Cancri Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července K Moc to resite, chlapi. Keep calm and wear Panerai! 2 4
špelda66 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července (upraveno) před 53 minutami, Vortex-Tempus napsal: K vasim sluzbam pane… Já ty radia chci taky, už dlouho ... Upraveno 26. července uživatelem špelda66
Vortex-Tempus Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 48 minutami, špelda66 napsal: Já ty radia chci taky, už dlouho ... Len smelo do toho. Sadnu ti Zelvy = sadnu ti vsetky 44, 45 aj 47 PAM. Zelvy na gume su podla mna velmi podobny pocit z nosenia ako 45 Radia… akurat tie Radia su o kus nizsie a pohodlnejsie 1
Vortex-Tempus Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července @Radek Cigi Parada. Gratulujem a zavidim
Cancri Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 5 minutami, Radek Cigi napsal: Moje novinka - vysněné 1312... Jsou skvely! Uzivej... tyhle snesou snad vsechny mozny a nemozny remeny. 1
Radek Cigi Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 1 minutou, Vortex-Tempus napsal: @Radek Cigi Parada. Gratulujem a zavidim Děkuju za pochvalu. A není co závidět, máš nádherné kousky . Místní PAM komunita mě dost ovlivnila
Lukáš3 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 3 hodinami, Arthur N. napsal: Diky, misto toho abyste mi rekli, ze jsou velky a usetril jsem prachy, tak mi Chronopacienti velice pomahate Od toho jsme tak úžasná komunita tady ... Vážně jsou ty rozměry jinak než u jiných značek. Já dneska dop9lende chvíli nahodil NOMOSy, který mám 38 a mají téměř stejný L2L... Jinak dnes testuji tmavě zelenou kůži 1 1 1
pciza Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 2 hodinami, Radek Cigi napsal: Moje novinka - vysněné 1312... Taky gratulace! Užívej
Arthur N. Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 46 minutami, Lukáš3 napsal: Od toho jsme tak úžasná komunita tady ... Vážně jsou ty rozměry jinak než u jiných značek. Já dneska dop9lende chvíli nahodil NOMOSy, který mám 38 a mají téměř stejný L2L... Jinak dnes testuji tmavě zelenou kůži Ja vim, tady o kamarada nezavadis.
Radek Cigi Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 41 minutami, pciza napsal: Taky gratulace! Užívej Moc děkuju. Ty 1312 je můj splněný sen.
tomina666 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Po týdnu horeček konečně trochu klidu! 2 1
pciza Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 44 minutami, tomina666 napsal: Po týdnu horeček konečně trochu klidu! Super fotka! Ta modrá na cifru je moc fajn! 1
špelda66 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července (upraveno) před 8 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Len smelo do toho. Sadnu ti Zelvy = sadnu ti vsetky 44, 45 aj 47 PAM. Zelvy na gume su podla mna velmi podobny pocit z nosenia ako 45 Radia… akurat tie Radia su o kus nizsie a pohodlnejsie Omlouvám se za OT. Co 337 s P.999, což by mělo být to samé jako P.3000 jenom s menším průměrem, dávali i do titanových 338. Edit, blbě se údajně shání, viz níže https://www.bobswatches.com/rolex-blog/panerai/bobs-watches-a-closer-look-at-the-panerai-radiomir-42mm-pam-337.html Upraveno 26. července uživatelem špelda66
Vortex-Tempus Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Neviem… nikdy som 42 radia nedrzal v ruke. Momentalne sa robi 40 mm model Quaranta a to je na ruke jak nejake 38 oblekovky. V 42 mam skusenosti akurat tak s Luminor a Submersible a za mna to uz nie je ono. Penerai maju byt velke. 1 1
Lukáš3 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Před hodinou, Vortex-Tempus napsal: Inspiracia pre nerozhodnych… Toto je masakr cokoliv z toho mít doma, tak jsem šťastný!!!! Dokonce si začínám hrát s myšlenkou dát pryč Omegy a koupit ještě nějaký Luminory s uchem
Vortex-Tempus Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 10 minutami, Lukáš3 napsal: Toto je masakr cokoliv z toho mít doma, tak jsem šťastný!!!! Dokonce si začínám hrát s myšlenkou dát pryč Omegy a koupit ještě nějaký Luminory s uchem K tym paradnym Radiam co si si zaobstaral je Luminor skoro povinny doplnok…
Arthur N. Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 7 hodinami, Lukáš3 napsal: Od toho jsme tak úžasná komunita tady ... Vážně jsou ty rozměry jinak než u jiných značek. Já dneska dop9lende chvíli nahodil NOMOSy, který mám 38 a mají téměř stejný L2L... Jinak dnes testuji tmavě zelenou kůži Zmer mi prosim lug to lug, co fotku dynka?, diky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se