Roman-ZA Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Takze moje Hamiltony robia -4 sekundy/den. Spokojnost
Povidláček Odesláno 26. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Miluju tu jejich jednoduchost. Teď jsem je nějaký čas zanedbával ale vytáhnout je po delší době bylo zase jako koupit si nový hodinky. Tyhle mrňousy mám zkrátka rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 12. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2016 S trochou fantazie z toolovek oblekovkama... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 12. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Měl jsem dnes opravu státnic (úspěšnou) a H mi přišly jako lepší volba k obleku než SKX009
Roman-ZA Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 (upraveno) Tak gratulujem, pane doktore Ja som na tie moje kupil 3 nove NATO strapy Upraveno 13. září 2016 uživatelem Roman-ZA
Edifice562 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Bezvadné toolofky na každý den a ani u obleku se neztratily.Mám Seiko tohoto stylu a vím ,jak umí být takové hodinky pohodlné.Ruční nátah mám taky rád.
Povidláček Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Jsou skvělé a mám pro ně slabost. Jeden čas jsem je delší dobu nenosil a dokonce chvíli uvažoval, že je prodám, ale jsem rád, že mě to nakonec přešlo. Ruční nátah mám taky moc rád. Mrzí mě, že na trhu je tak malý výběr natahovacích hodinek plus mínus kolem 10 tis.
geralt Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 zrovna se rozhlizm po necem jednodcuhem s rucnim natahem, diky za spoustu obrazku, slusi jim to
DOSA Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Hodinky jsou ty Hamiltony pěkné, a zejména s tím černým řemenem jim to sluší. Asi bych na tom řemenu vyměnil přezku za tu Hamilton. Chválím mechanický strojek. Ať Ti dlouho slouží. Jirka
Povidláček Odesláno 15. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Ahoj Jirko, nevím jestli to bylo na mě... Ten řemen je tmavě hnědý koník (Rios Springfield) a přehození spony byla ta první věc co jsem udělal Jsou to skvělé hodinky za ty peníze.Jinak kdo je taky máte, klidně sem sypejte další fotky! tuhle jsem je v "co máte právě na ruce" opět u někoho zahlédl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 To jsem byl možná já Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DOSA Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Máš pravdu. Ta kůže je fajn. Prohlížej jsem příspěvek do první výměny pásku, až dodatečně jsem vyděl změnu za nový kožený řemen.
Povidláček Odesláno 15. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Liqid: Přesně tys to byl! Docela by mě zajímalo jak působí ta zelená v reálu, byla by zajímavá srovnávačka vedle sebe. Někde jsem četl, že působí spíš do šeda
Roman-ZA Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Ja ich mam najradsej na NATO strape
DOSA Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Píšeš, že je máš nejraději na tom NATO řemínku. Hlavní je, že Ti dělají radost. Snad budu mít podobné pocity z hodinek, které mi zítra přijdou. Však nebudou tak špičkové, jako máš Ty. Udělal jsem kompromis. Špatně vidím, a tak jsem hledal velice čitelný ciferník. Levné hodinky se švýcarským strojkem. Budou to HUGO BOS. Nikdy jsem takové neměl. Snad jsem neudělal chybu. Jirka
Roman-ZA Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Cena nje je rozhodujuca. Podstatne je to, aby si bol s nimi spokojny a robili ti radost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se