Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeden mod zo zahranicia. 

Dokupeny shroud priamo od seika.. cca 40USD. Neni to zly napad. V lete, ked sa budem nudit, tak napisem do altra. 

Druhovyroba by tiez nebola zla, napr viem si ho predstavit z bronzu. 

IMG_0972.jpg

IMG_0973.jpg

IMG_0975.jpg

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A aby nebylo te radosti málo tak jsem si vybral nový tah na strapcode.com

Tu ten - http://www.strapcode.com/store/22mm-23mm-super-engineer-solid-stainless-steel-straight-watch-band-brushed-chamfer-diver-clasp-p-3260.html#.VRrlMst-nqA

Je to docela ranec...Nevíte jestli se da koupit podobný ingot někde levněji?

Odesláno (upraveno)

Tak to blahozelam. Skvela volba, urcite budes spokojny.  Ten tah sa vola este watchadoo tah a asi aj envil.

Na ebay stoji cca 40-50eur, avsak spona bude ta najjednoduchsia, kvalita ala shit, ale pouzitelna.  urcite odporucam kupit bruseny, lesteny mam ja a velmi sa k tomu nehodi

Upraveno uživatelem People
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsou doma. Opticky působí menší než moje Nauticy ale jsou fajne. Originál tah je nic moc. Stejně už mám objednanou gumu a ted jdu ještě objednat ještě Super Engineer ze Strapcode.

Odesláno

Tah mi pride uplne v pohode. Ja s odstupom casu vidim na nich 2 veci, ktore mi vadia. Indexy 5 10 20 atd. Pre mna su tam zbytocne. Uvital by som tam skor ten novy zubaty dial z monstier. 

a urcite by som vymenil rucicky. Ani  jedna sa mi nepaci, najviac asi hodinova. Ak sa dobuducna rozhodnem nieco menit, tak tam nahodim safir s AR, vymenim cifernik a rucicky. Ale budem musiet najst origo seiko casti. Ziadna druhovyroba. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...