Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mně přijdou takhle jak jsou velikostně akorát. K fieldům prostě menší rozměr patří a díky delším nožkám jsou v pohodě nositelné i na větších zápěstích. Ale čím dál tím víc na tu fotku koukám, tak si říkám, zda je naopak ještě nezmenšili... cifr mi přijde trochu víc nahňácaný a to pouzdro vzhledem k řemínku ne tak velký. Protože jestli pamatujete, tak ty současný dělali i ve velikosti 33 mm... no, doufám, že brzy vypustí víc informací :)

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

ved ja mam 38mm puzdro ;)  33mm by bolo uz ozaj malo. to je len optika, lebo ten dizajn je iny, idexy su vacsie a plnsie.

jj, budeme netrpezlivo cakat :)

Odesláno

ved ja mam 38mm puzdro

Já vím a nepřijde mi právě (podle tvých fotek v tomto vlákně), že by ti byly malý a potřeboval bys o 2 mm větší :) ale chápu, že foto a subjektivní pocit je rozdíl. Já mám 18cm (až 18,5cm max) zápěstí a přijdou mi ideální, ba naopak klidně by mohly mít o 1 mm míň (nebo spíš kratší nožky). Nějak zkrátka poslední dobou upřednostňuju menší hodinky.

Na těch MWC cos dal mi moc nesedí ta korunka do špičata

Odesláno (upraveno)

Hamiltony sa nosia paradne, az tak, ze o nich clovek nevie. pocitovo by ale viac sedeli o nieco vacsie, aby som o nich vedel. stale sa este ucim nosit mensie a tensie hodinky ;) kazdopadne su to velmi vydarene hodinky za vybornu cenu s historickym odkazom. 

ja som MWC postol len ako studijny material, ze o aky model sa asi jedna. budu to hodinky 60tych rokov ;) ale mozem sa mylit a mudrejsi ma opravia.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

?... available worldwide from January 2018...?

attachicon.gifIMG_5642.JPG

Jestli bude vše zachováno jako u současného modelu, tzn. 38 mm pouzdro, 20 mm rozteč a ruční nátah, tak je asi chci za absenci data

Hmmmm..... radši 40mm  :)

Odesláno

Mě by zajímalo jaká bude u těhle nových lumi. Jak vidno z ruček a indexů, vypadá to na vintage ?zažloutlou? lumi. Na těch současných není lumi nic moc. Pecka by byla, kdyby svítila všechna čísla (a ještě k tomu Seiko silou) ale to je jen takové zbožné přání

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

?... available worldwide from January 2018...?

attachicon.gifIMG_5642.JPG

Jestli bude vše zachováno jako u současného modelu, tzn. 38 mm pouzdro, 20 mm rozteč a ruční nátah, tak je asi chci za absenci data

kde si schrastil ten model? ja na stranke nevidim nic.

Odesláno

kde si schrastil ten model? ja na stranke nevidim nic.

Ukázali ho na Facebooku Hamiltonu a jejich Instagramu. Oficiálně ale asi ještě na stránkách uveden není.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...