k Seikům. Tento model mě nadchl u jednoho z kolegů tohoto fora.Hned jsem mu napsal co to je a jal jsem se zjišťovat jejich prodejnost.U nás nic,jenom cizina,nechtěl jsem tuto cestu absolvovat,tak jsem překecával Ondru nadále.Né a né je pustit.Tak jsem se mrkl na eBay a do toho mi kolega v práci poradil AZWatch a hle měli ji tam jako novinku.Tož jsem neváhal a objednal. Tak nějaké malé info: mechanický strojek s automatickým nátahem,ale i možností ručního nátahu+hackingrezerva chodu 41mmpouzdro je jak v matné,tak i lesklé oceličíselník je krásně stříbrnýdvojitá bezpečnostní spona tahudýnko je skleněné,takže je krásný průhled na strojovnuluneta je otočná jedním směrem,vodotěstnost je 100M A teď pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Marceli, gratuluji ti k pěkným hodinkám, užívej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Těší mě, že Tě moje fotky inspirovaly a přeju Ti ať Tě dlouho baví Já o těchto můžu asi jako o jediných svých napsat, že tyto do prodeje nepůjdou. Chystám jim safírový upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Gratuluji k hezke akvizici. Jen si myslim, ze temi 41 mm ve tvem popisu mas asi na mysli prumer pouzdra, nez rezervu chodu...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Gratuluji Marceli a užívej si je. Těším se na fotky v létě (jestli u tebe vydží :-D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Těší mě, že Tě moje fotky inspirovaly a přeju Ti ať Tě dlouho baví Já o těchto můžu asi jako o jediných svých napsat, že tyto do prodeje nepůjdou. Chystám jim safírový upgrade. Do predaja teda pojdu az so safirom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Do predaja teda pojdu az so safirom. Tyhle nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seven.of Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Marceli moc pekny kousek :-) prosim vyfot jeste to pruhledne dynko a samozrejme wristshot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Seven.of: mrkni do "co máte na ruce" (nebo tak nějak:-D) ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Marceli, gratuluji ti k pěkným hodinkám, užívej si je Láďo,díky,jsou to perfektní volnočasovky Gratuluji k hezke akvizici. Jen si myslim, ze temi 41 mm ve tvem popisu mas asi na mysli prumer pouzdra, nez rezervu chodu...:-)Díky Frostie,no jo i mistr tesař se utne Gratuluji Marceli a užívej si je. Těším se na fotky v létě (jestli u tebe vydží :-D )Snad ano,uvidíme a dík Marku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Marceli moc pekny kousek :-) prosim vyfot jeste to pruhledne dynko a samozrejme wristshot!Jsou to pěkné hodinky,ta modrá s kombinací stříbrného ciferníku nemá chybu.Tož nějaké fotečky ještě postnu,neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Těší mě, že Tě moje fotky inspirovaly a přeju Ti ať Tě dlouho baví Já o těchto můžu asi jako o jediných svých napsat, že tyto do prodeje nepůjdou. Chystám jim safírový upgrade. A to hodně kámo ,ale naštěstí z těch všech nejvíce tyto Na ten safír se moc těším.Hlavně to AR-snad bude do modra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Rezerva je tedy 41 hodin a průměr hodinek je 44mm bez korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Další fotečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Průhled na strojek je fakt nádhernej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Včera bylo moc pěkně,už aby bylo jaro-léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Pěkné to máš Marceli,gratuluju k novému kousku.Je to pořádný kus železa,to by mi urvalo ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rambo Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 A to hodně kámo ,ale naštěstí z těch všech nejvíce tyto Na ten safír se moc těším.Hlavně to AR-snad bude do modra Pátým rokem mám minulou generaci se strojkem 7S36 a černým cifrem. Naprostá spokojenost :-) A do toho safírového upgradu bych hnedka šel taky. Kde budete objednávat sklíčko?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky