Dantes Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 V této cenové kategorii se mi zdá, že Hamilton nemá konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 tiež som ich mal nejaku dobu zdali sa mi male tak išli preč ale za tu dobu fakt dobre EDC hodinky keby tam bola lepšia WR a Lumi tak by boli paradne ale zase za tie prachy čo som ich zohnal boli super ! aj tie nové No-Date maju niečo do seba hm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Loupnu to i sem neb třeba někdo ocení side by side srovnávačku: 40mm vs nodate vs klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 ty 40mm mají WR100, že jo?jinak nejhezčí jsou ty nodate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 ty 40mm mají WR100, že jo?jinak nejhezčí jsou ty nodate Ty by ti slusely:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Ty by ti slusely:-) už to doma nenápadně připravuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 ty 40mm mají WR100, že jo?jinak nejhezčí jsou ty nodate Je to tak. Ty 40 mm vlevo mají 100 m, zatímco 38 mm date i nodate mají 50 m WR. Nevím jestli to má něco do činění s tím, že dýnko je u nich na šroubky zatímco u těch druhých je klasicky šroubovací... korunka je u těhle větších navíc leštěná oproti broušenému pouzdru a je navíc menší, takže se o něco méně pohodlněji natahují než ty 38 mm.viz obrázek z netu Jinak za mě je to buď číslo 2 nebo 3, ale jasného favorita nemám. Noudejty jsou čistší a vyváženější, ale občas mě štvě ta vintage lumi a rád se vracím k bílým ručkám a indexům těch původních... kdyby udělali hybrida z těchto dvou modelů tj. noudejty bez fauxtiny, asi by pro mě byly stoprocentní. Takhle jsem rád, že mám oboje a rád je střídám, ale prostě neumím jedny upřednostnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 pěkný jsou i ty DLC, teda na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Trošku si tu zase přihřeju polívčičku. Byli jsme navštívit Pearl Harbor, tak se vyloženě nabízelo vzít na ruku Hamiltony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Myslím, že až mě zase popadne rapl s novejma hodinkama, tak ty nový 80ti hodinový Khaki Fieldy jsou celkem dobrej kandidát. Tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Určitě nebudeš zklamanej, ať se rozhodneš pro jakoukoliv variantu. Myslím, že už jsem přišel na to, proč jsem ani napodruhý ?nezahořel? pro tu nodate verzi a vždy je za měsíc prodal a nakonec si nechal tuhle verzi s datem. Je to podle mě tou vintage lumi a velikostí číslic. Kdyby ty čísla neudělali tak velký a nechali ručičky a indexy bílý, byly by to pro mě dokonalý noudejty. Zkrátka bych si přál, aby je udělali takový, jako je měl Josh Hartnett ve filmu Pearl Harbor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 8. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Poslední dobou je nosím asi nejčastěji. Nemám vlastně pohodlnější hodinky a ten nátah je fakt radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Je to nádhera, to pískované pouzdro je vyloženě podmanivé, a ten font číslic atd.(ono o u mých SNKL13 i SNKL15 je to v podstatě stejné, ale nemá to tu stylovou čistotu pilotek)Nejlepší jsou ovšem každého třetího v měsíci, to imitujou no-date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidak Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Moc pěkný, trendy hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se