AndyAaron Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 To bys ale prisel o hodne zabavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 To bys ale prisel o hodne zabavy No, taky bych eliminoval vycitave pohledy a vyhruzky od matky me dcery... Jako, vsechny ty orienty by mi zustaly, akorat bych uz po omegach nemel nutkani nic kupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Omegy jsou pro decka. Borci nosi Bambina Na matku sve dcery musis od lesa. Kdyz ji taky neco poridis, tak zjihne a necha te. Navic hodinky jsou jedinny sperk muze. Ona taky nema jen jedny nausnice a jednu kabelku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Tak ja jsem totalne propadl orientalismu, za 2 masice kupuju uz 3 orienty. Ted zrovna cekam na Bambino Version 2, s cernym cifrem FER2400DB0...Nicmene, jak tu koukam, tak ty s bilym cifrem a modrymi rucickami jsou taky famozni... to je strasny, ja si snad budu muset poridit i ty... Nevim kdy tohle skonci, ale asi nutne musim vydelat majland, poridit si nejake definitivky a na vse se tu vyprdnout... Bambino Version 2, s cernym cifrem FER2400DB0..., Budeš s nimi spokojný, tiež ich mám a normálne nosím aj k džínam s košelou, najradšej ich mám na origo koži alebo na perlone, je s nimi zábava . No tá moja tiež mala poznámky ale sama má viacero hodiniek, kabelky, topánky, šperky takže nakonec polaví alebo musím kúpiť niečo aj jej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 No, ja ji koupil jedny krasny subtilni baterkovy Tissoty, jako bolestne po porodu, ale to uy je nejaky ten patek, ja si od ty doby poridil 3 orienty, ze jo... No ale nasrat, pristi mesic se asi pochlapim a a cele moje bonusy pujdou na zásnubní sutr, to ji snad na nejakou dobu umlci...K tem omegam, když jsou to vysneny, a uz ted vim, at delam co delam, skoncim u Speedmaster Professional, coaxial, 60 h rezerva natahu, 100m WR, co vic si prat, proste hodinky co byly na mesici, takovy clovek presne chce. Nicmene, zenska říká, ze si je muzu koupit az ji postavim barak s velikou kuchyni... takze to vidim na smutnejch 5-10 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Coaxial a 100m wr nejsou ty spravny moony. Ty jsou jen jedny. Hlavne musi byt s hesalitem, zadnej safir. A bez pruhledu, pekne s plnym dynkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Nicmene, zenska říká, ze si je muzu koupit az ji postavim barak s velikou kuchyni... takze to vidim na smutnejch 5-10 let... Ženský všeobecně jsou jedna obrovská brzda při nákupu nových kusů horologerie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 To vis, jaksi mi to je i jedno, tyhle jsou ty vysneny... proste ta idealni kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 (upraveno) BTW. k tem objednanym bambinum, mam je dle ebaye z Hong Konku z dutyfreeisland. Cena cca 3000 CZK v prepoctu, jak se to bude chovat při precleni, nebo dane nebo něco podobného se plati? Zatím jsem mel jen jedny hodinky přes ebay ale ty byly z GB, takze z EU... navíc zasilany DHL, ale toto je dle vseho standard international shipping, tedy nejspis klasicka posta, pokud dobře chápu... Upraveno 17. července 2016 uživatelem BeeK86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 na večer som ich musel trošku vyvetrať, ano to potom budeš mať +DPH, clo a poštovné ... .A tie moony to je ako píše Andy, speedmaster ešte nie sú moony . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Trošku to tu teda zaspamuju fotkama, jak jsem předtím slíbil. Asi začnu šetřit na nějaký lepší mobil, ta Galaxy S3 mini mi přestává, co se fotek týče, stačit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Diky za fotky, panove. Sakra ty moje mi chybi! Tesim se az se mi zase dostanou do rukou, ale jeste si chvilku pockam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Tak, ted ctu, pokud to posila soukroma osoba, jakoby "dar", tak se nedani, ale clo se kazdopadne plati az nad hodnotou 150 euro... coz opravdu je dost vyssi nez cena baliku. A k tem Omegam, pokud omega rika ze to je moonwatch, tak ja jim verim a zbytek mi je jedno... http://www.omegawatches.com/watches/speedmaster/moonwatch/omega-co-axial-chronograph/31130445101002/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 No uvidis, snad to projde bez cla.Jinak omega keca, vse podrizeno marketingu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 @Povidláček Díky za obrázky. Jsou překrásný, už se na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 @Povidláček Díky za obrázky. Jsou překrásný, už se na ně těším Není zač! Měl jsem je na ruce zas po delší době a těšily mě skoro jako poprvé. Myslím, že mi ve sbírce ještě chvíli vydrží, za ty prachy jsou to opravdu krásky. Kde jsi je nakonec sehnal? Těším se pak na Tvoje fotky a hlavně dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Koupil jsem je v té Kanadě, raspberryminute.com, pač všude jsou vyprodány. Ani je neponosím, je to dárek Edit: A tam už jsou taky fuč! Upraveno 17. července 2016 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Koupil jsem je v té Kanadě, raspberryminute.com, pač všude jsou vyprodány. Ani je neponosím, je to dárek Edit: A tam už jsou taky fuč! Dárek pro někoho jiného, takže je jen omrkneš? Nebo dárek pro sebe, na který si budeš muset chvíli počkat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Vidíš, to mě ani nenapadlo, že by to mohl být dárek pro mě Ne, je to dárek od slova darovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 @AndyAaron: snad jo, nekde jsem cetl, zo ti prodejci o tom samozrejme vi a posilaji to jako soukrome osoby, aby se na to nevztahovalo dph a clo. K omegam, ja se rad nechavam oblbovat marketingem, v tomto pripade mi to nevadi, neni to ani skoda ani vw... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se