Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panerai ma v tych remenoch strasny bordel aj vo vlastnych butikoch a na stranke, co je skoda. Trubicky som nikdy ku kozenym remenom nedostal. Ku gumam niekedy ano. Objednal som remen on-line, prisiel iny remen. Po dvoch dnoch dopisovania som pochopil ze si ho asi radsej necham. V Baselskom butiku som chcel identicky remen ako sa dava na 1334… nie je problem pane… za 3 tyzdne prisiel ale ze uplne iny remen 😂 Je to proste pucovina ale je to Panerai takze asi cajk 😂

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Mimochodem vcera jsem sjizdel ofiko remeny na webu pod tihou zdejsich vymazlenych fotek. A maji novy system "PAM Click", nemate to nekdo? Hadam to je retrokompatibilni i pro hodinky, co uz mame.

Upraveno uživatelem Cancri
Odesláno

Já musím přidat pozitivní zkušenost s Carollínem a origo řemeny z minulého týdne. Vybral jsem si dvě konkrétní gumy na stránkách a přes emaily jsem si ho na servisu Carollina objednal. Jeden měli skladem, rovnou mi ho zarezervovali a cca za 2 týdny jim dorazil i druhý. Pak jsem osobně přišel, vybral jsem si nakonec jen jeden z nich a ten mi i rovnou na hodinky dali abych se mohl radovat z nového

před 9 hodinami, bandicoot napsal:

Kupoval jsem v Carollinu klasický černý  Caoutchouc Logo a byl na skladě. Rok 2023, cena 5500 Kč a byl i s trubičkama. 

A cenu mají překvapivě pořád stejnou 😉

Odesláno

Prijemna vec na kupe remena priamo v PAM butiku je ze mi ho zatial vzdy dali v takomto paradnom puzdre. V multibrand AD som ich dostal len v igelitovom sacku…

IMG_1869.thumb.jpeg.28a978648348c098cb55dcc106786c66.jpeg

• Like 5
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
před 5 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Prijemna vec na kupe remena priamo v PAM butiku je ze mi ho zatial vzdy dali v takomto paradnom puzdre. V multibrand AD som ich dostal len v igelitovom sacku…

IMG_1869.thumb.jpeg.28a978648348c098cb55dcc106786c66.jpeg

Ulítlo mi tam negativní hodnocení. To je samozřejmě blbost. Ten řemen je velkoparádní a balení super.

Odesláno
před 1 hodinou, Kupa54 napsal:

Ulítlo mi tam negativní hodnocení. To je samozřejmě blbost. Ten řemen je velkoparádní a balení super.

V pohode to prezijem ;) Ale malo by sa to dat zmenit nie?

Odesláno
před 4 hodinami, bandicoot napsal:

To pouzdro je prostě super. S dýnkem a sklem to bude mít na výšku dva cenťáky, ale co už. Až uděláme sraz Paneristi-CZ/SK, můžeme porovnat 312 a 1312.

0E667B45-5FEF-40B3-9782-1CCB9A3B88BD.jpeg

Me osobne sedi stare pozdro lepe. (mam taky 312, takze bias bude hrat roli).

IMG_2685.thumb.jpeg.8af4448d0956d30e5f7023a29ff8269d.jpeg

Jinak s nakupem remenu je zde vse jeste v poradku. A par paradnich kousku tam maji plus nahore ten koutek se starym panem... pecka. Jinak v butiku jsem byl sam, asi je moc brzo.

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Pokud si vzpomínám tak 320 (vybavenější bráška 312 ve stejném pouzdře) měly i s lehce vypouklým sklíčkem necelých 18 milimetrů, ale opticky se dal ten "pocit náramkové námořní miny" citelně snížit vhodným a dobře utaženým round-cut řemenem nebo RubberB. U "tenkých" (na poloměry Panerai, něco přes 11 mm s WR100 ^_^) 572 si jeden nic podobného při schovávání pod manžetu omlouvat nemusí :smoke:

post-18308-0-87222900-1500038087_thumb.jpgimage.jpeg.0c905bbe368a3b13910d21ab1102e6ae.jpeg

Upraveno uživatelem Radek124
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...