Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Miluju tu jejich jednoduchost. Teď jsem je nějaký čas zanedbával ale vytáhnout je po delší době bylo zase jako koupit si nový hodinky. Tyhle mrňousy mám zkrátka rád

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak gratulujem, pane doktore :D  :cheers:

Ja som na tie moje kupil 3 nove NATO strapy ;)

Upraveno uživatelem Roman-ZA
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Bezvadné toolofky na každý den a ani u obleku se neztratily.

Mám Seiko tohoto stylu a vím ,jak umí být takové hodinky pohodlné.

Ruční nátah mám taky rád.

Odesláno

Jsou skvělé a mám pro ně slabost. Jeden čas jsem je delší dobu nenosil a dokonce chvíli uvažoval, že je prodám, ale jsem rád, že mě to nakonec přešlo. 

Ruční nátah mám taky moc rád. Mrzí mě, že na trhu je tak malý výběr natahovacích hodinek plus mínus kolem 10 tis.

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Hodinky jsou ty Hamiltony pěkné, a zejména s tím černým řemenem jim to sluší. Asi bych na tom řemenu vyměnil přezku za tu Hamilton. Chválím mechanický strojek. Ať Ti dlouho slouží. Jirka

Odesláno

Ahoj Jirko, nevím jestli to bylo na mě... Ten řemen je tmavě hnědý koník (Rios Springfield) a přehození spony byla ta první věc co jsem udělal :)

Jsou to skvělé hodinky za ty peníze.

Jinak kdo je taky máte, klidně sem sypejte další fotky! ;) tuhle jsem je v "co máte právě na ruce" opět u někoho zahlédl...

Odesláno

Máš pravdu. Ta kůže je fajn. Prohlížej jsem příspěvek do první výměny pásku, až dodatečně jsem vyděl změnu za nový kožený řemen.

Odesláno

Píšeš, že je máš nejraději na tom NATO řemínku. Hlavní je, že Ti dělají radost. Snad budu mít podobné pocity z hodinek, které mi zítra přijdou. Však nebudou tak špičkové, jako máš Ty. Udělal jsem kompromis. Špatně vidím, a tak jsem hledal velice čitelný ciferník. Levné hodinky se švýcarským strojkem. Budou to HUGO BOS. Nikdy jsem takové neměl. Snad jsem neudělal chybu. Jirka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...