31682 Odesláno 15. března 2006 Nahlásit Odesláno 15. března 2006 K tomuto typu hodinek bych preferoval kožený řemínek.
PEtrS Odesláno 15. března 2006 Nahlásit Odesláno 15. března 2006 Davam hlas kozenemu reminku. Mne se ale kozeny libi vic temer u kazdych hodinek
vopoce Odesláno 15. března 2006 Nahlásit Odesláno 15. března 2006 Kožený je lepčí (i když s kovovým vypadají taky hezky kompaktně)...asi nakonec bude přínosné střídat, to je jako by měl člověk vlastně dvoje hodinky ;-)
jirka2 Odesláno 15. března 2006 Nahlásit Odesláno 15. března 2006 Já hlasuji jednoznačně pro černý kožený, ale klíďo to střídej - změna je život.
jirka2 Odesláno 15. března 2006 Nahlásit Odesláno 15. března 2006 Jo, ještě jsem zapomněl říci, že jsi mne těma cibulema uhranul - fakt moc pěkné.
tomik Odesláno 15. března 2006 Nahlásit Odesláno 15. března 2006 No, já jsem taky začínal uhranutím... První rozhodnutí bylo pro Festiny DS Podium, potom jsem ale zabloudil sem, kouknul jenom ze zvědavodsti na "ruské hodinky" a už nebylo cesty zpět! Fakt to tady leze do peněz. Ale to asi vše. Koukám, že zatím vítězí kožený.
Benelli_2000 Odesláno 15. března 2006 Nahlásit Odesláno 15. března 2006 Mě se líbí, jak kovový tah, tak kožený pásek, ale asi bych k tomuto typu hodinek přeci jen preferoval ten kožený.
georg Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Sice je to trochu mimo mísu, ale jak je na jednom obrázku hodinek v pozadí bombardér B-25, tak sem dávám letovou fotku.
cybergod Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Koukám, že tem pilot má opravdu moc práce!:-D
georg Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Piloti jsou o poschodí výš, pozadí vystrkuje navigátor - bombometčík.
Benelli_2000 Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Asi so připravuje na shoz :-) Sem netušil, že se za druhé světové používaly biologické zbraně :-)
PanzerBear Odesláno 20. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2006 tomiku, tak jak ses rohodl ? kozeny nebo kovovy ? a jak ta presnost, na kolika sekundach denne jsi ?
tomik Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 Zdarec, tak jsem to teď kontroloval a dělá to +12 sec po týdnu. Oproti předchozím Casiům markantní zlepšení (nepřežily seznámení se synem a rozhodily se jim ručičky, takže funguje jenom ta velká, zbytek je v režimu "nastav si co se ti zlíbí"). Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dále. Jinak díky všem za rady. Vítězem se stává: v zimě kůže v létě kov do doby, než jeden z nich selže! Jak si na to s přesností ty? A nezatoužil's taky po kovovém? :-)
PanzerBear Odesláno 21. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2006 ja mam stabilne +22 denne, a uz bych je i nechal seridit, ale do prahy se dostanu zridka, abych je zanesl do te opravny co maji azwatch na webu. Tak zatim to nechavam byt. S tim kovem si to zatim rozmyslim, protoze ten kozenej reminek se mi prece jen zda hezci. Kdybych tak narazil na kovovej tah s nejakyma cernyma detailama, to by byla asi jina.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se