MarosRy Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Kedze sledujem pravidelne predajnu sekciu, vidim, ze hodinky medzi nami celkom slusne koluju. Napadla ma taka otazka - mate nejakeho svojho tikajuceho milacika, nejake hodinky ktore su pre vas tak specialne, ze by ste ich nepredali alebo nevymenili, ze k nim proste mate specialny vztah? A preco? Ja osobne sa priznam ze mne k srdcu prirastli moje Seiko OM kedze, to boli prve automaty a zaroven poriadne hodinky, ktore som si sam po dlhom sledovani for a recenzii vybral a kupil. Nosim ich kazdy den aspon par hodin a odkedy ich mam, nezastali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Jedny takové mám a sice Prim Sport 2. Dostal jsem je od dědy přítelkyně, který už bohužel není mezi námi. Díky němu jsem se registroval na tohle forum a našel v Primkách a celkově v hodinkách zalíbení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Ne. Všechno bych prodal a koupil bych cokoli. Krom Festiny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Co jednou koupím, to neprodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Jó Festinu, tu Franta nikdá z domu nepustí. Je to jeho srdcovka,to ví každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 25. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Jó Festinu, tu Franta nikdá z domu nepustí. Je to jeho srdcovka,to ví každý.A ja som si myslel, ze to ako ze by si ju nekupil Ale tiez som na tom podobne, zatial som nic nepredal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Nekoupim, ani neprodam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Nekoupim, ani neprodam :-)možná bys vyměnil, pokud se objeví ty pravé Invicta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Ja bych asi neprodal svoje první digitálky kupovane 1984 v Jugoslávii. Jdou dodnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 25. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Ja bych asi neprodal svoje první digitálky kupovane 1984 v Jugoslávii. Jdou dodnes.Casio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 možná bys vyměnil, pokud se objeví ty pravé Invicta?Tak pochopitelně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 26. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Toto je najnovsi prirastok ale uz mi prirastol k srdcu modre Zodiac maju konkurenciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Já nikdy neprodám svoje Seiko SARB045. Moje první pořádný hodinky, dárek ke třicetinám a vůbec jsou dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Ja neprodam zadne, ale urcite jeste koupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 já bych asi nikdy neprodal svoje bondovky.... máme s manželkou stejné - ona teda dámské a byly to moje provní automaty.... ty nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 26. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Ja neprodam zadne, ale urcite jeste koupim. No tak to sme dvaja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 No tak to sme dvaja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 (upraveno) Kolikatery hodinky mají ti, co nikdy neprodají žádné? Protože to jsem si kdysi taky říkal a pak (krom obligátního důvodu doplnění střeliva na kousek další) přišly i důvody typu "tři roky jsi je neměl na ruce, nebo tři roky jsi je ani neviděl" a pak mi někdy připadá hloupé mít sbírku, co nedělá radost a směním je za jiné Samozřejmě těch "definitivních", co buď nemají hodnotu žádnou, nebo obrovskou (ale jen nostalgickou), případně patří mezi ty, co se občas vyvětrají, je obvykle více, jenomže to je taky otázka času kdy je přečíslí ty "nasyslené"... Upraveno 26. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Já jen troje mechanické. Čtvrté objednány. Digitálky, do toho nepočítám, ty používám jako běžné spotřební zboží při sportu.Hádám, že tady budou jiní machři. Ale i když množství postupně narůstá, tak i do budoucna by mi bylo líto cokoliv střelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Casio?Ano Casio, 7 melodií, na základce jsem byl king. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se