Povidláček Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Mně přijdou takhle jak jsou velikostně akorát. K fieldům prostě menší rozměr patří a díky delším nožkám jsou v pohodě nositelné i na větších zápěstích. Ale čím dál tím víc na tu fotku koukám, tak si říkám, zda je naopak ještě nezmenšili... cifr mi přijde trochu víc nahňácaný a to pouzdro vzhledem k řemínku ne tak velký. Protože jestli pamatujete, tak ty současný dělali i ve velikosti 33 mm... no, doufám, že brzy vypustí víc informací Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Povidláček
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 ved ja mam 38mm puzdro 33mm by bolo uz ozaj malo. to je len optika, lebo ten dizajn je iny, idexy su vacsie a plnsie.jj, budeme netrpezlivo cakat
Kotvazz Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Krásné, gratuluji, podobné bych taky jednou chtěl
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 dla mna to budu tieto - https://mwcwatches.com/collections/handwound-automatic-models/products/gg-w-113-us-1960s-pattern-military-watch-automatic
Povidláček Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 ved ja mam 38mm puzdro Já vím a nepřijde mi právě (podle tvých fotek v tomto vlákně), že by ti byly malý a potřeboval bys o 2 mm větší ale chápu, že foto a subjektivní pocit je rozdíl. Já mám 18cm (až 18,5cm max) zápěstí a přijdou mi ideální, ba naopak klidně by mohly mít o 1 mm míň (nebo spíš kratší nožky). Nějak zkrátka poslední dobou upřednostňuju menší hodinky. Na těch MWC cos dal mi moc nesedí ta korunka do špičata
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Hamiltony sa nosia paradne, az tak, ze o nich clovek nevie. pocitovo by ale viac sedeli o nieco vacsie, aby som o nich vedel. stale sa este ucim nosit mensie a tensie hodinky kazdopadne su to velmi vydarene hodinky za vybornu cenu s historickym odkazom. ja som MWC postol len ako studijny material, ze o aky model sa asi jedna. budu to hodinky 60tych rokov ale mozem sa mylit a mudrejsi ma opravia. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Roman-ZA
Ruiz.aw Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 ?... available worldwide from January 2018...? IMG_5642.JPG Jestli bude vše zachováno jako u současného modelu, tzn. 38 mm pouzdro, 20 mm rozteč a ruční nátah, tak je asi chci za absenci data Hmmmm..... radši 40mm
Povidláček Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Mě by zajímalo jaká bude u těhle nových lumi. Jak vidno z ruček a indexů, vypadá to na vintage ?zažloutlou? lumi. Na těch současných není lumi nic moc. Pecka by byla, kdyby svítila všechna čísla (a ještě k tomu Seiko silou) ale to je jen takové zbožné přání Sent from my iPhone using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 tak nad tym je este skoro hutat
sashator Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Tak novej model vypada velice dobre, to vymazany datum jim bude sluset...pokud to budou 38, tak bych je snad i zkusil
Roman-ZA Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 ?... available worldwide from January 2018...? IMG_5642.JPG Jestli bude vše zachováno jako u současného modelu, tzn. 38 mm pouzdro, 20 mm rozteč a ruční nátah, tak je asi chci za absenci data kde si schrastil ten model? ja na stranke nevidim nic.
Povidláček Odesláno 24. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 kde si schrastil ten model? ja na stranke nevidim nic.Ukázali ho na Facebooku Hamiltonu a jejich Instagramu. Oficiálně ale asi ještě na stránkách uveden není. Sent from my iPhone using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 som mal recht, ze to bude remake tych zo 60tych rokov
Povidláček Odesláno 1. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Asi je to ještě větší úlet než tropic na SMP, který jsem tu onehdá řešil, ale mně se to celkem páčí o pohodlí ani nemluvím
AndyAaron Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Skoda tech dlouhych nozek a velke fugy mezi pouzdrem.
Povidláček Odesláno 4. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Pár momentek z dnešního výletu do stezky korunami stromů v Bavorském lese
FilipVrobel Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Je škoda že nejsou tolik populární jelikož za tu cenu to jsou fakt supr hodinky
kralikovo Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Nazdar kluci! Dva roky na ně číhám.. říkám si, nechce se jich někdo šílenej zbavit? :-)
Povidláček Odesláno 23. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Já vůl je pustil páč jsem je už moc nenosil, no a teď mi chybí a přemýšlím, že je zas seženu. Klasika... jen teda uvažuju nad těma novějšíma v noudejtu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se