Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Paráda! Tohle jsou moje nejoblíbenější ML, jak v chrono tak i nechrono verzi. Takže velká gratulace a doufám, že sem nahrneš spoustu fotek

Gratuluju! Tyhle ML jsou krásný! A myslím, že jediný na fóru... Ta vnitřní luneta je otočná?

Jojo, otáčíš ji díky chronograf tlačítku na 2. hodině, ten vnější kroužek stlačíš a točíš

Odesláno

Ano luneta je otočná právě pod safírem přesně jak píše sashator.

Jsem z nich fakt unešenej. Měl jsem doteď ALPINA EXTREME SAILING na meshi, taky super, ale tohle je fakt jiná liga :)

Odesláno

Wow, krása!  :clap:

Velká gratulace!!! Zajímalo by mě, jestli jsi na fóru jediný majitel, ale tipnul bych si, že ano.

Hlasuju pro víc fotek ;)

Odesláno

ML je tady podle me celkem podcenovana firma,coz je ohromna skoda,umej neskutecny veci,tyhle hodinky jsou toho dukazem.Super kousek,k tem Alpinam to mas fajnovy kombo.Nejednou jsem od nich chtel neco vyzkouset,dojde na to.

Odesláno

skvela volba, ty modre jsou z tech barevnych moznosti podle me nejlepsi!

Určitě, ty modrý jsou právě takový elegantně / racing.... :), červený už jsou vyloženě race :)

Odesláno

ML je tady podle me celkem podcenovana firma,coz je ohromna skoda,umej neskutecny veci,tyhle hodinky jsou toho dukazem.Super kousek,k tem Alpinam to mas fajnovy kombo.Nejednou jsem od nich chtel neco vyzkouset,dojde na to.

Já si myslím přesně totéž, že se ML podceňuje, je to sice mladá společnost, ale nejednou dokázala svůj um. No ty Alpiny jsou super, ale asi to vypadá, že je dříve nebo později prodám :) a koupím k ML nějaký "otloukánky" je mi škoda mít otloukánky ty Alpiny :).

Odesláno

spamovec: Když jsem kdysi pohrdl nabídkou na Le Chronographe, tak jsem si nedávno říkal, že bych snesl Pontos S Diver na kovu. Měl jsem je na ruce v Koscomu a seděly skvěle. Nezkousl jsem cenu.

Odesláno

Velka gratulacia, krasne su, Pontos S sa mi vzdi pacili len som do nich nemal odvahu ist, mozno ze sa to zmeni :) Kazdopadne uzivaj si ich, su super! ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...